YP Partnermodel
voor Specialisten

Verken de eindeloze mogelijkheden van zelfstandig ondernemen met de stabiliteit van een vast dienstverband.

in het kort.

Als partner zit je niet tegenover ons maar naast ons. Je hebt zeggenschap over de projecten die je aangaat, stabiliteit met een vast basissalaris en kunt daarnaast dankzij variabele verdiensten bovengemiddeld verdienen.

Met 15+ jaar ervaring en een rijk netwerk van opdrachtgevers, faciliteren wij de projecten en groei die passen bij jouw kennis, ervaring en ambities. Ook regelen wij de zakelijke onderhandelingen en administratie.

Met ons Partnermodel kun je als professional grote stappen maken in het ondernemerslandschap en tegelijkertijd blijven genieten van de voordelen van werknemerschap.

wie jij bent.

Het YP Partnership is interessant voor verschillende rollen binnen Finance, Data, IT en Banking & Insurance. Naast een stevige basis qua ervaring is het belangrijk dat je ondernemend bent en een Growth Mindset hebt: je wilt continu groeien en blijft jezelf ontwikkelen en uitdagen als professional en persoon.  

Business Analist
Data Analist
Data Engineer
BI Specialist

Business Controller
Financial Controller
Financieel Manager
Project Controller
FP&A Analist

Cloud Engineer
Cloud Architect
IT Manager
Netwerk Engineer
Security Engineer
Modern Workplace Engineer

Compliance Officer
CDD Analyst
KYC Analyst
FEC Analyst
AML Analyst

verdien
modellen.

Projecten

Interim Solutions is al 15+ jaar onze core business. Zet jouw kennis en capaciteiten in voor diverse projecten bij uiteenlopende opdrachtgevers. Impactvolle dashboards ontwikkelen voor een gemeente, een nieuw CRM-systeem opzetten voor een zorginstelling of een grote retailer ondersteunen bij een data-migratie – wij zorgen voor de opdrachten en organisaties die aansluiten op jouw ervaring én ambities.

Heb jij ruime ervaring opgedaan binnen jouw vakgebied en wil je impact maken met jouw expertise? Optimaliseer bedrijfsprocessen voor verschillende opdrachtgevers en pak complexe problemen aan op het gebied van efficiëntie, kostenreductie, kwaliteitsverbetering en klanttevredenheid. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij een breed scala aan consultancy-opdrachten faciliteren, waarbij we je tijdens de opdracht ondersteuning en begeleiding bieden.

Heb je een specifiek onderwerp binnen jouw vakgebied uitgediept en word je enthousiast van anderen inspireren? Deel jouw kennis en expertise tijdens trainingen voor zowel collega’s als externe professionals. Wij bieden een inspirerende werkomgeving en organiseren de trainingen en workshops waarbij kennis uitwisselen centraal staat.

Heb jij in bepaalde software, tooling of methodiek je ontwikkelt tot een ware specialist? Neem ownership over dit onderwerp en bouw vanuit jouw expertise aan innovatieve, creatieve proposities om in de markt te brengen. Zo werken aangesloten partners nu aan business voorstellen op het gebied van Exact, Power BI, Carerix en AFAS. Bij ons krijg je alle ruimte om je ideeën uit te werken en we bieden de nodige middelen en begeleiding om je te ondersteunen in dit proces. Weet jij proposities te ontwikkelen die volledige teams aantrekken, bestaat zelfs de mogelijkheid om door te groeien naar een  managing partner positie. De groeikansen zijn hier eindeloos.

FINANCIEEL STABIEL.

Waar je als zelfstandig ondernemer vaak te maken hebt met wisselvallige inkomsten, kun je als partner iedere maand rekenen op een vast basisinkomen van €2500, ongeacht hoeveel uren je werkt. Van dit basisinkomen nemen wij €2000 voor ons risico. De resterende €500 fungeert als jouw buffer voor situaties waarin je even geen uren maakt, zoals bij ziekte, tussen opdrachten in of bijzonder verlof.
Je basisinkomen wordt aangevuld tot 70% van jouw omzet vermindert met de kosten die wij voor jou maken zoals leasekosten en sociale lasten. Dit variabel inkomen wordt maandelijks uitbetaald in de maand nadat de werkzaamheden zijn voltooid.

