Duurzame groei faciliteren van jezelf en andere professionals.

Bij Your Professionals willen we groei faciliteren door te veranderen hoe de wereld werkt en leert. Wil jij werken in een bedrijf waar je niet alleen binnen de gestelde kaders hoeft te denken? Waar alle ruimte is voor jouw creativiteit? En waar successen uitbundig gevierd worden? Dan ben jij onze nieuwe collega.

YP DNA.

Werken doen wij vanuit onze 4 kernwaarden

Growth Mindset

We willen groeien en gaan goed om met tegenslagen: in elke situatie schuilt een kans, een les, ruimte voor verbetering. Door flexibel te blijven en het proces te vertrouwen, blijven we ons ontwikkelen.

Specialistisch​

We zetten in op specialistiche markten maar ook intern, binnen YP, zijn wij specialist in ons vakgebied. Met gespecialiseerde kennis zijn wij beter in staat problemen te identificeren en oplossingen te vinden.

Oprechtheid

We communiceren open en eerlijk met elkaar en klanten. Zo ontstaat ruimte voor feedback en de mogelijkheid om jezelf te zijn.

Ondernemerschap

We hebben de vrijheid en verantwoordelijkheid om ons werk in te vullen naar onze eigen visie. We zijn proactief, tonen doorzettingsvermogen en treden buiten onze comfortzone.

werken bij your professionals.

Werken in een hechte community

Elke dag een gratis lunch

Kennis delen door gratis trainingen en opleidingen

Snel je netwerk uitbreiden in een open omgeving

Impact maken op mensen

Een bedrijf zonder hiërarchische lagen

Jaarlijkse buitenlandse reizen met het team

Elke maand een borrel om de maand af te sluiten

vakgebieden.

Business Development

Business Development bestaat uit accountmanagement en recruitment. Vanuit accountmanagement ben je verantwoordelijk voor een regionaal of specialistisch gebied. Je onderhoudt je netwerk en waarborgt de kwaliteit van lopende projecten.

Recruitment

Jij bent de corporate recruiter die de juiste professionals werft voor onze opdrachtgevers. Je zet de ambities en wensen van professionals bovenaan en je denkt niet in hokjes die je moet afvinken.​

Development Coach

De Development Coach is de kartrekker op het gebied van Learning & Development. Je zet leerlijnen uit voor professionals en opdrachtgevers, regelt trainingen en houdt contact met opleidingsinstituten. Door jou is Your Professionals de specialistische opleider.​

Management

Leidinggevende functies waarin je direct verantwoordelijk bent voor het team van een excellence center. Je bepaalt de strategie, hebt een commerciële mindset en werkt vanuit jouw business plan.​

Hr

Ben jij de empathische recruiter die meer inhoudelijk werk wil doen? Dan is Your Professionals dé plek voor jou. Jij haalt het beste uit de professionals die een volgende stap willen zetten in hun carrière. Je begeleidt professionals naar hun droombaan.

Marketing

Your Professionals online en offline op de kaart zetten. Dat is de taak van marketing. Deze afdeling weet wat er speelt in de markt en komt met creatieve ideeën om onze branding nog beter naar buiten te brengen.

openstaande vacatures.

Alle vacatures geladen