Hr-Consultant Banking & Insurance

Hr • Almere

Wat je krijgt

Wat nodig is

Jij haalt het beste uit de professionals die een volgende stap willen zetten in hun carrière. Jouw kracht ligt in luisteren, tot de kern komen van iemands ambities en het doorpakken in trainingen of cursussen die de professional nodig heeft. Dat is werken als HR Consultant bij Your Professionals. Je coacht, begeleidt en neemt de juiste mensen aan voor de juiste posities. Een HR-consultant is een combinatie van een functie als recruiter en talent manager. Dus ben jij een recruiter die meer inhoudelijk werk wil doen en betekenis wil hebben in het leven van banking & insurance professionals? Solliciteer dan nu.

Hr-consultant bij Your Professionals

Elke dag is anders. En elke dag is belangrijk. De ene dag ontwikkel je leerlijnen met de talent manager, dan ga je op bezoek bij het bedrijf waar een consultant van Your Professionals zit en de andere dag bereid je jouw eigen training voor of heb je een inhoudelijk gesprek over de ambitie van een professional. Jij weet wat er moet gebeuren om jezelf, je collega’s en de professionals verder te helpen.

Jouw verantwoordelijkheden als Hr-Consultant

Your Professionals als werkgever

Your Professionals helpt mensen aan de volgende stap in hun leven. In werk, opleiding, mentale gezondheid en plezier. Dat doen we al vijftien jaar, in vier excellence centers: Finance, Engineering, Banking & Insurance en Cloud & Data. Bij Your Professionals word je onderdeel van een snelgroeiend bedrijf waar je werkt aan jouw carrière en je persoonlijke ontwikkeling. We zijn een sterke opleider en we bieden alle relevante vakgerichte opleidingen en trainingen, zodat we jou constant voorzien van nieuwe kennis.

Hier wordt hard gewerkt en hard genoten. Het hele kantoor is op vrijdagmiddag vaak te vinden op een terras, we lunchen regelmatig samen buiten de deur, houden borrels in onze eigen bar en organiseren veel uitjes. Zo gaan we traditiegetrouw elke vrijdag voor kerst met een partybus naar Maastricht waar we de kerstmarkt bezoeken, lekker eten, stappen en overnachten. Daarnaast is Your Professionals al 6 jaar achter elkaar een weekend in de zomer te vinden in Barcelona met het gehele kantoor.

Jouw talenten

Voor deze functie is het essentieel dat je goed kan luisteren, mensen kan analyseren en hun dromen en behoeftes kan inschatten. Je weet door de woorden heen wat iemand bedoelt en vat gesprekken eenvoudig samen in gerichte actiepunten. We vragen geen specifiek opleidingsniveau of aantal jaren ervaring. Jij kent jouw kracht. Het enige dat we vragen is dat je ervaring hebt in recruitment en het interessant vindt om jezelf te ontwikkelen op het gebied van coaching.

Je:

Let’s get together

Sta jij te springen om mensen te helpen, opleidingstrajecten op te zetten en inhoudelijke gesprekken te voeren over dromen en ambities? Solliciteer dan nu op de functie van Hr-Consultant bij Your Professionals via het onderstaande formulier.

Solliciteer direct

Alle velden zijn verplicht.

Heb je nog vragen?

Enthousiast geworden over de functie Hr-Consultant, maar heb je nog vragen? Stel je vragen aan Derk Waterman.