Jouw technische carrière versnellen via YP.

Zoek je als monteur een nieuwe uitdaging? Bij Your Professionals ben je aan het juiste adres. Of je nu net de schoolbanken uit bent of al jaren ervaring hebt, bij ons duik je in de wereld van machinebouw tot de voedingssector en chemie. Je leert hands-on in diverse bedrijven en verbreedt je kennis in elektro, PLC en automatisering. Met een achtergrond in Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde zet je jouw skills in binnen de Procestechniek. En bij YP sta je er niet alleen voor: je krijgt trainingen op maat, een persoonlijke coach en een duidelijk ontwikkelingsplan.

kies wat bij jou past.

Of je nu startend bent of al ervaring hebt, bij YP vind je de technische uitdaging die bij je past. Van elektrotechniek tot bouwkunde, we hebben diverse vacatures. Het mooie? Je werkt via ons bij verschillende opdrachtgevers, leert continu en bouwt zo een ijzersterk cv op. Met een technische opleiding, op welk niveau dan ook, zit je bij ons goed.

Jouw pad als Monteur bij YP.

Je werkt via ons bij vooruitstrevende bedrijven in de industrie die continu innoveren. Maar we kijken verder dan alleen de klussen die je doet. We hebben oog voor jouw toekomst. Met een persoonlijk ontwikkelingsplan, afwisselende projecten en een duidelijke focus op jouw groei, zorgen we ervoor dat je jouw vakmanschap naar een hoger niveau tilt.

Junior
Als beginnend monteur start je in functies zoals Junior Technicus of Onderhoudsmonteur. We beginnen met een DISC-analyse zodat we precies weten wat jouw sterke punten en voorkeuren zijn. Met die kennis en je persoonlijke Development Coach bepalen we samen je route in de techniek. Door middel van regelmatige STYP-gesprekken houden we je groei scherp in de gaten. Je krijgt trainingen die je écht verder helpen en je werkt aan projecten bij verschillende bedrijven, van lokale specialisten tot grote industriële spelers.
Medior
Als Medior monteur kies je, afhankelijk van je specialisatie en interesse, voor functies zoals Onderhoudsmonteur, Service Technicus of Werkvoorbereider. Je verdiept je kennis met specialistische trainingen en blijft jezelf ontwikkelen door de STYP-gesprekken met je Development Coach. Met de inzichten uit je DISC-analyse werk je effectiever samen en communiceer je nog helderder. Je pakt uitdagende projecten op bij vooruitstrevende bedrijven in de industrie, waardoor je zowel je netwerk als je expertise steeds verder uitbouwt. Je groeit ook in salaris. Ook fijn!
Senior
Als Senior monteur kies je, op basis van je specialisatie en passie, voor leidende rollen zoals Hoofd Onderhoud, Technisch Specialist of Teamleider Technische Dienst. Je bouwt verder op je jarenlange ervaring en verfijnt je expertise met diepgaande trainingen. Je STYP-gesprekken richten zich nu meer op strategie en lange termijn doelen. Dankzij je DISC-analyse weet je precies hoe je jouw team het beste kunt aansturen en motiveren. Je staat aan het roer van belangrijke projecten bij toonaangevende bedrijven in de industrie, zowel nationaal als internationaal, waar je écht het verschil maakt en blijft leren.

Versnelde groei: Detachering herzien.

Ontdek de voordelen van detachering

Via YP bij diverse opdrachtgevers aan de slag.

groeien naar jouw 'STYP'.

Of je nu al een duidelijk pad voor ogen hebt als monteur, of je als techneut nog aan het zoeken bent naar je plek, bij ons krijg je de steun die je nodig hebt. Je krijgt een persoonlijke Development Coach die met je meedenkt. Wat ligt jou goed? In welke klussen blink je uit? Met die info zoeken we de beste projecten en trainingen voor jou uit. We zorgen dat je elke dag beter wordt in je vak.

hr-cyclus.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Daarom hebben wij een HR-cyclus opgezet waarin we je persoonlijk begeleiden, coachen en voorzien van 360 graden feedback. Door middel van deze cyclus stomen we je klaar om groei te faciliteren bij onze klanten en ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professional vlak.

wat we beloven.

De wereld aan ontwikkelingsmogelijkheden, een carrièreversneller, oprechte aandacht voor jou en een leuke tijd bij Your Professionals

ons team.

Impact maken als monteur in de projectenwereld? Ons team staat voor je klaar. Reageer op een van de openstaande vacatures of neem direct contact op met het team.

Ingmar Adema

Ingmar Adema

Business Unit Manager
Timo Kars

Timo Kars

Development Coach

Ben je klaar om jouw carrière te versnellen in de projectenwereld?