#FACILITATINGGROWTH.

De werkgever die jouw groeicurve op de eerste plek zet.

Your Professionals helpt mensen aan de volgende stap in hun leven. Niet alleen in werk, maar ook in opleiding, mentale gezondheid en plezier. Je ziet ons niet alleen op je loonstrook, maar vooral in je dagelijks leven. Bij Your Professionals heb je de community die je nergens anders krijgt. Collega’s van alle excellence centers hebben een hechte band met elkaar en organiseren samen uitjes en presentaties. Als je iets wil weten van een ander vakgebied, sluit je aan bij trainingen die door collega’s zelf worden gegeven over bijvoorbeeld administratie, hypotheken, data of beleggen.

  • 15+

    jaar ervaring

  • 150+

    collega's

  • 275+

    topklanten

actuele vacatures.

Of je nu startend bent of al ervaring hebt, bij YP vind je de uitdaging die bij je past. Je werkt via ons bij verschillende opdrachtgevers, leert continu en bouwt zo een ijzersterk cv op.

Stap in de wereld van verzekeringsbeheer als Account Handler Property. Jouw expertise in polisopmaak en -controle is cruciaal in het...
Bij Your Professionals biedt de rol van Assistent Business Controller je een springplank naar een veelbelovende carrière in de projectenwereld....
Van de initiële melding tot de definitieve afwikkeling: Je staat midden in het proces van schadeclaims als Schadebehandelaar Klantcontact....
Bouw jij de innovatieve infrastructuur die ruwe data omzet naar waardevolle inzichten en strategische besluitvorming mogelijk maakt? Ontwikkel je verder...
Wil jij met jouw data-analyses direct invloed hebben op de bedrijfsresultaten en waardevolle aanbevelingen doen op basis van jouw bevindingen?...
Krijg jij energie van het werken met besturingstechniek en wil je een belangrijke rol spelen bij installaties? Ontwikkel je via...

specialist in jouw vakgebied.

Versnel je carrière bij ons door te werken aan uiteenlopende en uitdagende projecten. Wij zorgen voor vakgerichte opleidingen, trainingen en de begeleiding van een persoonlijke Development Coach. Wat is jouw specialisatie?

jouw ontwikkeling.

Waar je nu ook staat, de mogelijkheden zijn eindeloos.
junior
Bij ons begin je ook als junior sterk. Samen leggen we de basis voor groei. Je werkt aan diverse, uitdagende projecten en zet je STYP helder aan de horizon. Ervaar een steile groeicurve in zowel functie als vaardigheden.
medior
Als medior krijg je meer verantwoordelijkheid en complexere projecten. Je blijft je ontwikkelen met ons brede scala aan trainingen. Houd je STYP in zicht en werk actief aan je vaardigheden en blijf groeien.
senior
Als senior ben je een expert in je vakgebied. Maar leren stopt nooit. Duik dieper in uitdagende projecten, verfijn je skills en houd je STYP scherp in beeld. Wij zorgen voor de tools en kansen om je groei te versnellen.
partner
Combineer het beste van ondernemerschap met de zekerheid van loondienst. Deel in de winst en werk aan toonaangevende projecten. Met je STYP voor ogen, blijf je jezelf ontwikkelen en groeien in impact.

De uitdaging en dynamiek van de projecten-wereld.

Elk project brengt nieuwe kansen, nieuwe leerervaringen en de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden. Of je nu werkt aan een kortlopend project of een langdurige opdracht, de variatie en snelheid van de detachering bieden een stimulerende omgeving waarin je nooit stilstaat.

Jouw persoonlijke groeipad bij Your Professionals.

Als consultant bij Your Professionals bieden we jou de kans om duurzaam te groeien, ondersteund door een opleidingstraject dat specifiek voor jou is ontworpen. Je hoeft je niet te conformeren aan een standaard curriculum; in plaats daarvan vormt jouw unieke set van wensen en ambities de basis van onze aanpak.

begeleiding op maat: Jouw Development Coach.

