Business Unit Manager – Cloud & Infra

32 – 40 uur • Business Development • Almere

Wat je krijgt

Wat neem je mee?

Bij Your Professionals krijg je de ruimte om te bouwen aan je eigen afdeling. Met jouw ambitie, enthousiasme en creativiteit is er geen plafond.

Business Unit Manager – Cloud & Infra bij Your Professionals.

Als Business Unit Manager draag je de verantwoordelijkheid voor de afdeling Cloud & Infra. Deze afdeling richt zich op het bemiddelen en ontwikkelen van een pool van 20 systeem en cloud engineers. Met jouw ondernemersgeest werk je aan de groei en doorontwikkeling van jouw unit.
Enerzijds doe je dit door het interne team te begeleiden en anderzijds door de externe professionals te binden aan de organisatie door hen ontwikkelingsmogelijkheden, uitdagende projecten en doorgroeimogelijkheden te bieden. Dit resulteert in een afwisselend takenpakket:

groeien naar jouw 'STYP'.

Bij Your Professionals denken we niet in banen maar in loopbanen. Bij ons kom je binnen met een doel of bepalen we die samen – jouw ‘STYP’ aan de horizon.

Tijdens de onboarding doe je met je persoonlijke Development Coach een talent assessment.
Op basis van deze analyse en je STYP werken we jouw carrièrepad samen uit. Zo krijg je precies de trainingen en ervaring die jou uitdagen om te groeien.

waar je gaat werken.

Als Business Unit Manager geef je leiding aan onze unit Cloud & Infra – een van onze vijf excellence centers. De unit bestaat uit 20+ professionals, ondersteund door collega’s van het interne team.

Je kunt volledig met jouw afdeling meegroeien: waar de business het toelaat kun je jouw unit zowel intern als qua professionals oneindig uitbreiden. Daarnaast is er na een aanloopperiode van twee jaar ook de mogelijkheid om het partnertraject in te gaan: je wordt dan officieel aandeelhouder van jouw unit.

your professionals als werkgever.

Growth Mindset

We willen blijven groeien en laten ons niet weerhouden door angst voor fouten. In elke situatie zien we een verbeterpunt, ontwikkeling of iets om te leren. Naast vakinhoudelijke trainingen werk je bij ons aan je soft skills, zodat je ook als persoon kunt groeien.

Specialistisch​

We zijn een sterke opleider en bieden relevante, vakgerichte opleidingen en trainingen zodat we jou constant voorzien van nieuwe kennis. Naast kennis helpen we je aan de juiste ervaring om specialist te worden binnen jouw vakgebied.​

Oprechtheid

We communiceren open en eerlijk met elkaar en klanten. Dit betekent ruimte voor feedback en de mogelijkheid om jezelf te zijn.

Ondernemerschap

We dragen in ons werk een hoge verantwoordelijkheid, nemen initiatief en treden buiten onze comfortzone. Samen kijken we naar jouw ambitie en vertalen die naar een concreet leerpad. De groeimogelijkheden zijn hier eindeloos.

ons sollicitatie proces.

Heb je nog vragen?

Enthousiast geworden over de functie Business Unit Manager Cloud & Infra, maar heb je nog vragen? Stel je vragen aan Mourad Ikariden.

Solliciteer direct

Alle velden zijn verplicht.