Waar je als zelfstandig ondernemer vaak te maken hebt met wisselvallige inkomsten, kun je als partner iedere maand rekenen op een stabiel basisinkomen van €2500, ongeacht hoeveel uren je werkt. Het risico hiervan dragen wij – zelfs als je een lange tijd geen uren maakt kun je hierover nooit in de min gaan en een negatief saldo oplopen. 

Je vaste inkomen wordt aangevuld tot 70% van je omzet, berekend door je tarief te vermenigvuldigen met de gewerkte uren. Dit inkomen is flexibel en kan variëren, aangepast op basis van de door ons gemaakte kosten zoals autokosten,  loonkosten en sociale lasten. Je variabele inkomen wordt maandelijks uitbetaald in de maand nadat de werkzaamheden zijn voltooid. 

BASISINKOMEN

€2500 per maand ongeacht gemaakte uren

70% OMZET

70% van je maandomzet min het basisinkomen

KOSTEN

Reiskosten en loonkosten

BASISINKOMEN

€2500 per maand ongeacht het aantal uren die je maakt

70% OMZET

70% van je maandomzet min het basisinkomen

KOSTEN

Reiskosten (ov, lease en tankkosten) en loonkosten

in cijfers.

Transparantie is een belangrijk element van een gezond partnerschap. Daarom is ons model inzichtelijk, bespreken we elke potentiële opdracht altijd vooraf en heb je de vrijheid om te beslissen of je de opdracht aangaat of niet. Zo houd je de controle over je carrière en weet je precies wat je kunt verwachten op het gebied van werkzaamheden, reisafstanden en tarieven.

Bij Your Professionals hanteren we over het algemeen tarieven tussen €65 en €120. In de volgende tabel zie je drie uiteenlopende voorbeelden. Alle voorbeeldsituaties zijn gebaseerd op een werkweek van 40 uur en een gemiddelde qua autokosten.

  

Louise
Randy
Karim
Uurtarief
€67,5
€87,5
€95
Bruto omzet p/m
€10.057
€14.285
€16.191
70% omzet p/m
€7.040
€9.999
€11.333
Loonkosten p/m
-€3.866
-€4.057
-€4.731
Autokosten p/m
-€703
-€703
-€703
Basisinkomen p/j
€30.000
€30.000
€30.000
Variabel inkomen p/j
€29.647
€62.652
€70.792
Jaaromzet
€59.647
€92.652
€100.792

De voordelen.

Iedere maand een vast
basis-salaris van €2500

Doorlopende begeleiding van een persoonlijke Development Coach

Een persoonlijke leerlijn met passende YP trainingen

Je inkomen groeit direct mee met je ervaring en kennis

Met een variabel inkomen bovengemiddeld verdienen

25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
en 8% vakantiegeld

Regelmatig uitjes en
kennisevents

Geen administratieve taken als facturatie en contractering

Een lease-auto, voor zowel werk als prive-gebruik

Wij zoeken opdrachten die passen bij jouw ambitie en ervaring

Aansluiten bij een community van like-minded professionals

Iedere maand
pensioen opbouwen

yp NETWERK.

Met 15+ jaar ervaring in het plaatsen van professionals en een krachtig salesapparaat heeft Your Professionals projecten gerealiseerd bij een breed scala aan opdrachtgevers. Van impactvolle non-profitinstellingen tot bekende top-500 organisaties, onze klanten en partners variëren van grote tot kleine spelers in diverse branches. 

FAQ.

Bij Your Professionals hanteren we over het algemeen uurtarieven tussen €65 en €120. Jouw uurtarief is afhankelijk van je specialisatie, kennis, ervaring en het type opdracht. Naarmate je meer ervaring en kennis opdoet, zal je tarief stijgen. Hierdoor is je omzet direct gekoppeld aan je persoonlijke groei, een voordeel dat je vaak niet vindt in een traditioneel dienstverband.

Ben je een Data of IT professional? Dan is het partnermodel interessant met 2+ jaar werkervaring. Voor Banking & Insurance professionals biedt het Partnermodel kansen vanaf 3 jaar ervaring en binnen Finance 4 jaar. Daarnaast ben je ambitieus, ondernemend en gedreven om te groeien. 

