Grenzeloos groeien als data specialist met interim projecten en consultancy.

Sta aan het front van datagedreven innovatie en geef je carrière een boost. Binnen onze Data & Business Insights unit ontrafel je complexe datasets en transformeer je deze naar waardevolle inzichten. Of je nu start als data-analist of al een ervaren datawetenschapper bent, er ligt een pad van continue groei voor je klaar. Met toegang tot toptrainingen en een royaal opleidingsbudget, werk je voor toonaangevende organisaties.

specialist in jouw vakgebied.

Bij YP begrijpen we dat als ervaren data specialist, je op zoek bent naar nieuwe kansen om je carrière te versnellen. Wij bieden je de kans om via ons te werken bij diverse opdrachtgevers, waarbij je voortdurend blijft leren en je carrière naar nieuwe hoogten tilt.

Jouw pad als Interim Data Consultant bij YP.

Of je aan het begin van je carrière staat of al een ervaren data-expert bent, bij Your Professionals ga jij jouw carrière in data versnellen. Je gaat aan de slag bij top 500 organisaties waar je impact kunt maken met data. Maar het gaat niet alleen om de opdrachten: wij begeleiden je actief naar jouw STYP aan de horizon. Met een persoonlijke Development Coach, variatie in data-projecten en een focus op jouw groei, helpen we je om je professionele ambities in de datawereld te realiseren.
Junior
Als Junior in data start je met functies zoals Data Analist, Junior Data Scientist of Data Engineer. Je begint met een DISC-analyse en ontvangt een gedetailleerd rapport om je voorkeuren en wensen beter te begrijpen. Samen met je persoonlijke Development Coach stippel je via regelmatige STYP-gesprekken je groeipad uit. Je volgt essentiële data-gerelateerde trainingen en werkt aan data-projecten bij diverse organisaties, variërend van startups tot multinationals, met een duur van 6 tot 12 maanden.
Medior
Als Medior in data stap je in rollen zoals Data Scientist, Data Engineer of Business Intelligence Analist. Je verdiept je kennis met geavanceerde data-trainingen en blijft jezelf ontwikkelen door de STYP-gesprekken met je Development Coach. Je DISC-analyse helpt je bij het verfijnen van je communicatie en samenwerking binnen data-teams. Je wordt uitgedaagd met data-gerichte projecten bij een breed scala aan organisaties, waarbij je je netwerk en expertise op het gebied van data verder uitbreidt.
Senior
Als Senior in data neem je specialistische rollen op je, zoals Lead Data Scientist, Data Architect of Hoofd Data Strategie. Je bouwt voort op je ervaring en tilt je data-vaardigheden naar een hoger niveau met gespecialiseerde trainingen. Je STYP-gesprekken worden strategischer van aard, gericht op lange termijn innovatie en groei in de datawereld. Met je DISC-analyse optimaliseer je je leiderschapsstijl binnen datateams. Je leidt uitdagende data-projecten bij zowel nationale als internationale organisaties, waarbij je significante impact maakt en continu bijleert.
Partner
Als Partner in data onderneem je met de zekerheid en ondersteuning van een vaste werkgever. Je bepaalt zelf hoeveel je werkt, welke rollen je bekleedt en kunt posities zoals Data Strategie Adviseur of interim Chief Data Officer vervullen. Je STYP-gesprekken richten zich op jouw legacy en impact in de datawereld. Je DISC-analyse dient als een kompas voor je leiderschapsreis binnen de data-industrie. Je begeleidt omvangrijke data-projecten en inspireert de volgende generatie data professionals.

YP Partnermodel.

Verken de eindeloze mogelijkheden van zelfstandig ondernemen met de stabiliteit van een vast dienstverband. Het YP Partnership is interessant voor verschillende rollen binnen Finance, Data en IT.

Ontdek het yp partnermodel

Projecten bij topmerken in verschillende branches.

groeien naar jouw 'STYP'.

Je hebt een doel. Een STYP aan de horizon. Als je bij ons binnenkomt, krijg je een development coach en een buddy aangewezen. Samen met jouw development coach voer je een DISC gesprek waarin we jouw gedrag- en communicatie stijl bespreken. Wat heeft jouw voorkeur en waar kom jij het beste uit de verf? Op basis van deze analyse en jouw STYP werken we jouw carrièrepad samen uit, zodat jij de uitdagingen krijgt die jou laten groeien. Waar sta jij over een paar jaar?

hr-cyclus.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Daarom hebben wij een HR-cyclus opgezet waarin we je persoonlijk begeleiden, coachen en voorzien van 360 graden feedback. Door middel van deze cyclus stomen we je klaar om groei te faciliteren bij onze klanten en ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professional vlak.

wat we beloven.

De wereld aan ontwikkelingsmogelijkheden, een carrièreversneller, oprechte aandacht voor jou en een leuke tijd bij Your Professionals

ons team.

Impact maken als data professional in de projectenwereld? Ons team staat voor je klaar. Reageer op een van de openstaande vacatures of neem direct contact op met het team.

Imran4184-------------

Imran Aslam

Business Manager
Iris-klein

Iris Meuffels

Development Coach

Ben je klaar om jouw carrière te versnellen in de projectenwereld?