Maximaliseer potentie en operationele effectiviteit met trainingen en leertrajecten op maat.

Leren en werken vanuit purpose.

Your Professionals is Learning & Development partner voor organisaties en professionals die willen werken en leren vanuit hun purpose. Onze benadering is gericht op het versterken van individuen en teams vanuit hun purpose. Deze holistische aanpak houdt in dat we ons niet alleen richten op het ontwikkelen van vaardigheden, maar ook op het begrijpen en uitdragen van de missie en waarden van individuen, teams en de organisatie.

Met ons in-house academy en trainingscentrum bieden we brede en gerichte ondersteuning bij het bereiken van ontwikkelingsdoelen. Daarnaast bieden we in-company en maatwerktrajecten, waardoor we onze trainingen en leertrajecten kunnen afstemmen op de specifieke behoeften en doelstellingen van de organisatie. Onze ervaring stelt ons in staat om relevante en praktische leerervaringen te bieden die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk, waarbij gebruik wordt gemaakt van echte casuïstiek. Hierdoor wordt de ROI van de trainingen gemaximaliseerd en profiteren organisaties van duurzame groei en succes.

Voordelen en pijlers

Onze L&D-programma’s richten zich op het cultiveren van een werkomgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen, open communicatie wordt aangemoedigd en samenwerking wordt gestimuleerd. Dit leidt tot een verhoogde medewerkerstevredenheid, betrokkenheid en uiteindelijk verbeterde prestaties.

Wij helpen organisaties om intercultureel bewustzijn te vergroten en agile werkwijzen te omarmen. Door te investeren in deze gebieden zijn organisaties beter in staat om te reageren op veranderende marktomstandigheden, diversiteit te omarmen en een inclusieve werkomgeving te creëren, wat resulteert in een meer veerkrachtige en toekomstbestendige organisatie.
Onze trainers zijn experts in hun vakgebied en beschikken over uitgebreide ervaring en relevante certificeringen. Zij zijn in staat om op maat gemaakte trainingen te leveren die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten, waardoor effectief leren en ontwikkelen wordt gegarandeerd.
We beginnen met het uitvoeren van 0-metingen en gap analyses om een grondig inzicht te krijgen in de huidige prestaties en eventuele hiaten in kennis of vaardigheden binnen de organisatie te identificeren. Op basis hiervan kunnen we gerichte ontwikkelingsplannen opstellen die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.
Samen met onze klanten definiëren we duidelijke doelen en kritische succesfactoren voor het L&D-traject. Dit zorgt voor een heldere focus en stelt ons in staat om meetbare resultaten te behalen die bijdragen aan het succes van de organisatie.
Onze L&D-programma’s zijn ontworpen met de werkpraktijk van de organisatie in gedachten. We streven ernaar om trainingen te leveren die direct relevant zijn voor de dagelijkse werkzaamheden van medewerkers, waardoor de toepassing van nieuwe kennis en vaardigheden in de praktijk wordt gemaximaliseerd.
Dankzij onze flexibele aanpak en uitgebreide expertise kunnen we snel inspelen op de behoeften van onze klanten en direct starten met het leveren van waardevolle L&D-oplossingen die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de organisatie.
Leiderschap
Leiders van nu en morgen ontwikkelen voor meer verbinding en betere prestaties bij medewerkers.
Procesoptimalisatie
Efficiëntie verhogen en bedrijfsprestaties verbeteren door geoptimaliseerde workflows en strategische optimalisatie.
Teamontwikkeling
Bouwen aan sterke teams en een positieve samenwerkingscultuur voor maximale impact en groei.
Skills Lab
Ontwikkeling van essentiële vaardigheden en expertise voor continue groei en innovatie binnen organisaties.

