Jouw carrière in finance versnellen met interim projecten en consultancy.

Of je aan het begin van je carrière staat of al een ervaren financial bent, bij Your Professionals ga jij jouw carrière in finance versnellen. Je gaat aan de slag bij top 500 organisaties waar je impact kunt maken. Maar het gaat niet alleen om de opdrachten: wij begeleiden je actief naar jouw STYP aan de horizon. Met een persoonlijke Development Coach, variatie in opdrachten en een focus op jouw groei, helpen we je om je professionele ambities te realiseren.

specialist in jouw vakgebied.

Accounting is meer dan alleen boekhouden. Het is bestellingen plaatsen, betalingen uitvoeren, informatie vastleggen, de balans opmaken en maandafsluitingen doen. Je weet wat er speelt in de boekhouding van het bedrijf en je kunt cijfers duiden en uitleggen aan collega’s. Accounting consultants van Your Professionals werken bij meerdere opdrachtgevers en leren verschillende boekhoudsystemen en bedrijfsprocessen kennen.

Reporting is een brug slaan van gegevens naar informatie. Het geeft organisaties belangrijke inzichten in de financiële status van een bedrijf, in begrotingen en beslissingen. Het is belangrijk financiële rapportages af te stemmen op de ontvanger. De details van een rapportage zijn belangrijke informatie voor een FP&A Analist of een Business Controller. Onze professionals ontwikkelen zich in een korte tijd tot reporting consultants, waarbij ze in staat zijn tijdig de juiste en volledige cijfers te produceren en dit op een professionele manier te presenteren.

Dashboarding is data in één oogopslag duidelijk presenteren. Dit wordt vaak gebruikt om een organisatie gegrond de juiste financiële keuzes te laten maken. Je rapporteert data volgens richtlijnen die je bij ons leert, zodat je efficiënt en met goede dashboards intern of extern inzicht geeft in de financiële status van een bedrijf.

Controlling is de basis van een weldoordacht besluitvormingsproces. De controller beheerst de financiële huishouding, houdt toezicht op de financiële afdeling, is commercieel bezig op strategisch niveau en controleert of financiële gegevens volledig zijn en goed zijn gerapporteerd. Je beoordeelt of een organisatie in control is. Je bent verantwoordelijk voor alle cijfers van het bedrijf: wat komt erin, wat gaat eruit en welke mutaties zijn er? Je bouwt rapportages en dashboards en je geeft strategische adviezen en forecasting inzichten aan management teams.

Je stelt jezelf de vraag: hoe gaan financiële processen sneller, efficiënter en zonder verspilling, zodat er meer waarde wordt toegevoegd aan de financiële afdeling van een bedrijf? In de expertise ‘Procesoptimalisatie en -automatisering’ ben jij de specialist die werkt met Robotic Process Automation (RPA). Je wil met minder mensen hetzelfde werk beter doen door geautomatiseerde, geoptimaliseerde processen.

groeien naar jouw 'STYP'.

Je hebt een doel. Een STYP aan de horizon. Als je bij ons binnenkomt, krijg je een development coach en een buddy aangewezen. Samen met jouw development coach voer je een DISC gesprek. Tijdens het DISC gesprek bespreken we jouw gedrag- en communicatie stijl. Wat heeft jouw voorkeur en waar kom jij het beste uit de verf? Op basis van deze analyse en jouw STYP werken we jouw carrièrepad samen uit, zodat jij de uitdagingen krijgt die jou laten groeien. Waar sta jij over een paar jaar?

hr-cyclus.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Daarom hebben wij een HR-cyclus opgezet waarin we je persoonlijk begeleiden, coachen en voorzien van 360 graden feedback. Door middel van deze cyclus stomen we je klaar om groei te faciliteren bij onze klanten en ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professional vlak.

jouw ontwikkeling.

Waar je nu ook staat, de mogelijkheden zijn eindeloos.
junior
Bij ons begin je ook als junior sterk. Samen leggen we de basis voor groei. Je werkt aan diverse, uitdagende projecten en zet je STYP helder aan de horizon. Ervaar een steile groeicurve in zowel functie als vaardigheden.
medior
Als medior krijg je meer verantwoordelijkheid en complexere projecten. Je blijft je ontwikkelen met ons brede scala aan trainingen. Houd je STYP in zicht en werk actief aan je vaardigheden en blijf groeien.
senior
Als senior ben je een expert in je vakgebied. Maar leren stopt nooit. Duik dieper in uitdagende projecten, verfijn je skills en houd je STYP scherp in beeld. Wij zorgen voor de tools en kansen om je groei te versnellen.
partner
Combineer het beste van ondernemerschap met de zekerheid van loondienst. Deel in de winst en werk aan toonaangevende projecten. Met je STYP voor ogen, blijf je jezelf ontwikkelen en groeien in impact.

wat we beloven.

De wereld aan ontwikkelingsmogelijkheden, een carrièreversneller, oprechte aandacht voor jou en een leuke tijd bij Your Professionals

ons team.

Impact maken als financial in de projectenwereld? Ons team staat voor je klaar. Reageer op een van de openstaande vacatures of neem direct contact op met het team.
Youssef Salama

Youssef Salama

Business Unit Manager
Foto

Sanne Leenderts

HR Consultant
Roman Rahimi

Roman Rahimi

Business Manager
Ades

Ades Khemai

Business Manager
Anwal

Anwal Essanoussi

HR Consultant

Ben je klaar om jouw carrière te versnellen in de projectenwereld?