Your Professionals vaart eigen koers.

Het consultancybedrijf Your Professionals maakt zich los van DPA om zelfstandig verder aan de weg te timmeren. Directeur Mourad Ikariden heeft grootse ambities en wil deze op eigen kracht verzilveren.

“Your Professionals is een sterk merk met een unieke DNA en heldere visie”, aldus Mourad. “We zijn in vijftien jaar tijd uitgegroeid tot een gevestigd Consultancybureau en Learning & Development partner met meer dan 150 collega’s die als experts werkzaam zijn binnen de vijf excellence centers Finance, Engineering, Banking & Insurance en Cloud & Infra en Data.”

In 2017 voegde Your Professionals zich bij DPA Professionals. “We hebben de samenwerking opgezocht vanwege de synergie en schaalvoordeel die het beide organisaties bracht. Maar, ook binnen DPA zijn we altijd een autonome organisatie gebleven. We zijn op eigen kracht enorm gegroeid en hebben het aantal specialisaties en de dienstverlening uitgebouwd”, vertelt Mourad. “We zijn inmiddels uitgegroeid naar een gevestigde naam waar onze collega’s hun groei, purpose en dromen centraal kunnen stellen”

Groei faciliteren.

De groeiende ambitie van Mourad en zijn collega’s zorgt ervoor dat Your Professionals nu op eigen titel verder gaat. Mourad: “We bouwen aan een langetermijnvisie, aan een dienstverlenende community waarbij we ondernemerschap faciliteren en stimuleren.”

Een eerste aanzet daartoe is het nieuw opgezette partnermodel voor medewerkers. Met dit partnermodel krijgen ondernemende medewerkers de mogelijkheid om hun plannen en ondernemersvisie te concretiseren en uit te voeren onder begeleiding van Your Professionals. “Your Professionals financiert, stimuleert en faciliteert de groei! Voor onze partners betekent dit, dat zij meer uit hun expertise kunnen halen en meegroeien met de organisatie”, legt Mourad uit. “Mensen en organisaties faciliteren in hun groei, daar ligt mijn passie… Bij Your Professionals gebeurt het!”

Ondernemingsgeest.

Volgens Mourad laten Your Professionals’ collega’s zich het best omschrijven als oprechte mensen die openstaan voor groei, zichzelf willen ontwikkelen als specialist en beschikken over een ondernemend karakter. “Wij helpen ze vervolgens om de volgende stap te zetten in hun carrière, waarbij we opleiding, mentale gezondheid, plezier en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan.”

Organisaties profiteren van de samenwerking met Your Professionals door het inzetten van experts ter waarborging van continuïteit en kwaliteitsverbetering binnen de organisatie. Het consultancybureau biedt hiervoor verschillende mogelijkheden, waaronder het optimaliseren en implementeren van specifieke processen door middel van projectbegeleiding en consultancytrajecten. “Daarnaast bieden we als Learning & Development partner opleidingen en trainingen aan, waardoor we organisaties de mogelijkheid bieden intern personeel op te leiden, om de continuïteit en kwaliteitsverbetering die wij leveren ook duurzaam te borgen.”

Deel dit bericht

Ben je klaar om jouw carrière te versnellen in de projectenwereld?