Jouw carrière versnellen met interim projecten binnen bank- en verzekeringswezen.

Geef je carrière binnen de financiële dienstverlening vorm. Samen selecteren we de ideale positie en opdracht bij diverse toonaangevende organisaties, variërend van banken tot vermogensbeheerders, verzekeringsmaatschappijen, FinTech-start-ups en meer. Maar het gaat verder dan alleen de functie: je verdiept je kennis met vakinhoudelijke trainingen en profiteert van een onbeperkt opleidingsbudget. Zo garanderen we dat je niet alleen uitdaging vindt in je huidige rol, maar ook voortdurend groeit en je voorbereidt op toekomstige kansen in de branche.

kies wat bij jou past.

Bij YP begrijpen we dat je op zoek bent naar nieuwe kansen om je carrière te versnellen, of je nu aan het begin staat of al ervaring hebt. Wij bieden je de mogelijkheid om met ons te werken bij diverse opdrachtgevers, waarbij je voortdurend blijft leren en je carrière naar nieuwe hoogten tilt.

Jouw pad bij YP.

Je werkt via ons bij vooruitstrevende bedrijven. Maar we kijken verder dan alleen de projecten die je doet. We hebben oog voor jouw toekomst. Met een persoonlijk ontwikkelingsplan, afwisselende projecten en een duidelijke focus op jouw groei, bereik je jouw doelen.

Junior
Als Junior in de bancaire en verzekeringssector kun je starten in functies zoals Klantadviseur, Financieel Coach of Medewerker Acceptatie. Je begint met een DISC-analyse en ontvangt een gedetailleerd rapport om je voorkeuren en wensen beter te begrijpen. Samen met je persoonlijke Development Coach stippel je via regelmatige STYP-gesprekken je groeipad uit. Je volgt essentiële trainingen en werkt aan projecten binnen diverse organisaties, variërend van banken tot verzekeringsmaatschappijen, met een duur van 6 tot 12 maanden.
Medior
Als Medior in de bancaire en verzekeringssector ga je verder specialiseren. Je kunt alle kanten op. Je DISC-analyse helpt je bij het verfijnen van je communicatie en samenwerking binnen diverse teams. Je wordt uitgedaagd met projecten bij een breed scala aan organisaties, waarbij je je netwerk en expertise verder uitbreidt.
Senior
Als Senior neem je specialistische en strategische rollen op je. Je bouwt voort op je ervaring en tilt je vaardigheden naar een hoger niveau met gespecialiseerde trainingen. Je STYP-gesprekken worden strategischer van aard, gericht op lange termijn innovatie en groei. Met je DISC-analyse optimaliseer je je leiderschapsstijl.
Partner
Als Partner onderneem je met de zekerheid en ondersteuning van een vaste werkgever. Je bepaalt zelf hoeveel je werkt en welke rollen je bekleedt. Je STYP-gesprekken richten zich op jouw legacy en impact in de bancaire en verzekeringswereld. Je DISC-analyse dient als een kompas voor je leiderschapsreis. Je begeleidt omvangrijke projecten en inspireert de volgende generatie professionals.

YP Partnermodel.

Verken de eindeloze mogelijkheden van zelfstandig ondernemen met de stabiliteit van een vast dienstverband. Het YP Partnership is interessant voor verschillende rollen binnen Finance, Data en IT.

Ontdek het yp partnermodel

groeien naar jouw 'STYP'.

Je hebt een doel. Een STYP aan de horizon. Als je bij ons binnenkomt, krijg je een development coach en een buddy aangewezen. Samen met jouw development coach voer je een DISC gesprek. Tijdens het DISC gesprek bespreken we jouw gedrag- en communicatie stijl. Wat heeft jouw voorkeur en waar kom jij het beste uit de verf? Op basis van deze analyse en jouw STYP werken we jouw carrièrepad samen uit, zodat jij de uitdagingen krijgt die jou laten groeien. Waar sta jij over een paar jaar?

hr-cyclus.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Daarom hebben wij een HR-cyclus opgezet waarin we je persoonlijk begeleiden, coachen en voorzien van 360 graden feedback. Door middel van deze cyclus stomen we je klaar om groei te faciliteren bij onze klanten en ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professional vlak.

wat we beloven.

De wereld aan ontwikkelingsmogelijkheden, een carrièreversneller, oprechte aandacht voor jou en een leuke tijd bij Your Professionals

ons team.

Impact maken als financieel specialist in de projectenwereld? Ons team staat voor je klaar. Reageer op een van de openstaande vacatures of neem direct contact op met het team.

Benjamin klein 2

Benjamin van de Klundert

Business Unit Manager
Foto

Marthijn Knippenberg

Corporate Recruiter

Ben je klaar om jouw carrière te versnellen in de projectenwereld?