duurzame groei faciliteren van jezelf en professionals.

Bij Your Professionals richten we ons op het faciliteren van groei, door de wereld van werk en leren te transformeren. Met onze expertise in Interim Solutions, Consultancy en Learning & Development zetten we in op verandering en innovatie. Wil jij deel uitmaken van een bedrijf waar je niet binnen gestelde kaders hoeft te denken? Waar alle ruimte is voor jouw creativiteit? Waar successen gezien en gewaardeerd worden? Kom ons team versterken en bouw samen aan een inspirerende toekomst.

vakgebieden.

your professionals als werkgever.

Growth Mindset

We willen blijven groeien en laten ons niet weerhouden door angst voor fouten. In elke situatie zien we een verbeterpunt, ontwikkeling of iets om te leren. Naast vakinhoudelijke trainingen werk je bij ons aan je soft skills, zodat je ook als persoon kunt groeien.

Specialistisch​

We zijn een sterke opleider en bieden relevante, vakgerichte opleidingen en trainingen zodat we jou constant voorzien van nieuwe kennis. Naast kennis helpen we je aan de juiste ervaring om specialist te worden binnen jouw vakgebied.​

Oprechtheid

We communiceren open en eerlijk met elkaar en klanten. Dit betekent ruimte voor feedback en de mogelijkheid om jezelf te zijn.

Ondernemerschap

We dragen in ons werk een hoge verantwoordelijkheid, nemen initiatief en treden buiten onze comfortzone. Samen kijken we naar jouw ambitie en vertalen die naar een concreet leerpad. De groeimogelijkheden zijn hier eindeloos.

werken bij your professionals.

ONZE REIS.

2007
2012
2014
2017
2018
2021
2022
2023
2023
Start YP
Your Professionals wordt opgericht als een Finance detacheringsbureau. Geen fusie, overname of doorstart - slechts 2 collega's met een visie en een leeg canvas vol mogelijkheden.
Cloud & Infra
Na vijf jaar besluit Your Professionals in te zetten op een tweede markt. Het nieuwe hoofdstuk start wederom vanaf de tekentafel, met de opbouw van onze IT unit: Cloud & Infra.
Banking & Engineering
De turbo wordt aangezet en YP breidt verder uit met een derde en vierde unit. Naast de unit Banking & Insurance richten we met Engineering onze pijlen op de procestechniek.
DPA & Data
YP besluit de krachten te bundelen en wordt onderdeel van DPA, een grote speler in de projectenwereld. Als kers op de taart wordt een vijfde unit realiteit: Data & Business Insights
100 professionals
Elf jaar na de start behaalt Your Professionals een grote mijlpaal: 100 professionals in dienst, 100 professionals die kiezen voor groei, kansen en kwaliteit!
200 professionals
We gaan hard! Wat eerst in 11 jaar werd bereikt lukt nu in 3 jaar: met 100 nieuwe professionals tikken we met 200 consultants in dienst weer een mooie mijlpaal aan!
Eigen koers
Vijf jaar na de fusie koppelt Your Professionals zich los van DPA. Directeur Mourad Ikariden koopt de club terug en YP gaat onafhankelijk en geheel op eigen kracht verder.
Lancering L&D
De missie 'groei faciliteren' wordt uitgediept: voor interne en externe professionals lanceert YP diverse trainingen in Methodieken, Persoonlijke ontwikkeling, Hard- en Soft Skills.
Partnermodel
Om ondernemerschap te faciliteren voor professionals ontwikkelt YP het partnermodel, waarin de kansen van ondernemen en de zekerheden van loondienst samenkomen.

wil je groei faciliteren en samen met ons groeien?