Inzicht in de bedrijfsvoering met direct inzetbare Data en BI-consultants.

De Data en BI-consultants van Your Professionals helpen organisaties bij het ontsluiten en interpreteren van data en het genereren van waardevolle inzichten om strategische besluitvorming te verbeteren.

Snel reageren op piekmomenten en data-uitdagingen.

Your Professionals biedt detacheringsservices die organisaties helpen om de uitdagingen op het gebied van data-analyse, Business Intelligence en data-management effectief aan te pakken. Door onze gespecialiseerde Data & BI-consultants in te huren, krijgen organisaties direct toegang tot hoogwaardige expertise en ervaring die nodig is om datakwaliteit en -integriteit te waarborgen, datafragmentatie te verminderen en een robuuste data-governancestructuur op te zetten.

Onze consultants gaan verder dan enkel het analyseren en interpreteren van data. Ze zijn experts in het creëren van krachtige dashboards en rapporten met o.a. PowerBI, die jouw organisatie voorzien van heldere visualisaties van jouw data. Met deze dashboards bieden ze niet alleen real-time monitoring van essentiële prestatie-indicatoren, maar stellen ze jou en jouw team ook in staat om trends te spotten, verborgen patronen te ontdekken en weloverwogen strategische beslissingen te nemen op basis van data.

Onze consultants werken daarnaast nauw samen met jouw organisatie om trainingen en coaching aan te bieden. Hierdoor kun je jouw beschikbare data optimaal benutten en een data-gedreven cultuur binnen jouw team en organisatie stimuleren. Door het empoweren van jouw medewerkers met de benodigde vaardigheden en kennis, helpt ons team jouw organisatie om de effectiviteit van jouw data te maximaliseren.

Een greep uit onze profielen

Onze specialismes

Goede Data & BI-consultants zijn schaars. Bij Your Professionals begrijpen we dat technische expertise alleen niet genoeg is. Onze consultants combineren technische vaardigheden met een growth mindset en een schat aan ervaring om organisaties op strategisch niveau te adviseren. Ze leveren niet alleen technische oplossingen, maar denken ook mee over langetermijnstrategieën en helpen organisaties om optimaal gebruik te maken van hun data-assets. Met Your Professionals als interim partner krijg je toegang tot zowel technische expertise als strategische denkers.
Business Intelligence

Onze Business Intelligence-specialisten zijn ervaren in het omzetten van ruwe data naar waardevolle inzichten. Ze creëren dynamische dashboards en rapporten met tools zoals Power BI, Tableau, SAS en QlikSense, en beschikken over sterke SQL-vaardigheden voor gegevensanalyse. Met real-time Business Intelligence, zoals Apache Kafka, bieden ze snelle inzichten in veranderende datastromen. Ze integreren predictive analytics met R en Python, waardoor je als organisatie toekomstige trends kunt voorspellen. Met machine learning in Power BI bieden ze geautomatiseerde en gepersonaliseerde inzichten voor optimale besluitvorming.

Data Engineering

Onze data engineers zijn gespecialiseerd in het bouwen van robuuste ETL-processen in Azure en Snowflake, met behulp van tools zoals Apache Nifi, SSIS en PowerCenter. Ze hebben uitgebreide ervaring in databasebeheer, zowel in SQL als NoSQL omgevingen. Daarnaast zijn ze bekend met big data technologieën zoals Hadoop en Spark en zijn ze bedreven in data modellering, met een focus op Star Schema's en Snowflake schema's. Onze consultants zijn ook bedreven in het bouwen van ETL-pipelines in Azure met tools zoals Azure Databricks, Azure Data Factory en Azure Synapse, waardoor ze organisaties helpen bij het efficiënt en betrouwbaar verplaatsen en transformeren van data binnen hun cloudomgevingen.

Hoe werkt detachering en projectmatig inhuren?

