Grenzeloos groeien als data specialist met interim projecten en consultancy.

Sta aan het front van datagedreven innovatie en geef je carrière een boost. Binnen onze Data & Business Insights unit ontrafel je complexe datasets en transformeer je deze naar waardevolle inzichten. Of je nu start als data-analist of al een ervaren datawetenschapper bent, er ligt een pad van continue groei voor je klaar. Met toegang tot toptrainingen en een royaal opleidingsbudget, werk je voor toonaangevende organisaties.

specialist in jouw vakgebied.

Reporting en dashboarding is data in één oogopslag duidelijk presenteren. Dit wordt vaak gebruikt om KPI’s te presenteren en een organisatie gegrond de juiste keuzes te laten maken. Je rapporteert data volgens richtlijnen die je bij ons leert, zodat je efficiënt en met goede dashboards inzicht geeft in de status van een bedrijf. Hiervoor werk je met o.a. Power BI.
Data analyse is beslissingen maken op basis van cijfers, in plaats van op onderbuikgevoel. Het is het voortraject van dashboarding. Je analyseert cijfers om tot presenteerbare conclusies te komen. Uit de analyse komen resultaten waarmee je onderzoeksvragen beantwoordt.
Data warehouses zijn de plekken waarin alle beschikbare data opgeslagen staat. Denk bijvoorbeeld aan klantgegevens en inkoopdata. De data analist gebruikt de informatie om tot data analyses en dashboarding te komen. Een van de carrièrepaden bij Your Professionals is richting data warehouses, waarbij je warehouses leert bouwen en herinrichten met SQL of Python.
Datamigratie is het verhuizen en omzetten van data van het ene naar het andere systeem. Bij het migreren van de data wordt veel data beter bruikbaar, omdat het tijdens de verhuizing gelijk opgeschoond wordt. Denk hierbij aan het verhuizen van data van een oud CRM-systeem naar een nieuw systeem. Datamigraties vragen bij grote bedrijven een goede samenwerking van verschillende teams. Bij Your Professionals word je in onze soft skill trainingen opgeleid om effectief samen te werken met collega’s bij opdrachtgevers.
Data integratie is het proces waarbij je data met ETL tools uit verschillende bronnen haalt, de data samenvoegt en alle gegevens opschoont. Dit wordt vaak tegelijkertijd gedaan om tijd te besparen. Na het samenvoegen werkt een bedrijf niet meer met verschillende data warehouses en is de data beter bruikbaar voor analyses.

groeien naar jouw 'STYP'.

Je hebt een doel. Een STYP aan de horizon. Als je bij ons binnenkomt, krijg je een development coach en een buddy aangewezen. Samen met jouw development coach voer je een DISC gesprek. Tijdens het DISC gesprek bespreken we jouw gedrag- en communicatie stijl. Wat heeft jouw voorkeur en waar kom jij het beste uit de verf? Op basis van deze analyse en jouw STYP werken we jouw carrièrepad samen uit, zodat jij de uitdagingen krijgt die jou laten groeien. Waar sta jij over een paar jaar?

hr-cyclus.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Daarom hebben wij een HR-cyclus opgezet waarin we je persoonlijk begeleiden, coachen en voorzien van 360 graden feedback. Door middel van deze cyclus stomen we je klaar om groei te faciliteren bij onze klanten en ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professional vlak.

jouw ontwikkeling.

Waar je nu ook staat, de mogelijkheden zijn eindeloos.
junior
Bij ons begin je ook als junior sterk. Samen leggen we de basis voor groei. Je werkt aan diverse, uitdagende projecten en zet je STYP helder aan de horizon. Ervaar een steile groeicurve in zowel functie als vaardigheden.
medior
Als medior krijg je meer verantwoordelijkheid en complexere projecten. Je blijft je ontwikkelen met ons brede scala aan trainingen. Houd je STYP in zicht en werk actief aan je vaardigheden en blijf groeien.
senior
Als senior ben je een expert in je vakgebied. Maar leren stopt nooit. Duik dieper in uitdagende projecten, verfijn je skills en houd je STYP scherp in beeld. Wij zorgen voor de tools en kansen om je groei te versnellen.
partner
Combineer het beste van ondernemerschap met de zekerheid van loondienst. Deel in de winst en werk aan toonaangevende projecten. Met je STYP voor ogen, blijf je jezelf ontwikkelen en groeien in impact.

wat we beloven.

De wereld aan ontwikkelingsmogelijkheden, een carrièreversneller, oprechte aandacht voor jou en een leuke tijd bij Your Professionals

ons team.

Impact maken als data professional in de projectenwereld? Ons team staat voor je klaar. Reageer op een van de openstaande vacatures of neem direct contact op met het team.

Imran Aslam

Imran Aslam

Business Manager
Iris-Meuffels

Iris Meuffels

Development Coach

Ben je klaar om jouw carrière te versnellen in de projectenwereld?