EVENTS

Kick-off 2024 met Remy Bonjasky

Om het nieuwe jaar sterk af te trappen, organiseerde Your Professionals op 17 januari een Kick-off met een sportieve twist. Een avond waar inspiratie en netwerken centraal stonden, en sport de verbindende factor was.

een goed begin.

De feestdagen lagen alweer een tijdje achter ons, dus hoog tijd om vooruit te kijken, en dromen om te zetten in concrete doelen. Met het Kick-off event in onze stamclub de Pelikaan, wilden we de ideale start voor het nieuwe jaar realiseren voor alle professionals en het interne team. Ook gingen onze deuren open voor potentiële collega’s die benieuwd waren naar de projectenwereld en werken bij Your Professionals. 

Bij YP zijn geluk en welzijn cruciaal. Daarom verwelkomde we niemand minder dan Remy Bonjasky, drievoudig wereldkampioen, ondernemer, sportcommentator en motivational speaker. In zijn lezing deelde hij inzichten over doorzettingsvermogen, omgaan met tegenspoed en het verleggen van grenzen. De kick-off sloten we actief af met gezamenlijke sportactiviteiten. Het was een avond vol inspiratie, inzichten en een mooi moment om samen het jaar goed in te luiden!

Ben je klaar om jouw carrière te versnellen in de projectenwereld?