Groei faciliteren door data inzichtelijk en bruikbaar te maken.

DATA & BUSINESS INSIGHTS

In onze informatie technische maatschappij is data in korte tijd belangrijk geworden. Data is een onuitputtelijke bron van informatie voor bedrijven. Jij helpt als data professional bij Your Professionals een opdrachtgever te verbeteren door data inzichtelijk te maken, te analyseren en te presenteren. Organisaties die data gebruiken in hun bedrijfsvoering hebben beter inzicht in wat er gebeurt, waarom iets gebeurt en welke resultaten verandering teweegbrengen.

specialist in jouw vakgebied.

Data-consultants van Your Professionals ontzorgen organisaties bij complexe vraagstukken en dragen bij aan hun digitale transformatie. Je kent de kracht van data en weet dat data in een bedrijf voor verandering zorgt.
Reporting en dashboarding is data in één oogopslag duidelijk presenteren. Dit wordt vaak gebruikt om KPI’s te presenteren en een organisatie gegrond de juiste keuzes te laten maken. Je rapporteert data volgens richtlijnen die je bij ons leert, zodat je efficiënt en met goede dashboards inzicht geeft in de status van een bedrijf. Hiervoor werk je met o.a. Power BI.
Data analyse is beslissingen maken op basis van cijfers, in plaats van op onderbuikgevoel. Het is het voortraject van dashboarding. Je analyseert cijfers om tot presenteerbare conclusies te komen. Uit de analyse komen resultaten waarmee je onderzoeksvragen beantwoordt.
Data warehouses zijn de plekken waarin alle beschikbare data opgeslagen staat. Denk bijvoorbeeld aan klantgegevens en inkoopdata. De data analist gebruikt de informatie om tot data analyses en dashboarding te komen. Een van de carrièrepaden bij Your Professionals is richting data warehouses, waarbij je warehouses leert bouwen en herinrichten met SQL of Python.
Datamigratie is het verhuizen en omzetten van data van het ene naar het andere systeem. Bij het migreren van de data wordt veel data beter bruikbaar, omdat het tijdens de verhuizing gelijk opgeschoond wordt. Denk hierbij aan het verhuizen van data van een oud CRM-systeem naar een nieuw systeem. Datamigraties vragen bij grote bedrijven een goede samenwerking van verschillende teams. Bij Your Professionals word je in onze soft skill trainingen opgeleid om effectief samen te werken met collega’s bij opdrachtgevers.
Data integratie is het proces waarbij je data met ETL tools uit verschillende bronnen haalt, de data samenvoegt en alle gegevens opschoont. Dit wordt vaak tegelijkertijd gedaan om tijd te besparen. Na het samenvoegen werkt een bedrijf niet meer met verschillende data warehouses en is de data beter bruikbaar voor analyses.

groeien naar jouw 'STYP'.

Bij Your Professionals ga je niet alleen maar aan het werk. Je hebt een doel. Een “STYP” aan de horizon. Als je bij ons binnenkomt, kijken we waar je staat. We werken jouw carrièrepad samen uit, zodat jij de uitdagingen krijgt die jou laten groeien. Je wordt opgeleid tijdens je werk, dus je gaat direct aan de slag. Waar sta jij over een paar jaar?

wat we beloven.

TEAM DATA & BUSINESS INSIGHTS

Analytisch werken, willen leren en ontwikkelen, maar niet plezier uit het oog verliezen. Daar staat team Data & Business Insights voor. We organiseren regelmatig uitjes en kennisevents met collega’s die bij verschillende opdrachtgevers werken. Zo leer je van elkaar, verbreed je jouw horizon en ontmoet je inspirerende like minded mensen.

Imran Aslam

Business Manager

Iris Meuffels

Development Coach

Kom met ons in contact.

Wil je meer weten over hoe wij werken in het excellence center Data & Business Insights? Of weet je nu al dat Your Professionals hét bedrijf voor jou is? Laat je gegevens achter en we bellen je.