Duurzame groei faciliteren van jezelf en andere professionals.

Onze collega’s willen veranderen hoe de wereld werkt en leert. We denken niet in vacatures die gevuld moeten worden, maar aan de mensen die het werk doen. We plaatsen professionals bij opdrachtgevers in een specialistisch vakgebied om hun carrière naar een hoger niveau te tillen.

Your Professionals is een snelgroeiende organisatie met enorm veel ambitie. Heb jij net zoveel ambitie als wij? Wil jij werken in een bedrijf waar je niet alleen binnen de gestelde kaders hoeft te denken? Waar alle ruimte is voor jouw creativiteit? En waar successen uitbundig gevierd worden? Dan ben jij onze nieuwe collega.

Onze cultuur en waarden.

We kunnen je wel proberen te lokken met borrels, uitjes, bonussen en vakanties, want dat krijg je hier allemaal. Maar dat is niet waar wij voor staan. Vertrouwen hebben in de persoon en vanuit daar handelen. Daar gaan we bij Your Professionals voor. We zijn niet gebouwd op controlemomenten en afgebakende werkprocessen. Wij steunen op onze kernwaarden: growth mindset, specialistisch, oprecht en ondernemerschap.

Een growth mindset betekent dat je wil groeien en dat je om kunt gaan met tegenslagen. In elke situatie zien we een verbeterpunt, ontwikkeling of iets om te leren. Met een growth mindset heb je flexibiliteit en rust in je hoofd. Je hebt vertrouwen in het proces en je blijft positief kijken naar hoe iets wél werkt. Your Professionals neemt jou mee over de hobbels in het leven.

We werken in specialistische markten met onze excellence centers. Onze collega’s hebben kennis van de markt waarin ze actief zijn. Je bemiddelt professionals en opdrachtgevers in één specialistisch vakgebied. Bij Your Professionals ben je de specialist in je vakgebied. Je moet de intrinsieke motivatie hebben om je een specialisatie eigen te maken. Daarvoor hebben we ontwikkelstraten met opleidingen en trainingen voor jou, voor de opdrachtgever en voor de professionals.

We werken in een commerciële wereld, maar we onderscheiden ons door niet commercieel te werken. We denken vanuit de behoefte van mensen. Bij Your Professionals kennen we onze collega’s en de professionals van onze excellence centers. Als we vragen hoe het gaat, is dat geen beleefdheid, maar oprechte interesse. We zijn ook oprecht naar onze klanten. Dat betekent dat je geen valse verwachtingen schept over de mogelijkheden van een samenwerking en je open bent over wat we samen kunnen bereiken.

Ondernemerschap is hier proactiviteit. We helpen samen de organisatie, onszelf, de opdrachtgever en de professional naar een hoger niveau. Je hebt in je werk een hoge verantwoordelijkheid en de vrijheid om je werk in te vullen naar je eigen visie. Je toont doorzettingsvermogen, treedt buiten je comfortzone en je volgt intern trainingen voor je vakgebied. Samen kijken we direct naar jouw ambitie. De doorgroeimogelijkheden zijn hier eindeloos. Dat is pas ondernemerschap.

Vakgebieden.

Business Development

Business management bestaat uit een deel accountmanagement en een deel recruitment. Vanuit accountmanagement ben je verantwoordelijk voor een regionaal of specialistisch gebied. Je onderhoudt je netwerk en waarborgt de kwaliteit van lopende projecten.

Recruitment

Jij bent de corporate recruiter die de juiste professionals werft voor onze opdrachtgevers. Je zet de ambities en wensen van professionals bovenaan en je denkt niet in hokjes die je moet afvinken.

Talent Management

De talent manager is de kartrekker op het gebied van L&D. Je zet leerlijnen uit voor professionals en opdrachtgevers, regelt trainingen en houdt contact met opleidingsinstituten. Door jou is Your Professionals de specialistische opleider.

Management

Leidinggevende functies waarin je direct verantwoordelijk bent voor het team van een excellence center. Je bepaalt de strategie, hebt een commerciële mindset en werkt vanuit jouw business plan.

Hr

Ben jij de empathische recruiter die meer inhoudelijk werk wil doen? Dan is Your Professionals dé plek voor jou. Jij haalt het beste uit de professionals die een volgende stap willen zetten in hun carrière. Je begeleidt professionals naar hun droombaan.

Marketing

Your Professionals online en offline op de kaart zetten. Dat is de taak van marketing. Deze afdeling weet wat er speelt in de markt en komt met creatieve ideeën om onze branding nog beter naar buiten te brengen.

Werken bij Your Professionals.

Werken in een hechte community

Snel je netwerk uitbreiden in een open omgeving

Elke dag een gratis lunch

Kennis delen door gratis trainingen en opleidingen

Een bedrijf zonder hiërarchische lagen

Jaarlijkse buitenlandse reizen met het team

Impact maken op mensen

Elke maand een borrel om de maand af te sluiten

Openstaande vacatures.

Recruiter Engineering

De recruiter is de schakel tussen onze opdrachtgevers die op zoek zijn naar consultants en professionals die openstaan voor een nieuwe baan. Wil jij mensen aan hun droombaan helpen? Solliciteer dan nu op de functie van Recruiter.

Lees meer

Talent Manager Finance

Als Talent Manager Finance word je verantwoordelijk voor het neerzetten en optimaliseren van de leerlijnen binnen dit excellence center. Met jouw hulp leiden wij professionals op tot de specialist van vandaag en morgen.

Lees meer

Recruiter Banking & Insurance

De corporate recruiter is de schakel tussen onze opdrachtgevers die op zoek zijn naar consultants en professionals die openstaan voor een nieuwe baan. Wil jij mensen aan hun droombaan helpen? Solliciteer dan nu op de functie van Recruiter.

Lees meer

Talent Manager Banking & Insurance

Als Talent Manager Banking & Insurance word je verantwoordelijk voor het neerzetten en optimaliseren van de leerlijnen binnen dit excellence center. Met jouw hulp leiden wij professionals op tot de specialist van vandaag en morgen.

Lees meer

Hr-Consultant Banking & Insurance

Ben jij een recruiter die meer inhoudelijk werk wil doen en betekenis wil hebben in het leven van finance professionals? Reageer op de vacature van Hr-Consultant Banking & Insurance.

Lees meer

Hr-Consultant Finance

Ben jij een recruiter die meer inhoudelijk werk wil doen en betekenis wil hebben in het leven van finance professionals? Reageer op de vacature van Hr-Consultant Finance.

Lees meer