HR- en Recruitment Excellence Audit

Waar laat je kansen liggen in je HR- en Recruitmentproces? Waarom is een interim partner geen overbodige luxe? Met onze gratis HR- en Recruitment Excellence Audit krijg je een diepgaand inzicht in de sterke punten van je organisatie en ontdek je tegelijkertijd waar verbeteringen mogelijk zijn.

Grijp onbenutte kansen

Is jouw organisatie weerbaar als een sleutelfiguur de organisatie verlaat of wanneer er sprake is van langdurige ziekte? Heb je de benodigde maatregelen getroffen om snel specialistische kennis binnen te halen en door te gaan met lopende projecten? Kun je gemakkelijk opschalen tijdens piekmomenten?

De HR- en Recruitment Excellence Audit biedt hiring managers een waardevol inzicht en perspectief. Als organisatie krijg je een helder beeld van jouw sterke punten en ontdek je tegelijkertijd waar er ruimte is voor verbetering.

De audit werkt snel en eenvoudig. Het bevat 22 stellingen die je kunt beantwoorden met “eens”, “oneens” of “weet ik niet” en kan binnen 10 minuten worden afgerond.

Aan het einde ontvang je een uitslag en krijg je de mogelijkheid om een afspraak in te plannen met een van onze Business Managers om mogelijke kansen en strategieën te bespreken.