Recruiter Engineering

32 – 40 uur • Recruitment • Almere

Wat je krijgt

Wat nodig is

Jij zoekt niet een persoon voor de functie, maar een functie voor de persoon. Dat is hoe we het bij Your Professionals doen: de ambitie van een persoon staat op de eerste plaats. Jij weet hoe je die ambitie achterhaalt in een gesprek. Het is voor jou elke keer een uitdaging om technische professionals te vinden voor onze opdrachtgevers.

Recruiter Engineering bij Your Professionals.

De recruiter is de schakel tussen onze opdrachtgevers die op zoek zijn naar engineering professionals die openstaan voor een nieuwe baan. Bij Your Professionals hebben we veel grote opdrachtgevers die plek hebben voor nieuwe specialisten. Aan jou de taak om die consultants te vinden en ze in de juiste functie te plaatsen. We werken in vier specialisaties, die wij excellence centers noemen: Finance, Engineering, Banking & Insurance en Data & Business Insights en Cloud & Infra Jij wordt de specialist binnen het vakgebied waarvoor je werft. Je weet precies wat er speelt in de markt, welke bedrijven belangrijk zijn en hoe jij kandidaten verder helpt in hun carrière.

jouw talenten.

Jij dringt makkelijk door tot de kern, weet snel wat jouw gesprekspartner wil en je legt snel verbanden tussen de behoeftes van de opdrachtgever en de consultant. Je neemt initiatief, bent niet bang om mensen te benaderen en je bouwt eenvoudig een groot professioneel netwerk op.

waar je gaat werken.

Als (toekomstige) Recruiter val je onder onze unit Engineering – een van onze vijf excellence centers. De unit bestaat uit 40+ professionals, ondersteund door collega’s van het interne team.

Hier wordt hard gewerkt en hard genoten. Het hele kantoor is op vrijdagmiddag vaak te vinden op een terras, we lunchen regelmatig samen buiten de deur, houden borrels in onze eigen bar en organiseren veel uitjes. Zo gaan we traditiegetrouw elke vrijdag voor kerst met een partybus naar Maastricht waar we de kerstmarkt bezoeken, lekker eten, stappen en overnachten. Daarnaast is Your Professionals al 6 jaar achter elkaar een weekend in de zomer te vinden in Barcelona met het gehele kantoor.

your professionals als werkgever.

Growth Mindset

We willen blijven groeien en laten ons niet weerhouden door angst voor fouten. In elke situatie zien we een verbeterpunt, ontwikkeling of iets om te leren. Naast vakinhoudelijke trainingen werk je bij ons aan je soft skills, zodat je ook als persoon kunt groeien.

Specialistisch​

We zijn een sterke opleider en bieden relevante, vakgerichte opleidingen en trainingen zodat we jou constant voorzien van nieuwe kennis. Naast kennis helpen we je aan de juiste ervaring om specialist te worden binnen jouw vakgebied.​

Oprechtheid

We communiceren open en eerlijk met elkaar en klanten. Dit betekent ruimte voor feedback en de mogelijkheid om jezelf te zijn.

Ondernemerschap

We dragen in ons werk een hoge verantwoordelijkheid, nemen initiatief en treden buiten onze comfortzone. Samen kijken we naar jouw ambitie en vertalen die naar een concreet leerpad. De groeimogelijkheden zijn hier eindeloos.

TEAM ENGINEERING

Niet om de zaken heen draaien en zeggen waar het op staat is typerend voor onze branche. Je wil weten waar je aan toe bent. Daarom communiceren we open en eerlijk met collega’s en opdrachtgevers over de mogelijkheden en verwachtingen. Dat betekent dat we geen gouden bergen beloven en je zeker weet dat we ons houden aan afspraken.

Ingmar Adema

Business Unit Manager

Timo Kars

Deveopment Coach

ons sollicitatie proces.

Heb je nog vragen?

Enthousiast geworden over de functie Recruiter, maar heb je nog vragen? Stel je vragen aan Ingmar Adema.

Solliciteer direct

Alle velden zijn verplicht.