De interim specialist als integraal onderdeel van een afdeling.

Uitvoerend aan de slag met jouw specialisatie binnen een hoog aangeschreven organisatie.

Een tekort op de arbeidsmarkt, een specialisme dat tijdelijk nodig is, een open plek wegens ziekte, geen budget voor een langdurige vaste collega: dit zijn allemaal redenen voor een bedrijf om op projectmatige basis een consultant in te zetten. Bij Your Professionals ben jij de werkende kracht voor kennis en capaciteit.

INTERIM SOLUTIONS

Onder de veilige paraplu van Your Professionals versterk je je cv vanuit één werkgever bij verschillende organisaties. Bij elk project werk je met nieuwe collega’s, nieuwe systemen voor een nieuw bedrijf. Als interim consultant bij Your Professionals werk je bij bedrijven en in het type dienstverlening waar je niet zomaar binnenkomt: van een gemeente tot een grote bank, van een internationale keten tot een voedselproductiebedrijf.

groeien door te doen.

Op projectmatige basis werken heeft een positieve invloed op je flexibiliteit, je competenties en je groeicurve. Je groei bestaat enerzijds uit de opdracht en anderzijds uit de cursussen en opleidingen die je bij Your Professionals volgt. Je werkt met elk project verder naar je STYP aan de horizon. Je leert pas wat je passie is als je het werk uitvoert. Een project opent je ogen voor wat je wel wil en wat je niet wil. Je leert van elk project dat je doet en zoekt uit waarin jij excelleert.

groeien naar jouw 'STYP'.

Bij Your Professionals denken we niet in banen maar in loopbanen. Bij ons kom je binnen met een doel of bepalen we die samen – jouw ‘STYP’ aan de horizon.

Tijdens de onboarding doe je met je persoonlijke Development Coach een talent assessment.
Op basis van deze analyse en je STYP werken we jouw carrièrepad samen uit. Zo krijg je precies de trainingen en ervaring die jou uitdagen om te groeien.

COACHING EN WELZIJN.

Bij Your Professionals zorgen we ervoor dat jij met plezier naar je werk komt en met een glimlach naar huis gaat. We helpen je vooruit in je lichamelijke en mentale gezondheid door een persoonlijk ontwikkelplan, vakgerelateerde trainingen, door een gezonde levensstijl te stimuleren en met een sterke community.

Voordat je start bij Your Professionals maak je een talent development assessment. Dit is een test waarin jij aangeeft waar je gelukkig van wordt en wat het beste past bij jouw ambities. 

Op basis van die uitkomst stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op. Wat zijn je doelen op de lange termijn en welke doelen stel je op de korte termijn om die te halen? In een persoonlijk ontwikkelplan kijken we samen met jou wat je ambitie is en hoe je die ambitie verwezenlijkt. Die ambitie heet je STYP. Je hebt intensief contact met jouw persoonlijke development coach. Die helpt je bewust te zijn van waar je staat en waar je naartoe wil. Je houdt na je eerste opdracht contact met de development coach, zodat jij stabiel en gecontroleerd groeit.

Hoe gaat het op de werkvloer? Hoe gaat het met je ambitie? Heb je trainingen nodig? Jou zo goed mogelijk je STYP laten behalen en laten groeien als mens: dat is ons doel. Leergierige professionals willen heel veel doen, alles aanpakken, maar doelen moeten meetbaar en realistisch zijn. We stimuleren je, maar soms trappen we ook op de rem. We waken over jouw ambitie en helpen je waar jij dat nodig hebt. We kijken elk jaar terug naar wat je bereikt hebt, zodat je niet uit het oog verliest waar je vandaan komt en waar je naartoe werkt.

De markt verandert continu, in welk vakgebied je ook werkt. De juiste vaardigheden ontwikkelen en verbeteren is belangrijk om up-to-date te blijven. Met trainingen in hard skills en soft skills haal je in je expertise en persoonlijke vaardigheden het beste uit jezelf.

Voor elk excellence center bestaan bij Your Professionals vakspecifieke leerlijnen die je helpen je ambitie, je droombaan en je STYP te bereiken. Onze leerlijnen zijn niet in beton gegoten, maar afhankelijk van jouw ambities, jouw leertempo en jouw manier van leren.

Een stabiele werk-privébalans is belangrijk voor een gelukkig en gezond leven. Ons Vitaliteitsbeleid zorgt ervoor dat je bevlogen genoeg bent om veranderingen aan te gaan. Met een verstoorde balans ben je minder productief, heb je meer irritaties en loop je meer kans op een burn-out. We doen er alles aan om je lichamelijk en mentaal gezond te houden, bijvoorbeeld met kennisevenementen, inhoudelijke gesprekken met development coaches of activiteiten met onze vier verschillende excellence centers. 

Je weet precies wie je collega’s van Your Professionals zijn en op welke plek ze opdrachten uitvoeren. Dat komt door onze sterke community. Je ziet je Your Professionals-collega’s regelmatig bij uitjes, lunches, kennissessies, trainingen en als je samenwerkt op het kantoor in Almere. Je hebt contact met mensen in jouw werkgebied, met wie je kan sparren. Ze helpen je als je vastloopt. Jouw collega’s zijn net zo leergierig en ambitieus als jij.

Your Professionals is je werkgever. Je bent altijd welkom bij ons in Almere, want ons kantoor is jouw kantoor. Er staat hier elke dag een lunch voor je klaar en er zijn altijd collega’s aanwezig. Onze professionals voelen zich hier meteen thuis. We nemen iedereen direct vanaf het kennismakingsgesprek mee in de organisatie. 

Wat we doen:

  • Bedrijfsbrede kennisevents
  • Soft skill trainingen, toegespitst op jouw leercurve
  • Elke dag een verzorgde lunch op het Your Professionals kantoor
  • Een persoonlijke buddy voor een zachte landing in het bedrijf
  • Sportevenementen met like minded mensen
  • Leren van andere excellence centers
  • Netwerkbijeenkomsten voor jouw vakgebied
  • Boottripjes, barbecues, etentjes en zelfs vakanties

#facilitatinggrowth

bekijk ook.

Consultancy

Een bedrijf heeft een complex vraagstuk en de consultant kijkt als onafhankelijke specialist objectief naar processen die ermee te maken hebben. Consultancy is totale ontzorging en controle over een project.

Naar Consultancy

Learning & Development

Benut je volledige potentie door bij ons opleidingen en trainingen te volgen die passen bij jouw expertise. Wij zijn specialist in opleiden en faciliteren jouw persoonlijke groei. Bij ons groei jij duurzaam, met een opleidingstraject op maat.

Naar Learning & Development

Wil jij projectmatig aan de slag bij verschillende opdrachtgevers?