IREB Foundation

De IREB Foundation training is speciaal ontworpen voor professionals zoals Requirements Engineers, Business Analisten en Architecten die de cruciale taak hebben om requirements te verzamelen en beheren. Deze training duikt diep in de kern van requirements engineering, waarbij deelnemers niet alleen theoretische kennis opdoen, maar ook praktische vaardigheden ontwikkelen die essentieel zijn voor effectiviteit in dit vakgebied.

Inhoud training.

Succesvolle projecten beginnen bij de behoeften van betrokken partijen helder in kaart te brengen. In onze IREB Foundation training leer je de belangrijkste methoden, tools en basiskennis van Requirements Engineering – het eenduidig definiëren en bijhouden van wensen en eisen uit de de business. Het helpt bij het verminderen van misverstanden, het voorkomen van fouten en dure herstelwerken, en bevordert een betere samenwerking en communicatie tussen alle belanghebbenden.

Met behulp van het gestandaardiseerde framework en de gemeenschappelijke terminologie van IREB, leer je effectief requirements te verzamelen, analyseren, specificeren en documenteren, en hoe je wijzigingen in requirements kunt beheren. Deze training rust je uit met de vaardigheden om volledigheid, duidelijkheid en kwaliteit te waarborgen in je werk, waardoor je een solide basis hebt om bij te dragen aan doeltreffende ontwikkelprojecten.

wat je gaat leren.

Tijdens de IREB Foundation training duik je diep in de wereld van Requirements Engineering. Je leert hoe je de behoeften van betrokken partijen helder en eenduidig in kaart brengt, zodat software echt het verschil kan maken. Met behulp van het IREB-framework en de bijbehorende terminologie ontwikkel je vaardigheden om requirements effectief te verzamelen, analyseren en documenteren. Daarnaast krijg je inzicht in het beheren van wijzigingen in requirements en het waarborgen van volledigheid en kwaliteit in je werk. Na afronding ben je uitstekend voorbereid om het officiële IREB-certificaat te behalen en bij te dragen aan succesvolle ontwikkelprojecten.
Dag 1
Dag 2
Dag 3

opbouw training.

Online voorbereiding
Twee weken voor de training doorloop je een e-module in de online leeromgeving van Your Professionals. De module biedt een introductie tot de theorie en concepten van IREB, zodat je goed voorbereid aan de training kunt beginnen.
Klassikale modules
Het voortraject wordt gevolgd door 3 interactieve klassikale modules, waarin diverse leermethoden worden geïntegreerd. Het doel is om ervoor te zorgen dat je de verworven concepten en vaardigheden direct kunt toepassen in jouw werk.

resultaat.

Na afronding van de training ben je volledig voorbereid om het officiële IREB-certificaat te behalen, dat wordt uitgegeven door IREB.org.

praktisch.

  • Praktische informatie

    De IREB Foundation training beslaat een periode van drie dagen en vindt plaats op onze locatie aan de Rooseveltweg 11C in Almere. De voertaal tijdens de training is Nederlands. Enige basiskennis van softwareontwikkeling is gewenst om deel te nemen. Na afronding ontvang je een officieel bewijs van deelname. De IREB Foundation training wordt gegeven in samenwerking met een geaccrediteerde opleider.

  • Investering

    Voor de IREB Foundation training bedraagt de investering €1350,-. Dit bedrag is exclusief btw en examenkosten, maar wel inclusief al het benodigde studiemateriaal en een verzorgde lunch.

  • Belangrijke data

    De eerst volgende training start 2 November.

direct inschrijven

Alle velden met een * zijn verplicht.

Heb je een vraag of wil je meer weten over de training? Neem contact op met Iris Meuffels via +316 8355 9452 of [email protected]