Samen een gezonde werk-privébalans garanderen.

Een gezonde balans tussen je privéleven en je werk stimuleert geluk. Bij Your Professionals zorgen we ervoor dat je genoeg energiebronnen hebt in je vrije tijd om je werk aan te kunnen. Jouw persoonlijkheid staat voorop en een professionele opdracht moet daarbij passen. Je krijgt de vaardigheden om in te spelen op veranderingen in je werk en in de maatschappij. Met onze specialistische hard skill en soft skill trainingen en door nauw contact met je persoonlijke development coach word jij de beste versie van jezelf.

Kernpunten Coaching & Welzijn

Bij Your Professionals zorgen we ervoor dat jij met plezier naar je werk komt en met een glimlach naar huis gaat. Je hebt het naar je zin bij een opdracht, je voelt je goed en je hebt iets om naar uit te kijken. We helpen je vooruit in je lichamelijke en mentale gezondheid door een persoonlijk ontwikkelplan, vakgerelateerde trainingen, door een gezonde levensstijl te stimuleren en met een sterke community.

Wij zijn oprecht in onze communicatie, stimuleren een growth mindset en helpen onze professionals de specialist van de toekomst te worden. Dit doen we onder andere door feedback op te vragen bij opdrachtgevers en collega’s continu uit te dagen zichzelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen.

Voordat je start bij Your Professionals maak je een talent development assessment. Dit is een test waarin jij aangeeft waar je gelukkig van wordt en wat het beste past bij jouw ambities. 

Op basis van die uitkomst stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op. Wat zijn je doelen op de lange termijn en welke doelen stel je op de korte termijn om die te halen? In een persoonlijk ontwikkelplan kijken we samen met jou wat je ambitie is en hoe je die ambitie verwezenlijkt. Die ambitie heet je STYP. Je hebt intensief contact met jouw persoonlijke development coach. Die helpt je bewust te zijn van waar je staat en waar je naartoe wil. Je houdt na je eerste opdracht contact met de development coach, zodat jij stabiel en gecontroleerd groeit.

Hoe gaat het op de werkvloer? Hoe gaat het met je ambitie? Heb je trainingen nodig? Jou zo goed mogelijk je STYP laten behalen en laten groeien als mens: dat is ons doel. Leergierige professionals willen heel veel doen, alles aanpakken, maar doelen moeten meetbaar en realistisch zijn. We stimuleren je, maar soms trappen we ook op de rem. We waken over jouw ambitie en helpen je waar jij dat nodig hebt. We kijken elk jaar terug naar wat je bereikt hebt, zodat je niet uit het oog verliest waar je vandaan komt en waar je naartoe werkt.

De markt verandert continu, in welk vakgebied je ook werkt. De juiste vaardigheden ontwikkelen en verbeteren is belangrijk om up-to-date te blijven. Met trainingen in hard skills en soft skills haal je in je expertise en persoonlijke vaardigheden het beste uit jezelf.

Voor elk excellence center bestaan bij Your Professionals vakspecifieke leerlijnen die je helpen je ambitie, je droombaan en je STYP te bereiken. Onze leerlijnen zijn niet in beton gegoten, maar afhankelijk van jouw ambities, jouw leertempo en jouw manier van leren.

Een stabiele werk-privébalans is belangrijk voor een gelukkig en gezond leven. Ons Vitaliteitsbeleid zorgt ervoor dat je bevlogen genoeg bent om veranderingen aan te gaan. Met een verstoorde balans ben je minder productief, heb je meer irritaties en loop je meer kans op een burn-out. We doen er alles aan om je lichamelijk en mentaal gezond te houden, bijvoorbeeld met kennisevenementen, inhoudelijke gesprekken met development coaches of activiteiten met onze vier verschillende excellence centers. 

Je weet precies wie je collega’s van Your Professionals zijn en op welke plek ze opdrachten uitvoeren. Dat komt door onze sterke community. Je ziet je Your Professionals-collega’s regelmatig bij uitjes, lunches, kennissessies, trainingen en als je samenwerkt op het kantoor in Almere. Je hebt contact met mensen in jouw werkgebied, met wie je kan sparren. Ze helpen je als je vastloopt. Jouw collega’s zijn net zo leergierig en ambitieus als jij.

Your Professionals is je werkgever. Je bent altijd welkom bij ons in Almere, want ons kantoor is jouw kantoor. Er staat hier elke dag een lunch voor je klaar en er zijn altijd collega’s aanwezig. Onze professionals voelen zich hier meteen thuis. We nemen iedereen direct vanaf het kennismakingsgesprek mee in de organisatie. 

Wat we doen:

  • Bedrijfsbrede kennisevents
  • Soft skill trainingen, toegespitst op jouw leercurve
  • Elke dag een verzorgde lunch op het Your Professionals kantoor
  • Een persoonlijke buddy voor een zachte landing in het bedrijf
  • Sportevenementen met like minded mensen
  • Leren van andere excellence centers
  • Netwerkbijeenkomsten voor jouw vakgebied
  • Boottripjes, barbecues, etentjes en zelfs vakanties

Het Passion budget is een extra bedrag van 300 euro per jaar bovenop je salaris. De enige eis die hieraan zit is dat je het besteedt aan je passie. Weg van schermen en je dagelijkse werkzaamheden. Het Passion budget gebruik je voor dingen waar je energie van krijgt. Het staat je vrij voor welke passie je kiest, maar je keuze is niet vrijblijvend. Bij de maandelijkse coachingsgesprekken horen we graag waar jouw passie ligt en waar je het geld aan besteedt. Onze collega’s kiezen bijvoorbeeld voor:

Wil jij investeren in je persoonlijke ontwikkeling? Kom met ons in contact.