Financiële dromen waarmaken, fraude bestrijden en complexe cases behandelen.

BANKING & INSURANCE

Your Professionals is de consultancy- en opleidingsspecialist met focus op hypotheken, verzekeren en het zakelijk domein. Wij organiseren, faciliteren en financieren groei. Bij ons ben je onderdeel van een groep specialisten met kennis, expertise en een bewezen trackrecord binnen de financiële dienstverlening. Je ontwikkelt je door vakinhoudelijke trainingen en opleidingen tot een consultant die meegroeit met technologische vooruitgang in Banking & Insurance.

specialist in jouw vakgebied.

Binnen Banking & Insurance hebben we DRIE expertisegebieden: hypotheken, verzekeren en zakelijk. Waar je op de ladder van een expertisegebied start, is afhankelijk van jouw ervaring. Jij bepaalt samen met onze collega’s je niveau en je gewenste eerste opdracht, zodat je voldoening en uitdaging hebt in het werk dat je doet.
Je gaat aan de slag als hypotheekacceptant en je start direct met cursussen en opleidingen. Als je de nodige certificeringen nog niet hebt, helpen we je met wat er nodig is: Hypothecair Krediet, Vermogen en MiFID II Beleggen. Je groeit door naar het accorderen van een aanvraag. Daarna heb je de keuze om financieel adviseur te worden, adviseur Ondernemer in Privé of adviseur Buy to Let. De expertise Hypotheken overlapt met de expertise Zakelijk, waardoor de volgende stap naar zakelijke financieringen voor mkb’ers of grootzakelijke bedrijven logisch is.
Je start als verzekeringsacceptant bij een verzekeringsmaatschappij. Je groeit door naar schadebehandelaar en je kan je bijvoorbeeld specialiseren als letselschadebehandelaar. Op dat punt beoordeel je de meest ingewikkelde schadeclaims. Dat hoef je natuurlijk niet ineens te kunnen beoordelen. We helpen je met dit hele traject en leiden je op om de juiste certificering en ervaring te krijgen.
Je houdt je bezig met het financieren van een ondernemer of goederen, of met leasing en asset-based finance. Daarin gaat het om lease-aanvragen voor een wagenpark, maar ook om grote, dure machines. Je accepteert een nieuwe zakelijke klant conform de compliancerichtlijnen van de bank. Welke kant je op wil, bepaal je op basis van je verleden en je dromen. Als je al verantwoordelijk bent geweest voor zware dossiers, geven we jou geen opdrachten waar geen uitdaging in zit.

groeien naar jouw 'STYP'.

Jij hebt een STYP aan de horizon: een idee van de persoon die jij wil worden in de functie die bij je past. Binnen ons excellence center Banking & Insurance volg je specialistische leerlijnen die wij samen met gerenommeerde banken en verzekeraars hebben opgesteld. Je krijgt uitdagingen die jou laten groeien. We helpen je met onze vergaande expertise en jarenlange ervaring binnen de financiële dienstverlening. Het pad van ervaren professional naar specialistische consultant bewandelt Your Professionals samen met jou.

wat we beloven.

TEAM BANKING & INSURANCE

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk in team Banking & Insurance. Voor de opdrachtgever en voor onze collega’s. We creëren de professional van morgen: jij wordt bij ons opgeleid tot hypotheekadviseur, manager, team lead, financieel adviseur of een andere droomfunctie.

Derk Waterman

Business Unit Manager

Lisa Keizer

Development Coach

openstaande vacatures.

Financieel Coach

Voor een grootbank zijn we op zoek naar financieel adviseur die gemakkelijk contact maakt met klanten. Door met hen in gesprek te gaan, een inventarisatie te maken van het vraagstuk en bankzaken zo eenvoudig mogelijk te maken, geef je hen het vertrouwen keuzes te maken die hen financieel vooruit helpen.

Bekijk vacature »

Medior Hypotheekacceptant

Een impactvolle bijdrage leveren aan het verwezenlijken van de woondromen van particulieren en ondernemers in privé. Dat is jouw volgende stap bij Your Professionals als Hypotheekacceptant.

Bekijk vacature »

Medewerker doorlopende Kredieten

Bij de meest innovatieve grootbank zijn ze op zoek naar een medewerker doorlopende kredieten! Kun jij goed analyseren en in één oogopslag een duidelijke beeld kan schetsen van een klantsituatie? Zorg jij ervoor dat je een waardige sparringspartner bent voor jouw klanten? Kortom, je kan en wilt echt het verschil maken voor de mensen die jij spreekt.

Bekijk vacature »

Kom met ons in contact.

Wil je meer weten over hoe wij werken in het excellence center Banking & Insurance? Of weet je nu al dat Your Professionals hét bedrijf voor jou is? Laat je gegevens achter en we bellen je.