Verzekerd van groei en rendement met gecertificeerde consultants.

Waarborg continuïteit en capaciteit met onze direct inzetbare consultants in de bank- en verzekeringsbranche.

Snel reageren op piekmomenten en uitdagingen met detachering en projectmatige inhuur.

Met meer dan 15 jaar ervaring in detachering binnen de bank- en verzekeringssector, ondersteunen we organisaties zoals banken, verzekeraars, pensioenfondsen en financiële tussenpersonen. Onze focus ligt op hypotheken, verzekeringen en zakelijke dienstverlening. We begrijpen de uitdagingen zoals strikte regelgeving, cybersecuritybedreigingen, technologische veranderingen en hoge klantverwachtingen.

Met ons netwerk van gecertificeerde consultants bieden we flexibele oplossingen voor snel veranderende personeelsbehoeften, of het nu gaat om tijdelijke projecten, piekperiodes of specifieke vaardigheden. Kwaliteit, klantgerichtheid en risicobeheer staan bij ons voorop, zodat organisaties zich op hun kernactiviteiten kunnen concentreren. Wij zorgen voor de juiste personeelsoplossingen die bijdragen aan succes en groei.

Een greep uit onze profielen.

Onze consultants zijn hoogopgeleid, hebben een growth mindset en streven voortdurend naar verbetering. Met relevante WFT-certificeringen zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en voldoen ze aan de hoogste standaarden binnen de industrie.

Hoe werkt detachering en projectmatig inhuren?

Detacheren of projectmatig inhuren biedt een flexibel arbeidsmodel waarbij een professional tijdelijk (6 tot 12 maanden) wordt ingezet. Dit model biedt voordelen zoals flexibiliteit in arbeidsorganisatie, toegang tot gespecialiseerde kennis zonder langdurige verplichtingen, en snelle schaalbaarheid bij veranderende projectbehoeften. Detacheren vermindert ook administratieve lasten en werkgeversverplichtingen, omdat wij zorgen voor werving, selectie, trainingen, salarisadministratie en arbeidsrechtelijke zaken. Zo kun jij je richten op kerntaken en strategische doelen.

Deze klanten kiezen voor Your Professionals
Wanneer is detachering of projectmatig inhuren een passende oplossing?

HR- en Recruitment Excellence Audit

Is jouw organisatie weerbaar als een sleutelfiguur de organisatie verlaat of wanneer er sprake is van langdurige ziekte? Heb je de benodigde maatregelen getroffen om snel specialistische kennis binnen te halen en door te gaan met lopende projecten? Kun je gemakkelijk opschalen tijdens piekmomenten? Onze gratis HR- en Recruitment Excellence Audit geeft inzage of je kansen laat liggen in je HR- en Recruitmentproces.

Doe de audit

Samenwerken met YP

Flexibiliteit

Schaal moeiteloos op en af. Profiteer van flexibiliteit bij het beheren van je personeelsbestand door onze aanpak van het aanpassen van personeelsinzet aan jouw projectbehoeften.

Groot netwerk

Directe toegang tot een breed scala aan hooggekwalificeerd financieel personeel met gespecialiseerde vaardigheden. Zo kun je snel experts inhuren zonder hoge investeringen in opleidingen.

Risicobeperking

Minimaliseer het risico op onvoorziene kosten en juridische complicaties. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor administratieve taken op ons, zodat jij je kunt richten op je bedrijfsdoelen.

Strategisch partner

We bieden niet alleen flexibiliteit op het gebied van personeelsbeheer, maar ook consultancy en learning & development. Ons team biedt strategisch advies en onze leerprogramma's versterken de vaardigheden voor optimale prestaties.

Innovatie

Je krijgt toegang tot nieuwe ideeën, innovatieve benaderingen en best practices die worden toegepast in verschillende projecten en sectoren. Dit stelt je in staat om te profiteren van frisse perspectieven en vooruitstrevende inzichten.

Ervaring en expertise

Ons team bestaat uit een diverse groep professionals, van junior consultants tot ervaren experts. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan jouw specifieke behoeften en situatie voldoen.

"Hun team van magische eenhoorns heeft mijn project naar ongekende hoogten gebracht. Ik ben dolblij met onze samenwerking!"

Voornaam Achternaam

onze werkwijze.

Telefonische Intake
We starten met een call om je behoeften en verwachtingen grondig te begrijpen en te definiëren.
Strategische Planning
Op basis van onze intake stellen we een doordachte strategie op, gericht op het vinden van de ideale consultants voor je organisatie.
Voorstellen Kandidaten
Na zorgvuldige selectie presenteren we je een lijst van gekwalificeerde kandidaten die perfect aansluiten bij je behoeften.
Succesvolle Match
We faciliteren een ontmoeting, zodat je persoonlijk kennis kunt maken met potentiële matches en hun expertise kunt beoordelen.
Kennismaking Kandidaten
Zodra er een wederzijdse klik is, zorgen we voor een soepele overgang om de gekozen consultant(s) in je team te integreren.
Onboarding
We ondersteunen de onboarding van de nieuwe consultant, zodat hij of zij snel en efficiënt kan bijdragen aan je organisatie.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter. Onze Business Unit Manager neemt binnen 24 uur contact met je op.

Aanvraag indienen

Geef je aanvraag door en onze Business Manager neemt binnen 24 uur contact met je op.