Talent Manager Banking & Insurance

Talent Management • Almere

Wat je krijgt

Wat nodig is

De carrière van een professional ligt voor een deel in jouw handen. Wat heeft de persoon nodig? Hoe help je deze persoon naar zijn of haar droombaan? Welke opleidingstrajecten zijn daarvoor nodig? En hoe haal je die opleidingen in huis? Deze vragen stelt een talent manager zichzelf bij Your Professionals. Je wordt hier verantwoordelijk voor het neerzetten en optimaliseren van de leerlijnen binnen de afdeling Banking & Insurance. Met jouw hulp leiden wij de specialist van vandaag en morgen op.

Talent Manager bij Your Professionals

De talent manager is de kartrekker op het gebied van learning en development over de hele business unit. De taken van een talent manager zijn het uitzetten van leerlijnen binnen de unit, inregelen van trainingen en opleidingen, het zelf samenstellen van leerlijnen, contact houden met opleidingsinstituten, afspraken maken met trainers en het coachen van professionals. Dat doe je niet alleen op carrièregebied; dat doe je ook op persoonlijk vlak. Bij Your Professionals vinden we de ambitie van een persoon net zo belangrijk als vitaliteit, mentale gesteldheid en geluk.

Jij bent als talent manager verantwoordelijk voor de banking & insurance pool. Zij worden iedere drie tot zes maanden gedetacheerd naar verschillende klanten. Persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal: de professionals hebben tijdens hun carrière als consultant een persoonlijk ontwikkelplan en volgen trainingen, behalen certificering en krijgen persoonlijke begeleiding. Als zij tijdens een opdracht specifieke kennis nodig hebben, faciliteer jij de juiste training.

Jouw verantwoordelijkheden als Talent Manager

Your Professionals als werkgever

Your Professionals helpt mensen aan de volgende stap in hun leven. In werk, opleiding, mentale gezondheid en plezier. Dat doen we al vijftien jaar, in vier excellence centers: Finance, Engineering, Banking & Insurance en Cloud & Data. Bij Your Professionals word je onderdeel van een snelgroeiend bedrijf waar je werkt aan jouw carrière en je persoonlijke ontwikkeling. We zijn een sterke opleider en we bieden alle relevante vakgerichte opleidingen en trainingen, zodat we jou constant voorzien van nieuwe kennis.

Hier wordt hard gewerkt en hard genoten. Het hele kantoor is op vrijdagmiddag vaak te vinden op een terras, we lunchen regelmatig samen buiten de deur, houden borrels in onze eigen bar en organiseren veel uitjes. Zo gaan we traditiegetrouw elke vrijdag voor kerst met een partybus naar Maastricht waar we de kerstmarkt bezoeken, lekker eten, stappen en overnachten. Daarnaast is Your Professionals al 6 jaar achter elkaar een weekend in de zomer te vinden in Barcelona met het gehele kantoor.

Jouw talenten

Jouw vrienden omschrijven jou als de empathische van de groep. Je staat altijd open voor een praatje, dringt door tot de kern en je krijgt energie van onder de mensen zijn. Loopt er iets in de soep? Geen probleem, jij lost het op.

Je:

Let’s get together

Sta jij te springen om mensen te helpen, opleidingstrajecten op te zetten en inhoudelijke gesprekken te voeren over dromen en ambities? Solliciteer dan nu op de functie van Talent Manager bij Your Professionals via het onderstaande formulier.

Solliciteer direct

Alle velden zijn verplicht.

Heb je nog vragen?

Enthousiast geworden over de functie Talent Manager, maar heb je nog vragen? Stel je vragen aan Derk Waterman.