Persoonlijk Leiderschap

Inclusief officieel DISC-assessment
De training Persoonlijk Leiderschap biedt waardevolle inzichten voor iedereen die zijn of haar persoonlijk gedrag beter wil begrijpen, gericht wil groeien en de controle wil nemen over de richting van zijn of haar leven en carrière.

Inhoud training.

Het fundament van persoonlijk leiderschap ligt in het sturen van je eigen gedrag en het begrijpen van je innerlijke drijfveren. Wanneer je jouw unieke talenten kent en benut, draagt dit niet alleen bij aan je professionele succes, maar ook aan je persoonlijke welzijn en veerkracht. Een cruciale stap in deze training is het DISC assessment, een diepgaande analyse van je communicatie- en gedragsvoorkeuren, die je kunt afnemen via Your Professionals of een andere gecertificeerde instantie.

Gedurende de training ga je intensief aan de slag met de inzichten uit je DISC-profiel. Je leert te herkennen welke activiteiten je energie geven en welke energie kosten, en hoe je hier bewust mee om kunt gaan. Onder de deskundige begeleiding van een DISC-gecertificeerde trainer en coach, identificeer je eventuele obstakels in je gedrag en ontwikkel je strategieën om deze te overwinnen, resulterend in een concreet actieplan voor je toekomstige groei.

wat je gaat leren.

Tijdens de training duik je dieper in je DISC-analyse, onderzoekend welke activiteiten je energie geven en welke niet. Met deze inzichten kun je bewustere keuzes maken in je werk en patronen identificeren die je groei belemmeren. Je stelt een persoonlijk actieplan op voor blijvende groei.

Dagdeel 1 - Wat is persoonlijk leiderschap?
Dagdeel 2 – Denk- en gedragspatronen
Dagdeel 3 - Feedback en assertiviteit
Dagdeel 4 – Terugkomdag en evaluatie

opbouw training.

Online voorbereiding
Een week voor de training doorloop je een e-module met theorie en activerende vragen in de Online Leeromgeving van Your Professionals. Ook haalt de trainer bij de deelnemers de leervraag op in een persoonlijke intake. De trainer monitort in het voortraject de voortgang en is bereikbaar voor vragen.
Klassikale modules
Het voortraject wordt gevolgd door 4 klassikale modules. Iedere module wordt afgerond met een opdracht om te evalueren of de opgedane kennis is blijven hangen. De training sluit zoveel mogelijk aan op de leervragen van de deelnemers.
Follow-up
In de laatste module van de training ligt de focus op reflectie: wat ging er goed in de afgelopen weken, en wat kan beter? Op deze manier maak je een krachtige vertaling naar de toepasbaarheid in de praktijk.

resultaat.

Na de training “Persoonlijk Leiderschap” heb je diepgaand inzicht in je eigen drijfveren, kwaliteiten en valkuilen dankzij de DISC-analyse. Je begrijpt welke werkzaamheden in lijn liggen met je intrinsieke motivaties en welke je energie kosten. Met deze kennis kun je bewuste keuzes maken, belemmerende patronen doorbreken en een duidelijke richting geven aan je leven en carrière. Ondersteund door een ervaren DISC-gecertificeerde trainer en coach, ben je uitgerust met een persoonlijk actieplan voor blijvende groei en ontwikkeling.

praktisch.

  • Praktische informatie

    De "Persoonlijk Leiderschap" training beslaat twee dagen en wordt georganiseerd op onze locatie aan de Rooseveltweg 11C in Almere. Gedurende de training wordt er in het Nederlands gecommuniceerd. Je hebt voorafgaand een officieel DISC assessment afgenomen. Na succesvolle afronding ontvang je een officieel bewijs van deelname.

  • Investering

    De kosten voor de training bedragen €1245,- exclusief btw. Deze prijs is inclusief een persoonlijke intake, een DISC analyse ter waarde van €125,- en zowel lunch als diner.

  • Belangrijke data

    De eerst volgende training start midden oktober (in afwachting). In verband met het voortraject kun je je tot 2 weken voor de startdatum inschrijven.

direct inschrijven

Alle velden met een * zijn verplicht.

Heb je een vraag of wil je meer weten over de training? Neem contact op met Iris Meuffels via +316 8355 9452 of [email protected]