Human Centred Learning Purpose Driven Development.

LEERBELEVINGEN DIE VERANDERING TEWEEGBRENGEN.

Wij geloven dat mensgerichte leerervaringen de deur openen naar grenzeloze kennis, het ontketenen van ongekend potentieel en het stimuleren van persoonlijke groei. Bij onze aanpak staat de persoon centraal, waarbij we beginnen met het diepgaand verkennen van de huidige positie, drijfveren en toekomstvisie van het individu of de organisatie. Vanuit deze persoonlijke inzichten stellen wij een traject op dat volledig is afgestemd op de specifieke behoeften, met als doel de gewenste groei en ontwikkeling te realiseren.
Persoonlijke ontwikkeling

We zijn overtuigd van de kracht van individuele groei. Onze Learning & Development oplossingen stimuleren persoonlijke ontwikkeling en ontsluiten verborgen potentieel, passend bij de dynamiek van hedendaagse organisaties.

Verandermanagement

We begrijpen dat organisaties vaak te maken hebben met veranderingen en uitdagingen. Onze diensten ondersteunen bij het effectief beheren van veranderingen en het creëren van een positieve veranderingscultuur binnen jouw organisatie.

Trainingen

We bieden een breed scala aan trainingen die gericht zijn op het ontwikkelen van zowel hard skills als soft skills. Van technische expertise tot communicatie, leiderschap en teamwork. We hebben complete programma's om teams te voorzien van strategische en praktische vaardigheden.

Coachingstrajecten

We bieden maatwerk coachingstrajecten die individuen en teams ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met de hulp van onze ervaren coaches, krijg je een benadering die niet alleen persoonlijk is, maar ook perfect aansluit bij de unieke behoeften en doelstellingen van jouw organisatie.

Strategisch en hands-on.

Van starter tot senior management, met onze Learning & Development Solutions beschikken je teams over de strategische en hands-on vaardigheden die ze nodig hebben om te excelleren. We richten ons op zowel het ontwikkelen van hard skills, zoals technische expertise en strategisch denken, als op de verbetering van soft skills, zoals communicatie, leiderschap en teamwork.

Academy en incompany solutions.

Als toonaangevend aanbieder van opleidingsoplossingen beschikken wij over een complete Academy en bieden Incompany Solutions. Ons aanbod bestaat uit een breed scala aan trainingen en programma’s: van standaard “out of the box” oplossingen tot op maat gemaakte trainingen en leerlijnen gericht op de specifieke behoeften van je organisatie.

Voorlopen met specialisten die blijven ontwikkelen.

Medewerkers die blijven leren zijn onmisbaar, omdat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en kennis in hun vakgebied. Hierdoor kunnen ze snel en flexibel inspelen op veranderingen en uitdagingen in de markt en binnen de organisatie. Dit maakt hen beter in staat om de verwachtingen van klanten en de eisen van de organisatie te overtreffen.

ons team.

Saskia TB

Saskia Torn Broers

Manager L&D
Iris-klein

Iris Meuffels

Development Coach
Lisa (3)

Lisa Keizer

Development Coach
Timo Kars

Timo Kars

Development Coach

“Onze Learning & Development Solutions stimuleren groei en innovatie door continue versterking van vaardigheden, kennis en perspectieven.”

– Saskia Torn Broers

Kom met ons in contact.

Wil je weten hoe we met onze Learning & Development Solutions groei kunnen faciliteren voor jouw organisatie? Laat dan je gegevens achter. Onze manager Learning & Development neemt binnen 24 uur contact met je op.