Uitgelichte ontwikkeltrajecten

ONTWIKKELTRAJECT

LEAN trainingen

Ontdek de kracht van Lean, een managementfilosofie die professionals en organisaties wereldwijd helpt om slimmer en efficiënter te werken. Vind hier het overzicht van al onze Lean Trainingen, waarbij voor elke training incompany en maatwerk mogelijk is.

ONTDEK LEAN
ONTWIKKELTRAJECT

Power BI trainingen

Data doordringt elke afdeling. Het effectief benutten van data is dan ook van vitaal belang voor zakelijk succes. Ons uitgebreide Power BI-traject rust jouw data-teams en professionals uit met de tools en kennis om de waarde en impact van data te maximaliseren.

ONTDEK POWER BI

Talent & Team Development Scan

Welke kansen blijven onbenut in talentontwikkeling en teamontwikkeling binnen de organisatie? Hoe dragen deze kansen bij aan het versterken van de organisatie en het behalen van de bedrijfsdoelstellingen? De Talent & Team Development Scan biedt inzichten die deze vragen adresseren. Door de huidige status van talentontwikkeling en teamontwikkeling te evalueren, identificeren we gerichte verbeteringen die de ontwikkeling van medewerkers stimuleren, de concurrentiepositie versterken en de organisatie voorbereiden op toekomstige uitdagingen.

Naar scan

Waarom kiezen voor YP?

 • Meetbare groei

  Voor het bereiken van meetbare groei worden grondige gap analyses uitgevoerd om de huidige prestaties te evalueren en kloven in kennis en vaardigheden te identificeren. Meetbare doelen worden vastgesteld en KPI's worden gebruikt om de voortgang te volgen en aantoonbare groei in de organisatie te bewerkstelligen.

 • Integrale aanpak

  Een aanpak gebaseerd op het PDCA-model voor kwaliteitsborging wordt gehanteerd, waarbij continu verbeteren centraal staat. Het Pervasive Learning Model wordt toegepast, dat zich richt op blended learning, diverse leerstijlen, verschillende leermomenten en social learning (community behavior). Zo wordt gezorgd voor een holistische en effectieve leerervaring die naadloos aansluit bij de behoeften van organisaties en medewerkers.

 • Specialistisch maatwerk

  Voor maatwerk geloven we in een actieve benadering die is afgestemd op de unieke behoeften en doelstellingen van organisaties. Een ervaren team van specialisten werkt nauw samen met klanten om op maat gemaakte L&D-programma's te ontwerpen en te leveren die volledig zijn afgestemd op specifieke uitdagingen, bedrijfscultuur en doelen.

Gespecialiseerde vakgebieden.

Onze expertise strekt zich uit over diverse gespecialiseerde vakgebieden. Met een team van ervaren professionals bieden we diepgaande kennis en inzichten op gebieden zoals engineering, finance, data, IT en banking.
 • Finance

 • Engineering

 • Banking & Insurance

 • Cloud & Infra

 • Data & Business Insights

nieuws en inzichten.

Maximaliseer groei: De voordelen van externe L&D-Partnerships voor organisaties

growth tip Maximaliseer groei De Voordelen van Externe L&D-Partners voor Strategische Organisaties Tegenwoordig is Leren en ontwikkelen (L&D) essentieel voor…

De Toekomst van Learning & Development

Learning & Development (L&D) verovert een steeds prominentere positie binnen grote organisaties. Bedrijven realiseren zich in toenemende mate dat een…

Gouden Keurmerk Talentontwikkeling toegekend aan Your Professionals

Talentontwikkeling vormt een essentiële bouwsteen in onze missie om groei te faciliteren. Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk…

“Onze Learning & Development Solutions stimuleren groei en innovatie door continue versterking van vaardigheden, kennis en perspectieven.”

– Saskia Torn Broers

Kom met ons in contact.

Wil je weten hoe we met onze Learning & Development Solutions groei kunnen faciliteren voor jouw organisatie? Laat dan je gegevens achter. Onze manager Learning & Development neemt binnen 24 uur contact met je op.