Detacheren of projectmatig inhuren is een flexibel arbeidsmodel waarbij een consultant tijdelijk (6 tot 12 maanden) wordt ingezet. Dit biedt verschillende voordelen, zoals flexibiliteit in arbeidsorganisatie, toegang tot gespecialiseerde kennis en vaardigheden zonder langdurige contractuele verplichtingen, en de mogelijkheid om snel te schalen bij veranderende projectbehoeften. Detacheren vermindert ook de administratieve lasten en werkgeversverplichtingen, aangezien Your Professionals verantwoordelijk is voor werving, selectie, trainingen en opleidingen, salarisadministratie en arbeidsrechtelijke zaken, waardoor jij je kunt blijven richten op kerntaken en strategische doelstellingen.

Met ervaring in diverse branches, waaronder financiële dienstverlening, overheid, retail en e-commerce, productie en logistiek, evenals telecom en energie, kunnen wij consultants leveren die bekend zijn met de specifieke uitdagingen en vereisten van jouw sector.

Deze klanten kiezen voor Your Professionals
Wanneer is detachering of projectmatig inhuren een passende oplossing?

HR- en Recruitment Excellence Audit

Is jouw organisatie weerbaar als een sleutelfiguur de organisatie verlaat of wanneer er sprake is van langdurige ziekte? Heb je de benodigde maatregelen getroffen om snel specialistische kennis binnen te halen en door te gaan met lopende projecten? Kun je gemakkelijk opschalen tijdens piekmomenten? Onze gratis HR- en Recruitment Excellence Audit geeft inzage of je kansen laat liggen in je HR- en Recruitmentproces.

Doe de audit

Samenwerken met YP

Flexibiliteit

Schaal moeiteloos op en af. Profiteer van flexibiliteit bij het beheren van je personeelsbestand door onze aanpak van het aanpassen van personeelsinzet aan jouw projectbehoeften.

Groot netwerk

Directe toegang tot een breed scala aan hooggekwalificeerde data professionals met gespecialiseerde vaardigheden. Zo kun je snel experts inhuren zonder hoge investeringen in opleidingen.

Risicobeperking

Minimaliseer het risico op onvoorziene kosten en juridische complicaties. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor administratieve taken op ons, zodat jij je kunt richten op je bedrijfsdoelen.

Strategisch partner

We bieden niet alleen flexibiliteit op het gebied van personeelsbeheer, maar ook consultancy en learning & development. Onze consultants bieden strategisch advies en onze leerprogramma's versterken de vaardigheden voor optimale prestaties.

Innovatie

Je krijgt toegang tot nieuwe ideeën, innovatieve benaderingen en best practices die worden toegepast in verschillende projecten en sectoren. Dit stelt je in staat om te profiteren van frisse perspectieven en vooruitstrevende technologieën.

Ervaring en expertise

Ons team bestaat uit een diverse groep professionals, van consultants met minimaal twee jaar ervaring tot ervaren experts. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan jouw specifieke behoeften en situatie voldoen.

"Hun team van magische eenhoorns heeft mijn project naar ongekende hoogten gebracht. Ik ben dolblij met onze samenwerking!"

Voornaam Achternaam

onze werkwijze.

Telefonische Intake
We starten met een call om je behoeften en verwachtingen grondig te begrijpen en te definiëren.
Strategische Planning
Op basis van onze intake stellen we een doordachte strategie op, gericht op het vinden van de ideale consultants voor je organisatie.
Voorstellen Kandidaten
Na zorgvuldige selectie presenteren we je een lijst van gekwalificeerde kandidaten die perfect aansluiten bij je behoeften.
Succesvolle Match
We faciliteren een ontmoeting, zodat je persoonlijk kennis kunt maken met potentiële matches en hun expertise kunt beoordelen.
Kennismaking Kandidaten
Zodra er een wederzijdse klik is, zorgen we voor een soepele overgang om de gekozen consultant(s) in je team te integreren.
Onboarding
We ondersteunen de onboarding van de nieuwe consultant, zodat hij of zij snel en efficiënt kan bijdragen aan je organisatie.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter. Onze Business Unit Manager neemt binnen 24 uur contact met je op.

Aanvraag indienen

Geef je aanvraag door en onze Business Manager neemt binnen 24 uur contact met je op.