Je ontvangt maandelijks een vast basisinkomen van €2500, ongeacht het aantal gewerkte uren. Dit biedt je stabiliteit en zekerheid, zelfs tijdens vakanties, ziekteperiodes of tussen opdrachten door. Houd er wel rekening mee dat als je hebt gekozen voor een leaseauto de kosten hiervan doorlopen. Wanneer je weer uren maakt worden deze kosten verrekend met je variabel inkomen. 

Je maandelijkse variabel inkomen is afhankelijk van je omzet van de voorgaande maand en of je een negatief saldo hebt. De berekening bestaat uit de volgende stappen: 

  1. Tarief x aantal gewerkte uren = totale maandomzet
   Dit is het totale bedrag dat je hebt gegenereerd op basis van je tarief en het aantal uren dat je hebt gewerkt.

  2. Totale maandomzet x 70% = jouw kale omzet
   Van de totale maandomzet wordt 70% beschouwd als jouw kale omzet.

  3. Kale omzet – vast basis-inkomen, sociale lasten, en eventueel negatief saldo of autokosten = jouw variabel inkomen
   Je variabele verdiensten worden bepaald door je kale omzet te verminderen met je vaste basis-inkomen, autokosten en loonkosten (waaronder pensioen, verzekeringen, en andere gerelateerde kosten).

Je variabele verdiensten ontvang je aan het einde van de maand na de maand waarin de werkzaamheden plaatsvonden. Dit betekent dat het aanvullend inkomen die je hebt verdiend in bijvoorbeeld juni, wordt uitbetaald in juli, en de het aanvullend inkomen die je hebt verdiend in juli, wordt uitbetaald in augustus.

Onder kosten vallen alle kosten die wij voor jou maken. Allereerst zijn dat de maandelijkse sociale lasten waaronder pensioen en de wettelijke verzekeringen. Daarnaast bevat dat gemaakte reiskosten, waaronder leasekosten, OV of  tank kosten.  

Ja, je kunt op vaste momenten binnen Your Professionals switchen van standaard loondienst naar Partner of van Partner naar standaard loondienst.

Nee, jij hoeft niet zelf op zoek te gaan naar opdrachten. Wij zorgen voor uitdagende opdrachten bij diverse opdrachtgevers.

Er zijn vier verdien mogelijkheden binnen het Partnermodel:

 • Interim projecten 
 • Consultancy
 • Proposities ontwikkelen
 • Kennisdeling

Ja, je bent vrij om te kiezen of je een opdracht aan wilt gaan of niet. Door middel van doorlopende coaching en nauw contact blijven wij op de hoogte van jouw ambities en ontwikkeling zodat wij kunnen zorgen voor een goede match tussen jou en de opdrachtgever. 

Als professional binnen ons Partnermodel krijg je de juiste ondersteuning en begeleiding om het beste uit jezelf te halen. Je hebt regelmatig contact met je Development Coach en Unit Manager om je doelstellingen en ontwikkeling te bespreken en faciliteren. Daarnaast bieden we in onze Academy diverse trainingen en workshops met korting aan op het gebied van hard skills, soft skills en methodieken. Zo groei je zowel als professioneel  als persoon. Ook word je ondersteund als ondernemer op administratief vlak waardoor je geen omkijken hebt naar zaken als contractering of facturering.

Als partner kun je zowel zakelijk als privé gebruikmaken van onze leaseopties. Ov en tankkosten zijn in principe voor eigen rekening, maar doorgaans is hier rekening mee gehouden in de uurtarieven. 

Ja, je bent uiteraard vrij om de stap te maken naar zelfstandig ondernemerschap. Het model is ontworpen om je de mogelijkheden te bieden die jij zoekt om te groeien, jezelf uit te dagen en uiteindelijk de gewenste professionele onafhankelijkheid te bereiken.

Aanmelden als partner

Alle velden met een * zijn verplicht.

Meer weten?

Enthousiast geworden over het Partnership maar heb je nog vragen? Stel je vragen aan Business Manager Imran Aslam.