Future Finance Leader Program

Your Professionals biedt een eersteklas programma van 15 maanden voor afgestudeerden in Finance. Het Future Finance Leader Program is ontworpen om ambitieuze en getalenteerde jonge professionals te helpen zich te ontwikkelen tot de voorlopers van de financiële wereld.

Middels uitdagende projecten in diverse branches en specialistische trainingen, ontdekken wat jouw impact in de Finance wereld gaat zijn.

future finance leader bij Your Professionals.

Met gepassioneerde starters net zoals jij neem je deel aan het Future Finance Leadership Program. Samen met jouw Development Coach zal je een persoonlijk ontwikkelplan opstellen, waarbij je samen bepaalt hoe we jouw persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau kunnen brengen aan de hand van hard- en softskills.

wat je gaat doen.

Als Future Finance Leader ga jij leren hoe je met programma’s zoals Excel, SAP en AFAS financiële rapportages kan opstellen en analyseren. Jouw inzichten gaan bedrijven helpen om de juiste financiële beslissingen te maken. Naast technische kennis volg je trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling zoals; communicatieve vaardigheden, persoonlijk leiderschap en stakeholdermanagement. Deze vaardigheden kan je direct in de praktijk toepassen bij organisaties zoals Karl Lagerfeld, ABN-AMRO, Nationale Nederlanden, Makro en Cushman Wakefield.

Om te kijken welke branche of functie het beste bij jou past heb je verschillende projecten van doorgaans 4 tot 6 maanden met werkzaamheden in de richting van Accounting, Reporting en Controlling. Deze projecten ga je uitvoeren binnen de branches banken, verzekeringen, retail, automotive, vastgoed, non-profit en FMCG. Heb jij je richting bepaald? Dan zorgen wij er samen voor dat jij sneller je doel bereikt.

Daarnaast kom je tijdens onze kennisevents en evenementen in contact met andere Finance professionals die net als jij altijd al een affiniteit gehad met cijfers/bedrijfsvoering als jouw buddy optreden en jou kunnen helpen bij ingewikkelde vraagstukken.

groeien naar jouw 'STYP'.

Bij Your Professionals denken we niet in banen maar in loopbanen. Bij ons kom je binnen met een doel of bepalen we die samen – jouw ‘STYP’ aan de horizon.

Tijdens de onboarding doe je met je persoonlijke Development Coach een DISC-analyse.
Op basis van deze analyse en je STYP werken we jouw carrièrepad samen uit. Zo krijg je precies de trainingen en ervaring die jou uitdagen om te groeien.

hr-cyclus.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Daarom hebben wij een HR-cyclus opgezet waarin we je persoonlijk begeleiden, coachen en voorzien van 360 graden feedback. Door middel van deze cyclus stomen we je klaar om groei te faciliteren bij onze klanten en ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professional vlak.

waar je gaat werken.

Als Future Finance Leader val je onder onze unit Finance – een van onze vijf excellence centers. De unit bestaat uit 60+ professionals zoals jij, ondersteund door collega’s van het interne team.

Je gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers – zowel grote als kleinere bedrijven. Op opdrachten van ongeveer 4 tot 6 maanden doe je de nodige, gevarieerde ervaring op om een ijzersterke financial te worden. Tijdens een opdracht werk je meestal hybride: deels bij de opdrachtgever en deels thuis. Dit is altijd in overleg met jou en de opdrachtgever.

Als je opdracht het toelaat en in de periodes tussen opdrachten in, heb je de mogelijkheid om vanuit ons kantoor in Almere te werken. Met uitzicht op station Almere Centrum, is het kantoor zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer. Mocht je met de auto komen is er genoeg parkeergelegenheid.

Lees meer Over Your Professionals.

your professionals als werkgever.

Growth Mindset

We willen blijven groeien en laten ons niet weerhouden door angst voor fouten. In elke situatie zien we een verbeterpunt, ontwikkeling of iets om te leren. Naast vakinhoudelijke trainingen werk je bij ons aan je soft skills, zodat je ook als persoon kunt groeien.

Specialistisch​

We zijn een sterke opleider en bieden relevante, vakgerichte opleidingen en trainingen zodat we jou constant voorzien van nieuwe kennis. Naast kennis helpen we je aan de juiste ervaring om specialist te worden binnen jouw vakgebied.​

Oprechtheid

We communiceren open en eerlijk met elkaar en klanten. Dit betekent ruimte voor feedback en de mogelijkheid om jezelf te zijn.

Ondernemerschap

We dragen in ons werk een hoge verantwoordelijkheid, nemen initiatief en treden buiten onze comfortzone. Samen kijken we naar jouw ambitie en vertalen die naar een concreet leerpad. De groeimogelijkheden zijn hier eindeloos.

Wat je krijgt

Wat nodig is

TEAM FINANCE

Wat ons ‘s ochtends motiveert om uit bed te stappen is dat we er dag in, dag uit alles aan mogen doen om professionals beter te maken. Team Finance is energiek, snel en houdt van direct communiceren. Collega’s voelen ons team als thuiskomen. We schakelen veel met professionals en door de korte lijnen weten we wat er bij wie speelt.

Youssef Salama

Business Unit Manager

Anwal Essanoussi​

HR Consultant

Ades Khemai

Business Manager

Roman Rahimi

Business Manager

Frozan Seifi

HR Consultant

aanmelden voor het future finance leader program

Alle velden met een * zijn verplicht.