YP Lanceert Eerste Trainingen Als Microsoft Cloud Partner

Duik dieper in de wereld van IT met Your Professionals. Als trotse Cloud Partner, bieden wij officiële Microsoft trainingen aan die jouw skills versterken en een sterke basis leggen voor een veelbelovende IT-carrière. Ontdek de voordelen van ons partnership en de impact op jouw professionele groei.

Impact en voordelen.

Herst 2023 lanceerden we met Azure Administrator (AZ-104) het eerste Microsoft trainingstraject, waar inmiddels de eerste groep professionals met succes doorheen is gelopen. Met het officiële AZ-104 certificaat toon je aan dat je uitgerust bent met de juiste kennis en vaardigheden voor een rol als Systeembeheerder.

Volgens Development Coach Iris Meuffels biedt het traject veel voordelen voor professionals. “Waar je bij 100% zelfstudie soms de uitdaging ervaart van beperkte feedback, motivatie en technische toepassing, verzorgen de klassikale modules structuur, inspiratie en een diepgaande examenvoorbereiding. Hierin kun je al je vragen stellen aan een Microsoft certified trainer die ook veel ervaring heeft als IT consultant. Bovendien komt dankzij de labomgevingen de theorie tot leven en kun je hands-on aan de slag met de techniek.”

Ook de toekomst ziet er rooskleurig uit voor de consultants die deelnemen aan dit traject. Met de aanhoudende vraag naar gecertificeerde experts op het gebied van cloud en infrastructuur, faciliteert het traject niet alleen kansen voor nu maar legt het ook een stevige basis voor toekomstige carrièreontwikkeling.

Wat houdt Microsoft Cloud Partner in?

Met onze Learning & Development tak biedt Your Professionals een mooie mix van zelfontwikkelde trainingen, variërend van hard skills en soft skills tot methodieken en persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we niet alleen. Om impactvolle trainingen voor onze professionals te realiseren werken we samen met ervaren trainers en toonaangevende organisaties, zoals Microsoft, de grootste cloud provider van Nederland.  

Als Cloud Partner is Your Professionals door Microsoft geaccrediteerd. Dat betekent dat we groen licht hebben om officiële trainingen op te zetten rondom de nieuwste Microsoft Cloud-technologieën, waaronder Microsoft Azure en Microsoft 365. Je krijgt toegang tot het Microsoft lesmateriaal en de waardevolle lab-omgevingen. 

Blik op de toekomst.

Om onze IT professionals te blijven ondersteunen werken we momenteel hard aan de opzet van aanvullende Microsoft trainingen. Zo staat de opstart van MD102 (Microsoft Windows 10 Modern Desktop Administrator) op de agenda en werken we aan het de uitrol van MS102 (Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate). Ook deze nieuwe programma’s worden zorgvuldig ontworpen om aan te sluiten bij de veranderlijke ontwikkelingen en behoeften in de IT-sector. 

Deel dit bericht

Ben je klaar om jouw carrière te versnellen in de projectenwereld?