Business Manager Banking & Insurance

32 – 40 uur • Business Development • Almere

Wat je krijgt

Wat nodig is

Wil je werken vanuit eigen ondernemingskracht? Creativiteit en innovativiteit benutten om jouw afdeling een succes te maken? Werken aan een eigen huis binnen een bestaande afdeling? Sales binnen de detachering betekend een hoop concurrentie en veel behoefte aan marktkennis. Om het verschil te maken in deze branche is jouw drive om succes te behalen belangrijk. Accountmanagent zien wij als de verlenging zijn van de klant. Achterhaal de vraag tot in zijn kern en vanuit jouw pool van Banking & Insurance consultants werk je aan de oplossing. Welke samenwerking levert succes voor de klant? Die vraag ga jij vormen en beantwoorden.

Business Manager Banking & Insurance bij Your Professionals.

Je gaat je als Business Manager Banking & Insurance richten op het uitbouwen van een functiegebied. Vanuit onze contracten met alle grootbanken in Nederland liggen de kansen voor het oprapen. De afdeling bezit veel marktkennis die ze graag met jou delen. Je werkt aan een eigen huis, een eigen pool van Banking professionals en krijgt toegang tot alle klanten. Dit betekend sales, langdurige klantrelaties bouwen en betrokkenheid bij het interne team dat zich focust op; het coachen van banking professionals, het werven van banking professionals en het maken van ontwikkelingspaden.

Jouw verantwoordelijkheden als Business Manager

Je:

jouw talenten.

Jij dringt makkelijk door tot de kern, weet snel wat jouw gesprekspartner wil en je legt snel verbanden tussen de behoeftes van de opdrachtgever en de consultant. Je neemt initiatief, bent niet bang om mensen te benaderen en je bouwt eenvoudig een groot professioneel netwerk op.

waar je gaat werken.

Als (toekomstige) Business Manager val je onder onze unit Banking & Insurance– een van onze vijf excellence centers. De unit bestaat uit 20+ professionals zoals jij, ondersteund door collega’s van het interne team.

Hier wordt hard gewerkt en hard genoten. Het hele kantoor is op vrijdagmiddag vaak te vinden op een terras, we lunchen regelmatig samen buiten de deur, houden borrels in onze eigen bar en organiseren veel uitjes. Zo gaan we traditiegetrouw elke vrijdag voor kerst met een partybus naar Maastricht waar we de kerstmarkt bezoeken, lekker eten, stappen en overnachten. Daarnaast is Your Professionals al 6 jaar achter elkaar een weekend in de zomer te vinden in Barcelona met het gehele kantoor.

your professionals als werkgever.

Growth Mindset

We willen blijven groeien en laten ons niet weerhouden door angst voor fouten. In elke situatie zien we een verbeterpunt, ontwikkeling of iets om te leren. Naast vakinhoudelijke trainingen werk je bij ons aan je soft skills, zodat je ook als persoon kunt groeien.

Specialistisch​

We zijn een sterke opleider en bieden relevante, vakgerichte opleidingen en trainingen zodat we jou constant voorzien van nieuwe kennis. Naast kennis helpen we je aan de juiste ervaring om specialist te worden binnen jouw vakgebied.​

Oprechtheid

We communiceren open en eerlijk met elkaar en klanten. Dit betekent ruimte voor feedback en de mogelijkheid om jezelf te zijn.

Ondernemerschap

We dragen in ons werk een hoge verantwoordelijkheid, nemen initiatief en treden buiten onze comfortzone. Samen kijken we naar jouw ambitie en vertalen die naar een concreet leerpad. De groeimogelijkheden zijn hier eindeloos.

TEAM BANKING & INSURANCE

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk in team Banking & Insurance. Voor de opdrachtgever en voor onze collega’s. We creëren de professional van morgen: jij wordt bij ons opgeleid tot hypotheekadviseur, manager, team lead, financieel adviseur of een andere droomfunctie.

Derk Waterman

Business Unit Manager

Lisa Keizer

Development Coach

ons sollicitatie proces.

Heb je nog vragen?

Enthousiast geworden over de functie Business Manager, maar heb je nog vragen? Stel je vragen aan Derk Waterman.

Solliciteer direct

Alle velden zijn verplicht.