De specialist als integraal onderdeel van een afdeling.

Een tekort op de arbeidsmarkt, een specialisme dat tijdelijk nodig is, een open plek wegens ziekte, geen budget voor een langdurige vaste collega: dit zijn allemaal redenen voor een bedrijf om op projectmatige basis een consultant in te zetten. Bij Your Professionals ben jij de werkende kracht voor kennis en capaciteit.

"Uitvoerend aan de slag met jouw specialisatie binnen een hoog aangeschreven bedrijf."

Wat zijn projecten?

Bij Your Professionals hebben we twee verschillende manieren waarop onze professionals aan de slag gaan voor opdrachtgevers: met Consultancy of Projecten. Een project bestaat uit duidelijk afgebakende werkzaamheden met vooraf gestelde kaders. Er is een startmoment en een van tevoren afgesproken eindmoment. In die tijd werk je als consultant fulltime mee bij één opdrachtgever. Je bent een integraal onderdeel van de afdeling. Dit betekent niet dat je tijdelijk in dienst komt bij dat bedrijf; je blijft een collega van Your Professionals en wordt na het project weer ingezet bij een volgend project.

Wat doe je als projectmatige consultant bij Your Professionals?

Onder de veilige paraplu van Your Professionals zit je telkens op een andere plek binnen je vakgebied. Je versterkt je cv vanuit één werkgever en werkt bij elk project met nieuwe collega’s, nieuwe systemen en een nieuw bedrijf. Als consultant bij Your Professionals werk je bij bedrijven en in het type dienstverlening waar je niet zomaar binnenkomt: van een gemeente tot een grote bank, van een internationale keten tot een voedselproductiebedrijf. 

Op projectmatige basis werken heeft een positieve invloed op je flexibiliteit, je competenties en je groeicurve. Je groei bestaat enerzijds uit de opdracht en anderzijds uit de cursussen en opleidingen die je bij Your Professionals volgt. Je werkt met elk project verder naar je STYP aan de horizon. Je leert pas wat je passie is als je het werk uitvoert. Een project opent je ogen voor wat je wel wil en wat je niet wil. Je leert van elk project dat je doet en zoekt uit waarin jij excelleert.

Onze excellence centers zijn de vakgebieden waar we met Your Professionals specialist in zijn. Jouw expertise valt binnen een van deze vakgebieden.

Feiten benoemen, adviezen geven, vernieuwend zijn, de opdrachtgever verder helpen en met data een brug slaan naar concrete financiële stuurinformatie. Dat doet de finance professional bij Your Professionals.

Wat zou de hedendaagse wereld zijn zonder techniek? Engineering verbetert en vormt onze maatschappij. Jij wil weten wat er achter de techniek zit en houdt de wereld draaiend met jouw expertise in deze sector.

Hypotheken, verzekeren, het zakelijk domein of compliance. Waar zie jij jezelf? Je ontwikkelt je tot een consultant die meegroeit met de technologische vooruitgang bij een gerenommeerde bank of verzekeringsmaatschappij.

We leven in de digital age: bedrijven werken datagedreven, in de cloud en met geautomatiseerde werkprocessen. De digitale mogelijkheden zijn eindeloos. Aan jou de taak om nieuwe innovatieve processen te implementeren bij bedrijven en voorloper te zijn in de digitale transformatie.

Wil jij projectmatig aan de slag bij verschillende opdrachtgevers?