Recruiter Banking & Insurance

Recruitment • Almere

Wat je krijgt

Wat nodig is

Jij zoekt niet een persoon voor de functie, maar een functie voor de persoon. Dat is hoe we het bij Your Professionals doen: de ambitie van een persoon staat op de eerste plaats. Jij weet hoe je die ambitie lospeutert in een gesprek. Het is voor jou elke keer een uitdaging om professionals te vinden voor onze opdrachtgevers.

Recruitment bij Your Professionals

De corporate recruiter is de schakel tussen onze opdrachtgevers die op zoek zijn naar consultants en professionals die openstaan voor een nieuwe baan. Bij Your Professionals hebben we veel grote opdrachtgevers die plek hebben voor nieuwe consultants. Aan jou de taak om die consultants te vinden en ze in de juiste functie te plaatsen. We werken in vier specialisaties, die wij excellence centers noemen: Finance, Engineering, Banking & Insurance en Cloud & Data. Jij wordt de specialist binnen het vakgebied waarvoor je werft. Je weet precies wat er speelt in de markt, welke bedrijven belangrijk zijn en hoe jij kandidaten verder helpt in hun carrière.

Jouw verantwoordelijkheden als Recruiter

Your Professionals als werkgever

Your Professionals helpt mensen aan de volgende stap in hun leven. In werk, opleiding, mentale gezondheid en plezier. Dat doen we al vijftien jaar, in vier excellence centers: Finance, Engineering, Banking & Insurance en Cloud & Data. Bij Your Professionals word je onderdeel van een snelgroeiend bedrijf waar je werkt aan jouw carrière en je persoonlijke ontwikkeling. We zijn een sterke opleider en we bieden alle relevante vakgerichte opleidingen en trainingen, zodat we jou constant voorzien van nieuwe kennis.

Hier wordt hard gewerkt en hard genoten. Het hele kantoor is op vrijdagmiddag vaak te vinden op een terras, we lunchen regelmatig samen buiten de deur, houden borrels in onze eigen bar en organiseren veel uitjes. Zo gaan we traditiegetrouw elke vrijdag voor kerst met een partybus naar Maastricht waar we de kerstmarkt bezoeken, lekker eten, stappen en overnachten. Daarnaast is Your Professionals al 6 jaar achter elkaar een weekend in de zomer te vinden in Barcelona met het gehele kantoor.

Jouw talenten

Jij dringt makkelijk door tot de kern, weet snel wat jouw gesprekspartner wil en je legt snel verbanden tussen de behoeftes van de opdrachtgever en de consultant. Je neemt initiatief, bent niet bang om mensen te benaderen en je bouwt eenvoudig een groot professioneel netwerk op.

Je:

Let’s get together

Wil jij mensen aan hun droombaan helpen? Solliciteer dan nu op de functie van Recruiter bij Your Professionals via het onderstaande formulier.

Solliciteer direct

Alle velden zijn verplicht.

Heb je nog vragen?

Enthousiast geworden over de functie Recruiter, maar heb je nog vragen? Stel je vragen aan Derk Waterman.