Jouw technische carrière versnellen met projecten binnen YP engineering.

Als monteur ga je je expertise verbreden in gebieden als elektro, PLC, automatisering en meer. We bieden niet alleen een functie, maar een pad van constante groei, ondersteund door vakinhoudelijke trainingen en een onbeperkt opleidingsbudget. Gespecialiseerd in Elektrotechniek, Mechatronica en Werktuigbouwkunde, zul je je vaardigheden toepassen binnen de dynamische omgeving van de Procestechniek, variërend van de voedingssector tot de (petro)chemische industrie. Of je nu start als allround storingsmonteur of al een specialist bent, er is altijd ruimte voor ontwikkeling en doorgroei.

specialist in jouw vakgebied.

Als monteur E&I ben je de specialist in elektrotechnische apparatuur, installaties en systemen. Je handelt specifieke storingen af binnen de elektrotechniek en zorgt ervoor dat alle meet- en regelinstallaties werken zoals het hoort.
Als PLC-programmeur ben jij bezig met wat de machine moet doen, wat er fout gaat en hoe een fout opgelost wordt. Aan de hand van jouw input bepaalt het programma wat er gebeurt. De PLC, of ‘programmable logic controller’ is een computer die specifiek is ontworpen om machines en processen te beheersen. Jij programmeert het brein van de automatisering.
Als specialist hydrauliek en pneumatiek verhelp je eerstelijns storingen en voer je eerstelijns onderhoud uit aan hydraulische en pneumatische installaties. Hydrauliek en pneumatiek zijn allebei toepassingen van de kracht van vloeistof. Pneumatiek gebruikt een gas dat makkelijk samen te persen is, zoals lucht. Hydrauliek gebruikt moeilijk persbare vloeistoffen, zoals olie.
Static equipment, of statische onderdelen, zijn stilstaande onderdelen: de buizen waar vloeistof doorheen gaat, filters, behuizing. Alles dat niet hoort te bewegen. Als monteur kijk jij naar hoe lang een onderdeel meegaat en bepaal je de levensduur. Rotating equipment zijn de draaiende onderdelen, de mechanische onderdelen die kinetische energie gebruiken om andere materialen te verplaatsen. Als monteur analyseer je storingen en los je ze op. Je doet preventief onderhoud en houdt de apparatuur in optimale conditie.

groeien naar jouw 'STYP'.

Je hebt een doel. Een STYP aan de horizon. Als je bij ons binnenkomt, krijg je een development coach en een buddy aangewezen. Samen met jouw development coach voer je een DISC gesprek. Tijdens het DISC gesprek bespreken we jouw gedrag- en communicatie stijl. Wat heeft jouw voorkeur en waar kom jij het beste uit de verf? Op basis van deze analyse en jouw STYP werken we jouw carrièrepad samen uit, zodat jij de uitdagingen krijgt die jou laten groeien. Waar sta jij over een paar jaar?

hr-cyclus.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Daarom hebben wij een HR-cyclus opgezet waarin we je persoonlijk begeleiden, coachen en voorzien van 360 graden feedback. Door middel van deze cyclus stomen we je klaar om groei te faciliteren bij onze klanten en ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professional vlak.

jouw ontwikkeling.

Waar je nu ook staat, de mogelijkheden zijn eindeloos.
junior
Bij ons begin je ook als junior sterk. Samen leggen we de basis voor groei. Je werkt aan diverse, uitdagende projecten en zet je STYP helder aan de horizon. Ervaar een steile groeicurve in zowel functie als vaardigheden.
medior
Als medior krijg je meer verantwoordelijkheid en complexere projecten. Je blijft je ontwikkelen met ons brede scala aan trainingen. Houd je STYP in zicht en werk actief aan je vaardigheden en blijf groeien.
senior
Als senior ben je een expert in je vakgebied. Maar leren stopt nooit. Duik dieper in uitdagende projecten, verfijn je skills en houd je STYP scherp in beeld. Wij zorgen voor de tools en kansen om je groei te versnellen.

wat we beloven.

De wereld aan ontwikkelingsmogelijkheden, een carrièreversneller, oprechte aandacht voor jou en een leuke tijd bij Your Professionals

ons team.

Impact maken als monteur in de projectenwereld? Ons team staat voor je klaar. Reageer op een van de openstaande vacatures of neem direct contact op met het team.

Ingmar Adema

Ingmar Adema

Business Unit Manager
Timo Kars

Timo Kars

Development Coach
Foto

Melvyn Guitoneau

Development Coach

Ben je klaar om jouw carrière te versnellen in de projectenwereld?