#FACILITATINGGROWTH.

De werkgever die jouw leercurve op de eerste plek zet.

Your Professionals helpt mensen aan de volgende stap in hun leven. Niet alleen in werk, maar ook in opleiding, mentale gezondheid en plezier. Dat doen we al vijftien jaar, in vijf excellence centers: Finance, Engineering, Banking & Insurance, Data & Business Insights en Cloud & Infra.

Je ziet ons niet alleen op je loonstrook, maar vooral in je dagelijks leven. Bij Your Professionals heb je de community die je nergens anders krijgt. Collega’s van alle excellence centers hebben een hechte band met elkaar en organiseren samen uitjes en presentaties. Als je iets wil weten van een ander vakgebied, sluit je aan bij trainingen die door collega’s zelf worden gegeven over bijvoorbeeld administratie, hypotheken, data of beleggen. We zijn een sterke opleider en we bieden alle relevante vakgerichte opleidingen en trainingen, zodat we jou constant voorzien van nieuwe kennis.

Openstaan voor groei, jezelf ontwikkelen als specialist, oprecht zijn en een ondernemende instelling hebben. Dat vinden we belangrijk bij Your Professionals. Daarom hebben we vier kernwaarden die dat samenvatten.

Je groeit als je dingen doet die je spannend vindt. Je gaat de uitdaging aan, in plaats van uit de weg. Als iets tegenzit, stop je er niet mee. Een growth mindset daagt je uit verder te kijken dan de situatie waar je nu in zit. Mensen met een growth mindset geloven dat basiseigenschappen kunnen groeien en zien deze eigenschappen als startpunt, niet als eindpunt. Groei staat centraal in jouw leven. Je ziet het succes van anderen als bron van inspiratie. Jij kan omgaan met nieuwe en andere inzichten, van collega’s, opdrachtgevers en mensen om je heen. We bieden onze collega’s growth mindset trainingen aan om dit verder te ontwikkelen.

Wij geloven dat je niet overal goed in kan zijn. Daarom werken we bij Your Professionals binnen specialistische excellence centers: Finance, Cloud & Data, Banking & Insurance en Engineering. Elk excellence center heeft specialistische consultants en development coaches, zodat onze opdrachtgevers verzekerd zijn van een sterke kracht in het vakgebied. We leiden onze collega’s op tot specialisten en helpen ze verder in hun carrière.

Oprechtheid gaat niet alleen over eerlijkheid. Het is vertrouwen hebben dat je mag zeggen wat je wil zeggen, dat je mag zijn wie je bent. De intentie is altijd goed. Het gaat ook om aan elkaar denken. Als het met een collega iets minder gaat, als er een kleine geboren is, bij een grote stap in het leven of gewoon, omdat iemand een oppepper nodig heeft. De persoonlijke, oprechte connectie met collega’s is wat Your Professionals typeert.

Je hoeft niet per se ondernemer te zijn om ondernemend te zijn. We waarderen en stimuleren ondernemerschap binnen de veiligheid van een dienstverband. Als je werkt in een dienstverlenende branche, moet je ondernemend zijn. Jij wil aanpakken, het verschil maken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. We faciliteren jouw ondernemersdrang door midlance-constructies, stimuleren je om je eigen trainingen in te richten en om andere consultants op te leiden.

Wat we beloven

wat we beloven.

De wereld aan ontwikkelingsmogelijkheden, een carrièreversneller, oprechte aandacht voor jou en een leuke tijd bij Your Professionals

wat we doen.

Your Professionals helpt jou naar de volgende stap in je leven. Werken bij Your Professionals betekent werken bij een sterke opleider, waar je jezelf ontwikkelt met opleidingen en trainingen in hard skills en soft skills.

Consultancy

Een bedrijf heeft een complex vraagstuk en de consultant kijkt als onafhankelijke specialist objectief naar processen die ermee te maken hebben. Consultancy is totale ontzorging en volledige controle over een project met een duidelijk afgesproken deadline.

Naar Consultancy

Interim Projecten

Een tekort op de arbeidsmarkt, een specialisme dat tijdelijk nodig is, een open plek wegens ziekte: de projectmatige consultant is hiervoor de oplossing. Jij bent de consultant die waarde toevoegt aan een bedrijf met jouw specialistische expertise.

Naar Interim Projecten

Learning & Development

Benut je volledige potentie door bij ons opleidingen en trainingen te volgen die passen bij jouw expertise. Wij zijn specialist in opleiden en faciliteren jouw persoonlijke groei. Bij ons groei jij duurzaam, met een opleidingstraject op maat.

Naar Learning & Development

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent bij Your Professionals luisteren naar collega’s, een goede werkomgeving creëren en professionals hogerop helpen op de carrièreladder, zodat wij samen met professionals bijdragen aan een gezonde economie.

Groei bij Your Professionals als persoon en in je carrière

Zie jij dit wel zitten? Of wil je praten met een van onze collega’s over de mogelijkheden voor jou? Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je.