Innovatief kennis- en expertisecentrum voor financials.

FINANCE

Feiten benoemen, adviezen geven, vernieuwend zijn en de opdrachtgever verder helpen. Dat doet de finance professional bij Your Professionals. Je werkt met verschillende ERP-systemen, automatiseert repetitieve handelingen door RPA, doet dashboarding met Power BI, past Lean Six Sigma methodieken toe en je laat bedrijven leren van hun eigen cijfers. Dit doe je in onze verschillende expertises: accounting, reporting en dashboarding, controlling en procesoptimalisatie en -automatisering.

specialist in jouw vakgebied.

Accounting is meer dan alleen boekhouden. Het is bestellingen plaatsen, betalingen uitvoeren, informatie vastleggen, de balans opmaken en maandafsluitingen doen. Je weet wat er speelt in de boekhouding van het bedrijf en je kunt cijfers duiden en uitleggen aan collega’s. Accounting consultants van Your Professionals werken bij meerdere opdrachtgevers en leren verschillende boekhoudsystemen en bedrijfsprocessen kennen.

Reporting is een brug slaan van gegevens naar informatie. Het geeft organisaties belangrijke inzichten in de financiële status van een bedrijf, in begrotingen en beslissingen. Het is belangrijk financiële rapportages af te stemmen op de ontvanger. De details van een rapportage zijn belangrijke informatie voor een FP&A Analist of een Business Controller. Onze professionals ontwikkelen zich in een korte tijd tot reporting consultants, waarbij ze in staat zijn tijdig de juiste en volledige cijfers te produceren en dit op een professionele manier te presenteren.

Dashboarding is data in één oogopslag duidelijk presenteren. Dit wordt vaak gebruikt om een organisatie gegrond de juiste financiële keuzes te laten maken. Je rapporteert data volgens richtlijnen die je bij ons leert, zodat je efficiënt en met goede dashboards intern of extern inzicht geeft in de financiële status van een bedrijf.

Controlling is de basis van een weldoordacht besluitvormingsproces. De controller beheerst de financiële huishouding, houdt toezicht op de financiële afdeling, is commercieel bezig op strategisch niveau en controleert of financiële gegevens volledig zijn en goed zijn gerapporteerd. Je beoordeelt of een organisatie in control is. Je bent verantwoordelijk voor alle cijfers van het bedrijf: wat komt erin, wat gaat eruit en welke mutaties zijn er? Je bouwt rapportages en dashboards en je geeft strategische adviezen en forecasting inzichten aan management teams.

Je stelt jezelf de vraag: hoe gaan financiële processen sneller, efficiënter en zonder verspilling, zodat er meer waarde wordt toegevoegd aan de financiële afdeling van een bedrijf? In de expertise ‘Procesoptimalisatie en -automatisering’ ben jij de specialist die werkt met Robotic Process Automation (RPA). Je wil met minder mensen hetzelfde werk beter doen door geautomatiseerde, geoptimaliseerde processen.

groeien naar jouw 'STYP'.

Bij Your Professionals ga je niet alleen maar aan het werk. Je hebt een doel. Een STYP aan de horizon. Als je bij ons binnenkomt, krijg je een development coach en een buddy aangewezen. Samen met jouw development coach doe je een talent assessment. Dat is een 0-meting waarin jouw talenten en mogelijke ontwikkelpunten zichtbaar worden. Op basis van deze analyse en jouw STYP werken we jouw carrièrepad samen uit, zodat jij de uitdagingen krijgt die jou laten groeien. Waar sta jij over een paar jaar?

hr-cyclus.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Daarom hebben wij een HR-cyclus opgezet waarin we je persoonlijk begeleiden, coachen en voorzien van 360 graden feedback. Door middel van deze cyclus stomen we je klaar om groei te faciliteren bij onze klanten en ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professional vlak.

wat we beloven.

TEAM FINANCE

Wat ons ‘s ochtends motiveert om uit bed te stappen is dat we er dag in, dag uit alles aan mogen doen om professionals beter te maken. Team Finance is energiek, snel en houdt van direct communiceren. Collega’s voelen ons team als thuiskomen. We schakelen veel met professionals en we weten wat er bij wie speelt.

Youssef Salama

Business Unit Manager

Anwal Essanoussi​

HR Consultant

Ades Khemai

Business Manager

Roman Rahimi

Business Manager

Frozan Seifi

HR Consultant

Kom met ons in contact.

Wil je meer weten over hoe wij werken in het excellence center Finance? Of weet je nu al dat Your Professionals hét bedrijf voor jou is? Laat je gegevens achter en we bellen je.