Om ervoor te zorgen dat je op het koers blijft, krijg je een persoonlijke Development Coach. Samen met jouw coach en een gedetailleerd leerpad, behoud je altijd het overzicht van je ontwikkeling. Zo kun je altijd vooruitkijken naar je toekomstige doelen, terwijl je ook de waardering voelt voor de stappen die je al hebt gezet.

Werken en leren waar jouw groei, purpose en dromen centraal staan.

Werken vanuit je purpose

Wij geloven dat werken om meer draait dan alleen een baan. Jouw ‘waarom’ staat centraal. Bij Your Professionals werk je vanuit je passie en drijfveren.

Stijle groeicurve in functies en skills

Jouw groeipad bij ons is zowel uitdagend als belonend. We bieden een omgeving waar je snel nieuwe verantwoordelijkheden en vaardigheden opdoet, en jezelf voortdurend kunt uitdagen.

Aandacht voor jouw groei en ontwikkeling

We investeren actief in jou. Met gerichte en relevante trainingen, een dedicated development coach en op maat gemaakte ontwikkelingsplannen zorgen we ervoor dat je altijd vooruitgaat en jouw STYP aan de horizon bereikt.

Sterke en hechte community

Je wordt onderdeel van een hechte community. We delen, leren en groeien samen, waarbij de hele community bijdraagt aan een omgeving van wederzijds respect en samenwerking.

het yp dna.

Openstaan voor groei, jezelf ontwikkelen als specialist, oprecht zijn en een ondernemende instelling hebben. Dat vinden we belangrijk bij Your Professionals. Daarom hebben we vier kernwaarden die dat samenvatten.

Je groeit als je dingen doet die je spannend vindt. Je gaat de uitdaging aan, in plaats van uit de weg. Als iets tegenzit, stop je er niet mee. Een growth mindset daagt je uit verder te kijken dan de situatie waar je nu in zit. Mensen met een growth mindset geloven dat basiseigenschappen kunnen groeien en zien deze eigenschappen als startpunt, niet als eindpunt. Groei staat centraal in jouw leven. Je ziet het succes van anderen als bron van inspiratie. Jij kan omgaan met nieuwe en andere inzichten, van collega’s, opdrachtgevers en mensen om je heen. We bieden onze collega’s growth mindset trainingen aan om dit verder te ontwikkelen.

Wij geloven dat je niet overal goed in kan zijn. Daarom werken we bij Your Professionals binnen specialistische excellence centers: Finance, Cloud & Data, Banking & Insurance en Engineering. Elk excellence center heeft specialistische consultants en development coaches, zodat onze opdrachtgevers verzekerd zijn van een sterke kracht in het vakgebied. We leiden onze collega’s op tot specialisten en helpen ze verder in hun carrière.

Oprechtheid gaat niet alleen over eerlijkheid. Het is vertrouwen hebben dat je mag zeggen wat je wil zeggen, dat je mag zijn wie je bent. De intentie is altijd goed. Het gaat ook om aan elkaar denken. Als het met een collega iets minder gaat, als er een kleine geboren is, bij een grote stap in het leven of gewoon, omdat iemand een oppepper nodig heeft. De persoonlijke, oprechte connectie met collega’s is wat Your Professionals typeert.

Je hoeft niet per se ondernemer te zijn om ondernemend te zijn. We waarderen en stimuleren ondernemerschap binnen de veiligheid van een dienstverband. Als je werkt in een dienstverlenende branche, moet je ondernemend zijn. Jij wil aanpakken, het verschil maken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. We faciliteren jouw ondernemersdrang door midlance-constructies, stimuleren je om je eigen trainingen in te richten en om andere consultants op te leiden.

wat we beloven.

De wereld aan ontwikkelingsmogelijkheden, een carrièreversneller, oprechte aandacht voor jou en een leuke tijd bij Your Professionals

Ben je klaar om jouw carrière te versnellen in de projectenwereld?