De werkgever die jouw groeicurve op de eerste plek zet.

samen aan jouw toekomst werken.

Bij Your Professionals helpen we je grenzeloos groeien in de projectenwereld. Je krijgt de kans om duurzaam te groeien met een opleidingstraject dat speciaal voor jou is ontworpen. Elk project biedt nieuwe kansen, leerervaringen en netwerkuitbreiding. Met een persoonlijke Development Coach en een gedetailleerd leerpad behoud je altijd het overzicht van je ontwikkeling. Zo kun je vooruitkijken naar je toekomstige doelen en waardering voelen voor de stappen die je al hebt gezet.
  • 15+

    jaar ervaring

  • 150+

    collega's

  • 275+

    topklanten

actuele vacatures.

Of je nu startend bent of al ervaring hebt, bij YP vind je de uitdaging die bij je past. Je werkt via ons bij verschillende opdrachtgevers, leert continu en bouwt zo een ijzersterk cv op.

Wil jij met jouw data-analyses direct invloed hebben op de bedrijfsresultaten en waardevolle aanbevelingen doen op basis van jouw bevindingen?...
Ben jij iemand die geniet van het werken met cijfers en analytisch denken? Als accountant bij onze klant heb je...
Krijg jij energie van het werken met besturingstechniek en wil je een belangrijke rol spelen bij installaties? Ontwikkel je via...
Werk via YP als Klantadviseur Zakelijk MKB en leid MKB-ondernemers naar financiële groei. Jouw expertise en empathie maken het verschil...
Krijg jij energie van werken met je handen en sleutelen aan machines? Wil je leren hoe je installaties onderhoudt en...

YP Partnermodel.

Verken de eindeloze mogelijkheden van zelfstandig ondernemen met de stabiliteit van een vast dienstverband. Het YP Partnership is interessant voor verschillende rollen binnen Finance, Data en IT.

Werken en leren waar jouw groei, purpose en dromen centraal staan.

Werken vanuit je purpose

Wij geloven dat werken om meer draait dan alleen een baan. Jouw ‘waarom’ staat centraal. Bij Your Professionals werk je vanuit je passie en drijfveren.

Stijle groeicurve in functies en skills

Jouw groeipad bij ons is zowel uitdagend als belonend. We bieden een omgeving waar je snel nieuwe verantwoordelijkheden en vaardigheden opdoet, en jezelf voortdurend kunt uitdagen.

Aandacht voor jouw groei en ontwikkeling

We investeren actief in jou. Met gerichte en relevante trainingen, een dedicated development coach en op maat gemaakte ontwikkelingsplannen zorgen we ervoor dat je altijd vooruitgaat en jouw STYP aan de horizon bereikt.

Sterke en hechte community

Je wordt onderdeel van een hechte community. We delen, leren en groeien samen, waarbij de hele community bijdraagt aan een omgeving van wederzijds respect en samenwerking.

Growth Mindset Assessment

Het omarmen van een growth mindset boven een fixed mindset is niet alleen gunstig in verschillende aspecten van het leven, maar is met name cruciaal binnen de dynamiek van de werkplek. Heb je een Growth Mindset of een Fixed Mindset? Ontdek het met onze Growth Mindset Assessment.

Naar assessment

Verhalen en inzichten.

Van solar naar servers: In gesprek met IT-consultant Abdes

Inmiddels maakt hij grote stappen, maar om van zijn passie zijn beroep te maken heeft Abdes een lange weg afgelegd. We spraken hem over zijn liefde voor IT, zijn groei bij Your Professionals en zijn inspirerende doorzettingsvermogen.

Lees nu
Gouden Keurmerk Talentontwikkeling toegekend aan Your Professionals

Talentontwikkeling vormt een essentiële bouwsteen in onze missie om groei te faciliteren. Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk…

10 vragen aan Directeur Mourad Ikariden

Grootse ambities, een haarscherpe focus op purpose en een liefde voor vrij ondernemen. In dit interview met Mourad Ikariden, directeur…

100 dagen bij YP: In gesprek met Business Unit Manager, Benjamin van de Klundert

Wat kun je verwachten in je eerste 100 dagen bij YP? In dit interview met Benjamin van Klundert, onze kersverse…

het yp dna.

Openstaan voor groei, jezelf ontwikkelen als specialist, oprecht zijn en een ondernemende instelling hebben. Dat vinden we belangrijk bij Your Professionals. Daarom hebben we vier kernwaarden die dat samenvatten.

Je groeit als je dingen doet die je spannend vindt. Je gaat de uitdaging aan, in plaats van uit de weg. Als iets tegenzit, stop je er niet mee. Een growth mindset daagt je uit verder te kijken dan de situatie waar je nu in zit. Mensen met een growth mindset geloven dat basiseigenschappen kunnen groeien en zien deze eigenschappen als startpunt, niet als eindpunt. Groei staat centraal in jouw leven. Je ziet het succes van anderen als bron van inspiratie. Jij kan omgaan met nieuwe en andere inzichten, van collega’s, opdrachtgevers en mensen om je heen. We bieden onze collega’s growth mindset trainingen aan om dit verder te ontwikkelen.

Wij geloven dat je niet overal goed in kan zijn. Daarom werken we bij Your Professionals binnen specialistische excellence centers: Finance, Cloud & Data, Banking & Insurance en Engineering. Elk excellence center heeft specialistische consultants en development coaches, zodat onze opdrachtgevers verzekerd zijn van een sterke kracht in het vakgebied. We leiden onze collega’s op tot specialisten en helpen ze verder in hun carrière.

Oprechtheid gaat niet alleen over eerlijkheid. Het is vertrouwen hebben dat je mag zeggen wat je wil zeggen, dat je mag zijn wie je bent. De intentie is altijd goed. Het gaat ook om aan elkaar denken. Als het met een collega iets minder gaat, als er een kleine geboren is, bij een grote stap in het leven of gewoon, omdat iemand een oppepper nodig heeft. De persoonlijke, oprechte connectie met collega’s is wat Your Professionals typeert.

Je hoeft niet per se ondernemer te zijn om ondernemend te zijn. We waarderen en stimuleren ondernemerschap binnen de veiligheid van een dienstverband. Als je werkt in een dienstverlenende branche, moet je ondernemend zijn. Jij wil aanpakken, het verschil maken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. We faciliteren jouw ondernemersdrang door midlance-constructies, stimuleren je om je eigen trainingen in te richten en om andere consultants op te leiden.

wat we beloven.

De wereld aan ontwikkelingsmogelijkheden, een carrièreversneller, oprechte aandacht voor jou en een leuke tijd bij Your Professionals

Ben je klaar om jouw carrière te versnellen in de projectenwereld?