Door bewust leren het beste uit jezelf halen.

Bij Your Professionals benut je jouw volledige potentie door bewust te zijn van je groeistappen en met trots terug te kijken naar je traject. Jouw leerlijn is persoonlijk en op maat. Bij ons volg je vakspecifieke trainingen, werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling met soft skill trainingen en leer je on the job. Met uitdagende opdrachten, sterke opleidingen en goede begeleiding groei jij in jouw specialisme.

Persoonlijk opleidingstraject voor jouw expertise.

Wij zijn specialist in opleiden en faciliteren jouw groei. Your Professionals maakt het verschil in de wereld door iedereen die met ons in aanraking komt te helpen groeien. We leiden jou op tot specialist in jouw expertise, binnen een van onze vier specialistische vakgebieden. Bij ons groei jij duurzaam, met een opleidingstraject op maat. Je past je niet aan naar vastgestelde opleidingen; de leerlijn past zich aan naar jouw wensen en ambitie. Door contact met je persoonlijke development coach en een uitgeschreven leerpad blijf jij je bewust van jouw groei. Je verliest niet uit het oog waar je naartoe wil en waar je vandaan komt.

Hard skills en soft skills

Hard skills zijn de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je werk goed uit te voeren. Het zijn meetbare functionele of technische vaardigheden. Ze hebben te maken met de inhoud van een functie, de systemen waarmee je werkt en methodieken die je voor je werk inzet. Ze zijn aantoonbaar door diploma’s, certificaten en werkervaring. Soft skills zijn de subjectieve vaardigheden, bijvoorbeeld je people skills, hoe je communiceert en je aanpassingsvermogen. Bij Your Professionals besteden we aandacht aan beide aspecten van jouw ontwikkeling.

Soft skills helpen je uitdagingen aan te gaan en als persoon te groeien in je vak. Dit is voor ieder individu anders, want iedereen heeft eigen talenten en uitdagingen. Je onderscheidt je door je competenties. Met de indruk die je maakt als persoon, hoe je overkomt op iemand anders en hoe jij jezelf presenteert creëer je mogelijkheden voor je carrière. We helpen jou je soft skills te ontwikkelen, waarbij je altijd dichtbij jezelf blijft en je eigen stijl creëert.

Om je STYP te behalen heb je certificeringen nodig die jouw marktwaarde verhogen. We kijken naar welke eisen een functie heeft en gieten die eisen in een opleidingstraject. We werken samen met erkende opleidingspartners en ontwerpen zelf opleidingstrajecten, omdat we vinden dat onze opleidingen van hoog kwalitatief niveau moeten zijn. Je haalt een hoog leerrendement wanneer je met de juiste tijd, aandacht en motivatie met leren bezig bent. Your Professionals helpt jou de juiste keuzes te maken voor jouw leerlijn.

De opleidingen van Your Professionals stemmen we af op het individu. Geen enkel mens is hetzelfde en iedereen leert op een eigen manier. Your Professionals is een onderscheidende opleider die jou als professional helpt groeien naar jouw STYP.

De kern van opleidingen bij Your Professionals is dat we ze blended aanbieden. Dat betekent dat we een combinatie maken van klassikaal en online leren en van erkende opleidingen en in-house opleidingen. We zijn flexibel in de leervormen die we aanbieden, zodat we aansluiten op de persoonlijke behoefte van elke professional.

Je volgt op kantoor trainingen met collega’s van Your Professionals. Zij zitten allemaal op een andere plek bij opdrachtgevers. Je leert van elkaars uitdagingen en ervaringen. De hard skill trainingen zijn met mensen uit je eigen excellence center, toegespitst op jouw specialisme. De soft skill trainingen worden bedrijfsbreed aangeboden, aan alle vier verschillende excellence centers. Dit noemen we multidisciplinair leren. Je zit met een groep mensen uit verschillende vakgebieden. Het kan zomaar dat je als financial of als engineer in een groep zit bij iemand die werkt in de bankenwereld of in IT. Het samenbrengen van professionals zorgt ervoor dat je even met een andere bril naar de wereld kijkt en met verrassende inzichten de deur uit loopt. 

Professionals die extern klassikaal leren, volgen een volledige hbo- of wo-opleiding bij een erkende instelling, of volgen extern trainingen over een specialistisch onderwerp. De opleiding die jij nodig hebt om je STYP te halen, faciliteren en financieren wij. Wanneer voor jouw expertise bijvoorbeeld een masteropleiding nodig is, besteed je daar tijdens je werk bij Your Professionals tijd aan. De kennis breng je direct in de praktijk bij een opdrachtgever.

E-learning is het volgen van online lessen. Bij Your Professionals hebben we alle online leermodules van een vakgebied op één plek en volg jij de e-learning die voor jou relevant is. Dat doe je wanneer je in de trein zit, op de bank zit, achter je bureau zit of op een ander moment dat voor jou past. Je kan op ieder moment met je leerwens aan de slag.

Je leert op de werkvloer bij een opdrachtgever. De opleidingen en cursussen die je doet zijn een aanvulling op je werk, zodat jij de STYP haalt die je voor jezelf stelt. Your Professionals heeft al ruim 15 jaar ervaring in het vinden van de juiste projecten en het matchen van de geschikte professionals. Een opdracht helpt jou groeien. Je persoonlijke development coach vraagt bij elke opdracht feedback aan je collega’s op de vloer, om inzichtelijk te krijgen hoe je presteert, waar je sterke kanten zitten en waar je in mag verbeteren. Hoe vaker je feedback krijgt in je learning journey, hoe sneller je groeit.
Een ander belangrijk aspect van learning on the job is leren van collega’s. Je praat met collega’s die een stap verder zijn dan jij, die in voorbeeldposities zitten voor jouw ambitie en van wie jij kan leren. Als je jezelf blijft uitdagen, blijf je groeien.

We halen een inspirerende spreker uit het vakgebied, zodat onze collega’s leren over actualiteiten en lopende vraagstukken. Dit gaat zowel over hard skills voor jouw specialisatie als over soft skills die de professionals van alle excellence centers als persoon helpen groeien.

Gerichte, specialistische opleidingen voor elk excellence center.

Your Professionals heeft specialisten in vier vakgebieden. Dat zijn onze excellence centers. We helpen collega’s hun carrièredoel te bereiken met specialistische trainingen en opleidingen. Een greep uit de onderwerpen die we aanbieden:

Finance

Banking & Insurance

Engineering

Cloud & Data

Waarom Your Professionals?

Professionals ontwerpen trainingen

je geeft een training over jouw specialisme aan collega’s

Werken aan een specialisme

Geen algemene opleidingen meer, maar specialist worden in één onderwerp.

Specialistische focus op hard skills en soft skills

Je onderscheidt je als professional op je specialisme en je people skills.

Persoonlijke aandacht

De groei van professionals staat bij ons centraal.

Werken in een team met alle bedrijfslagen

Sparren met juniors, mediors en seniors en van iedereen leren.

Leren is leuk

Je ontwerpt je eigen leerlijn en kiest hoe en wat je wil leren.

Door opleidingen jouw doelen behalen? Kom met ons in contact.