Jouw carrière versnellen met interim projecten binnen de financiële dienstverlening.

Geef je carrière binnen de financiële dienstverlening vorm. Samen selecteren we de ideale positie en opdracht bij diverse toonaangevende organisaties, variërend van banken tot vermogensbeheerders, verzekeringsmaatschappijen, FinTech-start-ups en meer. Maar het gaat verder dan alleen de functie: je verdiept je kennis met vakinhoudelijke trainingen en profiteert van een onbeperkt opleidingsbudget. Zo garanderen we dat je niet alleen uitdaging vindt in je huidige rol, maar ook voortdurend groeit en je voorbereidt op toekomstige kansen in de branche.

specialist in jouw vakgebied.

Je gaat aan de slag als hypotheekacceptant en je start direct met cursussen en opleidingen. Als je de nodige certificeringen nog niet hebt, helpen we je met wat er nodig is: Hypothecair Krediet, Vermogen en MiFID II Beleggen. Je groeit door naar het accorderen van een aanvraag. Daarna heb je de keuze om financieel adviseur te worden, adviseur Ondernemer in Privé of adviseur Buy to Let. De expertise Hypotheken overlapt met de expertise Zakelijk, waardoor de volgende stap naar zakelijke financieringen voor mkb’ers of grootzakelijke bedrijven logisch is.
Je start als verzekeringsacceptant bij een verzekeringsmaatschappij. Je groeit door naar schadebehandelaar en je kan je bijvoorbeeld specialiseren als letselschadebehandelaar. Op dat punt beoordeel je de meest ingewikkelde schadeclaims. Dat hoef je natuurlijk niet ineens te kunnen beoordelen. We helpen je met dit hele traject en leiden je op om de juiste certificering en ervaring te krijgen.
Je houdt je bezig met het financieren van een ondernemer of goederen, of met leasing en asset-based finance. Daarin gaat het om lease-aanvragen voor een wagenpark, maar ook om grote, dure machines. Je accepteert een nieuwe zakelijke klant conform de compliancerichtlijnen van de bank. Welke kant je op wil, bepaal je op basis van je verleden en je dromen. Als je al verantwoordelijk bent geweest voor zware dossiers, geven we jou geen opdrachten waar geen uitdaging in zit.

groeien naar jouw 'STYP'.

Je hebt een doel. Een STYP aan de horizon. Als je bij ons binnenkomt, krijg je een development coach en een buddy aangewezen. Samen met jouw development coach voer je een DISC gesprek. Tijdens het DISC gesprek bespreken we jouw gedrag- en communicatie stijl. Wat heeft jouw voorkeur en waar kom jij het beste uit de verf? Op basis van deze analyse en jouw STYP werken we jouw carrièrepad samen uit, zodat jij de uitdagingen krijgt die jou laten groeien. Waar sta jij over een paar jaar?

hr-cyclus.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Daarom hebben wij een HR-cyclus opgezet waarin we je persoonlijk begeleiden, coachen en voorzien van 360 graden feedback. Door middel van deze cyclus stomen we je klaar om groei te faciliteren bij onze klanten en ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professional vlak.

jouw ontwikkeling.

Waar je nu ook staat, de mogelijkheden zijn eindeloos.
junior
Bij ons begin je ook als junior sterk. Samen leggen we de basis voor groei. Je werkt aan diverse, uitdagende projecten en zet je STYP helder aan de horizon. Ervaar een steile groeicurve in zowel functie als vaardigheden.
medior
Als medior krijg je meer verantwoordelijkheid en complexere projecten. Je blijft je ontwikkelen met ons brede scala aan trainingen. Houd je STYP in zicht en werk actief aan je vaardigheden en blijf groeien.
senior
Als senior ben je een expert in je vakgebied. Maar leren stopt nooit. Duik dieper in uitdagende projecten, verfijn je skills en houd je STYP scherp in beeld. Wij zorgen voor de tools en kansen om je groei te versnellen.
partner
Combineer het beste van ondernemerschap met de zekerheid van loondienst. Deel in de winst en werk aan toonaangevende projecten. Met je STYP voor ogen, blijf je jezelf ontwikkelen en groeien in impact.

wat we beloven.

De wereld aan ontwikkelingsmogelijkheden, een carrièreversneller, oprechte aandacht voor jou en een leuke tijd bij Your Professionals

ons team.

Impact maken als financieel specialist in de projectenwereld? Ons team staat voor je klaar. Reageer op een van de openstaande vacatures of neem direct contact op met het team.

Derk Waterman

Derk Waterman

Business Unit Manager
Lisa Keizer

Lisa Keizer

Development Coach

Ben je klaar om jouw carrière te versnellen in de projectenwereld?