Jouw carrière in finance versnellen met interim projecten en consultancy.

In een tijdperk waarin traditionele carrières vervagen, is stilstaan voor de finance professional gelijk aan achteruitgang. De financiële wereld verandert razendsnel, en alleen door voortdurende ontwikkeling blijf je voorop lopen. Voor de moderne finance professional is niet het aantal overstappen, maar de waarde van elke stap die telt. Bij ons krijg je de kans om via uitdagende projecten, gerichte trainingen en relevante cursussen je horizon te verbreden, met jouw STYP aan de horizon als ultieme bestemming. Durf jij de traditionele carrièrepaden te verlaten en je toekomst in eigen handen te nemen?”

specialist in jouw vakgebied.

Accounting is meer dan alleen boekhouden. Het is bestellingen plaatsen, betalingen uitvoeren, informatie vastleggen, de balans opmaken en maandafsluitingen doen. Je weet wat er speelt in de boekhouding van het bedrijf en je kunt cijfers duiden en uitleggen aan collega’s. Accounting consultants van Your Professionals werken bij meerdere opdrachtgevers en leren verschillende boekhoudsystemen en bedrijfsprocessen kennen.

Reporting is een brug slaan van gegevens naar informatie. Het geeft organisaties belangrijke inzichten in de financiële status van een bedrijf, in begrotingen en beslissingen. Het is belangrijk financiële rapportages af te stemmen op de ontvanger. De details van een rapportage zijn belangrijke informatie voor een FP&A Analist of een Business Controller. Onze professionals ontwikkelen zich in een korte tijd tot reporting consultants, waarbij ze in staat zijn tijdig de juiste en volledige cijfers te produceren en dit op een professionele manier te presenteren.

Dashboarding is data in één oogopslag duidelijk presenteren. Dit wordt vaak gebruikt om een organisatie gegrond de juiste financiële keuzes te laten maken. Je rapporteert data volgens richtlijnen die je bij ons leert, zodat je efficiënt en met goede dashboards intern of extern inzicht geeft in de financiële status van een bedrijf.

Controlling is de basis van een weldoordacht besluitvormingsproces. De controller beheerst de financiële huishouding, houdt toezicht op de financiële afdeling, is commercieel bezig op strategisch niveau en controleert of financiële gegevens volledig zijn en goed zijn gerapporteerd. Je beoordeelt of een organisatie in control is. Je bent verantwoordelijk voor alle cijfers van het bedrijf: wat komt erin, wat gaat eruit en welke mutaties zijn er? Je bouwt rapportages en dashboards en je geeft strategische adviezen en forecasting inzichten aan management teams.

Je stelt jezelf de vraag: hoe gaan financiële processen sneller, efficiënter en zonder verspilling, zodat er meer waarde wordt toegevoegd aan de financiële afdeling van een bedrijf? In de expertise ‘Procesoptimalisatie en -automatisering’ ben jij de specialist die werkt met Robotic Process Automation (RPA). Je wil met minder mensen hetzelfde werk beter doen door geautomatiseerde, geoptimaliseerde processen.

Jouw pad als Interim Finance Consultant bij YP.

Of je aan het begin van je carrière staat of al een ervaren financial bent, bij Your Professionals ga jij jouw carrière in finance versnellen. Je gaat aan de slag bij top 500 organisaties waar je impact kunt maken. Maar het gaat niet alleen om de opdrachten: wij begeleiden je actief naar jouw STYP aan de horizon. Met een persoonlijke Development Coach, variatie in opdrachten en een focus op jouw groei, helpen we je om je professionele ambities te realiseren.
Junior
Als Junior begin je met functies zoals Financieel assistent, Junior Boekhouder of Debiteurenbeheerder. Je start met een DISC-analyse en ontvangt een gedetailleerd rapport om je voorkeuren en wensen beter te begrijpen. Samen met je persoonlijke Development Coach stippel je via regelmatige STYP-gesprekken je groeipad uit. Je volgt essentiële trainingen en werkt aan projecten bij diverse organisaties, variërend van familiebedrijven tot multinationals, met een duur van 6 tot 12 maanden.
Medior
Als Medior stap je in rollen zoals Financieel Analist, Project Controller of Business Controller. Je verdiept je kennis met geavanceerde trainingen en blijft jezelf ontwikkelen door de STYP-gesprekken met je Development Coach. Je DISC-analyse helpt je bij het verfijnen van je communicatie en samenwerking. Je wordt uitgedaagd met projecten bij een breed scala aan organisaties, waarbij je je netwerk en expertise uitbreidt.
Senior
Als Senior neem je specialistische rollen op je, zoals Risk Manager, Compliance Officer of Hoofd Financiële Planning. Je bouwt voort op je ervaring en tilt je vaardigheden naar een hoger niveau met gespecialiseerde trainingen. Je STYP-gesprekken worden strategischer van aard, gericht op lange termijn groei. Met je DISC-analyse optimaliseer je je leiderschapsstijl. Je leidt uitdagende projecten bij zowel nationale als internationale organisaties, waarbij je impact maakt en leert.
Partner
Als Partner onderneem je met de zekerheid en ondersteuning van een vaste werkgever. Je bepaalt zelf hoeveel je werkt, welke rollen je bekleedt en kunt posities zoals financieel strategisch adviseur of interim CFO vervullen. Je STYP-gesprekken richten zich op jouw legacy en impact in de financiële wereld. Je DISC-analyse dient als een kompas voor je leiderschapsreis. Je begeleidt omvangrijke projecten en inspireert de volgende generatie finance professionals.

Versnelde groei: Detachering en de projectenwereld herzien.

Ontdek de voordelen van de projectenwereld

Projecten bij topmerken in verschillende branches.

groeien naar jouw 'STYP'.

Je hebt een doel. Een STYP aan de horizon. Als je bij ons binnenkomt, krijg je een development coach en een buddy aangewezen. Samen met jouw development coach voer je een DISC gesprek. Tijdens het DISC gesprek bespreken we jouw gedrag- en communicatie stijl. Wat heeft jouw voorkeur en waar kom jij het beste uit de verf? Op basis van deze analyse en jouw STYP werken we jouw carrièrepad samen uit, zodat jij de uitdagingen krijgt die jou laten groeien.

hr-cyclus.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Daarom hebben wij een HR-cyclus opgezet waarin we je persoonlijk begeleiden, coachen en voorzien van 360 graden feedback. Door middel van deze cyclus stomen we je klaar om groei te faciliteren bij onze klanten en ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professional vlak.

wat we beloven.

De wereld aan ontwikkelingsmogelijkheden, een carrièreversneller, oprechte aandacht voor jou en een leuke tijd bij Your Professionals

ons team.

Impact maken als financial in de projectenwereld? Ons team staat voor je klaar. Reageer op een van de openstaande vacatures of neem direct contact op met het team.
Roman Rahimi

Roman Rahimi

Business Manager
Ades

Ades Khemai

Business Manager
Anwal

Anwal Essanoussi

HR Consultant

Ben je klaar om jouw carrière te versnellen in de projectenwereld?