De volledige potentie van het werkproces benutten.

Een consultant ziet mogelijkheden in de organisatie, werkt de oplossing uit en implementeert de oplossing in het bedrijf. Wij helpen jou de specialistische consultant te worden in je vakgebied, zodat je niet alleen uitvoerende werkzaamheden doet, maar een adviserende en strategische rol aanneemt om processen en systemen te verbeteren.

“Consultancy is een totale ontzorging en volledige controle over het hele project, met een duidelijke kop en staart en vooraf afgesproken deadline.”

Wat is consultancy?

Onze professionals gaan op twee verschillende manieren aan de slag voor opdrachtgevers: met Projecten of Consultancy. Consultancy is het bedenken en implementeren van een werkproces, dienst of oplossing voor de opdrachtgever. Dit zorgt ervoor dat de afdeling en de werkprocessen verbeteren en na implementatie jarenlang meekunnen. De opdrachtgever heeft als primaire focus om de werkprocessen en interne organisatie te verbeteren. Het bedrijf koopt kennis in. Een consultancydienst heeft een duidelijke probleemstelling en een fixed price. De consultant richt zich op het pragmatisch bedenken en inregelen van de oplossing.

Wat doe je als consultant bij Your Professionals?

Consultancy is jouw kennis inzetten voor iemand anders. Als je consultancydiensten aanbiedt vanuit Your Professionals geef je advies en doe je uitvoerende werkzaamheden. Jij bent specialist in jouw vakgebied en zorgt ervoor dat je collega’s bij de opdrachtgever verder helpt met jouw expertise. 

Bij Your Professionals voelen we ons zeer comfortabel in een aantal vakgebieden. Dat zijn onze excellence centers. Jij adviseert klanten vanuit jouw vakgebied over onderwerpen waarin jij gespecialiseerd bent. Je verbetert werkprocessen en optimaliseert bedrijfsvoering.

Je bent een onafhankelijke consultant. Dat betekent dat je niet gebonden bent aan het bedrijf, maar tijdelijk een probleem oplost. Je bent de objectieve buitenstaander die met een frisse blik naar verouderde processen kijkt. Je implementeert oplossingen om het bedrijf verder te helpen en voert kwalitatieve verbeteringen door. Consultancy gaat om het volledig benutten van het werkproces. Dat betekent dat je oplossingen biedt voor de mogelijkheden die je ziet. Je geeft als expert adviezen aan de opdrachtgever en voert innovatieve ideeën door.

Onze excellence centers zijn de vakgebieden waar we met Your Professionals specialist in zijn. We adviseren de klant, verbeteren werkprocessen en optimaliseren bedrijfsvoering.

Feiten benoemen, adviezen geven, vernieuwend zijn, de opdrachtgever verder helpen en met data een brug slaan naar concrete financiële stuurinformatie. Dat doet de finance professional bij Your Professionals.

Wat zou de hedendaagse wereld zijn zonder techniek? Engineering verbetert en vormt onze maatschappij. Jij wil weten wat er achter de techniek zit en houdt de wereld draaiend met jouw expertise in deze sector.

Hypotheken, verzekeren, het zakelijk domein of compliance. Waar zie jij jezelf? Je ontwikkelt je tot een consultant die meegroeit met de technologische vooruitgang bij een gerenommeerde bank of verzekeringsmaatschappij.

We leven in de digital age: bedrijven werken datagedreven, in de cloud en met geautomatiseerde werkprocessen. De digitale mogelijkheden zijn eindeloos. Aan jou de taak om nieuwe innovatieve processen te implementeren bij bedrijven en voorloper te zijn in de digitale transformatie.

 

Wil jij impact maken als consultant? Kom met ons in contact.