Lean Green Belt

De Lean Green Belt training is speciaal ontworpen voor professionals die streven naar optimalisatie binnen hun organisatie, of dit nu gaat om efficiëntie, kostenreductie, kwaliteitsverhoging of klanttevredenheid. Onafhankelijk van je vooropleiding biedt deze training de essentiële tools en inzichten om deze doelen te realiseren.

Inhoud training.

Lean is een wereldbekende methodiek om werkprocessen te optimaliseren en biedt een gestructureerde aanpak om je processen continu te verbeteren. Met onze Lean Green Belt training leer je in 5 dagen de belangrijkste methoden, tools en basiskennis van Lean.

Je krijgt inzicht in hoe je verspillingen en knelpunten in processen kunt opsporen en oplossen, waardoor je de kwaliteit van producten of diensten kunt verhogen, kosten kunt reduceren en de tevredenheid van klanten kunt verbeteren. Ook ontwikkel je vaardigheden om effectief leiderschap toe te passen en veranderingen binnen je organisatie succesvol te managen.

wat je gaat leren.

Onder begeleiding van een ervaren trainer behandel je met mede-cursisten leerzame praktijksituaties door middel van interactieve discussies en oefeningen. Na het behalen van de toets weet je zeker dat je de kennis en vaardigheden onder de knie hebt en kun je Lean projecten opzetten die de efficiëntie en kwaliteit binnen je organisatie verbeteren.
Onderdeel 1 - Introductie

opbouw training.

Online voorbereiding
Twee weken voor de training doorloop je een e-module in de online leeromgeving van Your Professionals. De module biedt een introductie tot de theorie en concepten van Lean, zodat je goed voorbereid aan de training kunt beginnen.
Klassikale modules
Het voortraject wordt gevolgd door 5 klassikale modules. Tussen de modules zit steeds een periode van ongeveer 3 weken. Zo kan de stof voldoende bezinken en kun je de theorie stapsgewijs in praktijk zetten. De training integreert verschillende leermethoden, zoals casuïstiek, spellen, oefeningen en persoonlijke feedback om ervoor te zorgen dat je de geleerde concepten en vaardigheden direct in je werk kunt toepassen.

resultaat.

Na het behalen van de toets weet je dat je de kennis en vaardigheden onder de knie hebt en ben je een waardige Lean Green Belt. Op de afsluitende bijeenkomst presenteer je jouw project aan je trainer en leidinggevende en ontvang je jouw certificaat. Met onze training draag je effectief bij aan jouw persoonlijke doelstellingen en die van jouw afdeling.

praktisch.

  • Praktische informatie

    De Lean Green Belt training strekt zich uit over vijf dagen en vindt plaats op onze locatie aan de Rooseveltweg 11C in Almere. De training wordt in het Nederlands gegeven en er is geen specifieke voorkennis vereist om deel te nemen. Aan het einde van deze training ontvang je een officieel bewijs van deelname.

  • Investering

    De investering voor de Lean Green Belt training bedraagt €2450,- exclusief btw.

  • Belangrijke data

    De eerst volgende training start midden Oktober (in afwachting).

direct inschrijven

Alle velden met een * zijn verplicht.

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je meer weten over de training? Neem contact op met Saskia Torn Broers via +316 5311 6515