Met je handen werken, maar niet zonder je hoofd te gebruiken.

ENGINEERING

Als een machine stopt, kun je ervoor kiezen de volledige machine te vervangen. Maar kijken wat er mis gaat en dat oplossen, is veel leuker. Je wil weten wat er achter de techniek zit. Bij Your Professionals ben jij de ondernemende engineer in jouw vakgebied. Je wil leren en jezelf verder ontwikkelen tot monteur in elektro, instrumentatie, PLC, automatisering, hydrauliek en pneumatiek of static and rotating equipment.

specialist in jouw vakgebied.

Onze collega’s hebben allemaal een allround basis. Die basis helpen wij je leggen of verder uit te werken als je al veel ervaring hebt. Daarna brengen we je verder naar de specialisatie die bij jou past. Jij kiest waar je naartoe wil en onze collega’s wijzen je de weg door testen, opleidingen en analyserende gesprekken.
Als monteur E&I ben je de specialist in elektrotechnische apparatuur, installaties en systemen. Je handelt specifieke storingen af binnen de elektrotechniek en zorgt ervoor dat alle meet- en regelinstallaties werken zoals het hoort.
Als PLC-programmeur ben jij bezig met wat de machine moet doen, wat er fout gaat en hoe een fout opgelost wordt. Aan de hand van jouw input bepaalt het programma wat er gebeurt. De PLC, of ‘programmable logic controller’ is een computer die specifiek is ontworpen om machines en processen te beheersen. Jij programmeert het brein van de automatisering.
Als specialist hydrauliek en pneumatiek verhelp je eerstelijns storingen en voer je eerstelijns onderhoud uit aan hydraulische en pneumatische installaties. Hydrauliek en pneumatiek zijn allebei toepassingen van de kracht van vloeistof. Pneumatiek gebruikt een gas dat makkelijk samen te persen is, zoals lucht. Hydrauliek gebruikt moeilijk persbare vloeistoffen, zoals olie.
Static equipment, of statische onderdelen, zijn stilstaande onderdelen: de buizen waar vloeistof doorheen gaat, filters, behuizing. Alles dat niet hoort te bewegen. Als monteur kijk jij naar hoe lang een onderdeel meegaat en bepaal je de levensduur. Rotating equipment zijn de draaiende onderdelen, de mechanische onderdelen die kinetische energie gebruiken om andere materialen te verplaatsen. Als monteur analyseer je storingen en los je ze op. Je doet preventief onderhoud en houdt de apparatuur in optimale conditie.

groeien naar jouw 'STYP'.

Bij Your Professionals ga je niet alleen maar aan het werk. Je hebt een doel. Een “STYP” aan de horizon. Je komt binnen als startende of ervaren monteur en wij helpen je met opleidingen en trainingen je doelen te behalen. Wil jij PLC-specialist worden? Technisch leidinggevende? Monteur werktuigbouw? Onze deuren staan voor je open.

wat we beloven.

TEAM ENGINEERING

Niet om de zaken heen draaien en zeggen waar het op staat is typerend voor onze branche. Je wil weten waar je aan toe bent. Daarom communiceren we open en eerlijk met collega’s en opdrachtgevers over de mogelijkheden en verwachtingen. Dat betekent dat we geen gouden bergen beloven en je zeker weet dat we ons houden aan afspraken.

Ingmar Adema

Business Unit Manager

Timo Kars

Development Coach

openstaande vacatures.

Kom met ons in contact.

Wil je meer weten over hoe wij werken in het excellence center Engineering? Of weet je nu al dat Your Professionals hét bedrijf voor jou is? Laat je gegevens achter en we bellen je.