Inzicht in de bedrijfsvoering met direct inzetbare Data en BI-consultants.

De Data en BI-consultants van Your Professionals helpen organisaties bij het ontsluiten en interpreteren van data en het genereren van waardevolle inzichten om strategische besluitvorming te verbeteren.

Snel reageren op piekmomenten en data-uitdagingen.

Your Professionals biedt detacheringsservices die organisaties helpen om de uitdagingen op het gebied van data-analyse, Business Intelligence en data-management effectief aan te pakken. Door onze gespecialiseerde Data & BI-consultants in te huren, krijgen organisaties direct toegang tot hoogwaardige expertise en ervaring die nodig is om datakwaliteit en -integriteit te waarborgen, datafragmentatie te verminderen en een robuuste data-governancestructuur op te zetten.

Onze consultants gaan verder dan enkel het analyseren en interpreteren van data. Ze zijn experts in het creëren van krachtige dashboards en rapporten met o.a. PowerBI, die jouw organisatie voorzien van heldere visualisaties van jouw data. Met deze dashboards bieden ze niet alleen real-time monitoring van essentiële prestatie-indicatoren, maar stellen ze jou en jouw team ook in staat om trends te spotten, verborgen patronen te ontdekken en weloverwogen strategische beslissingen te nemen op basis van data.

Onze consultants werken daarnaast nauw samen met jouw organisatie om trainingen en coaching aan te bieden. Hierdoor kun je jouw beschikbare data optimaal benutten en een data-gedreven cultuur binnen jouw team en organisatie stimuleren. Door het empoweren van jouw medewerkers met de benodigde vaardigheden en kennis, helpt ons team jouw organisatie om de effectiviteit van jouw data te maximaliseren.

Een greep uit onze profielen

Onze specialismes

Goede Data & BI-consultants zijn schaars. Bij Your Professionals begrijpen we dat technische expertise alleen niet genoeg is. Onze consultants combineren technische vaardigheden met een growth mindset en een schat aan ervaring om organisaties op strategisch niveau te adviseren. Ze leveren niet alleen technische oplossingen, maar denken ook mee over langetermijnstrategieën en helpen organisaties om optimaal gebruik te maken van hun data-assets. Met Your Professionals als interim partner krijg je toegang tot zowel technische expertise als strategische denkers.
Business Intelligence

Onze Business Intelligence-specialisten zijn ervaren in het omzetten van ruwe data naar waardevolle inzichten. Ze creëren dynamische dashboards en rapporten met tools zoals Power BI, Tableau, SAS en QlikSense, en beschikken over sterke SQL-vaardigheden voor gegevensanalyse. Met real-time Business Intelligence, zoals Apache Kafka, bieden ze snelle inzichten in veranderende datastromen. Ze integreren predictive analytics met R en Python, waardoor je als organisatie toekomstige trends kunt voorspellen. Met machine learning in Power BI bieden ze geautomatiseerde en gepersonaliseerde inzichten voor optimale besluitvorming.

Data Engineering

Onze data engineers zijn gespecialiseerd in het bouwen van robuuste ETL-processen in Azure en Snowflake, met behulp van tools zoals Apache Nifi, SSIS en PowerCenter. Ze hebben uitgebreide ervaring in databasebeheer, zowel in SQL als NoSQL omgevingen. Daarnaast zijn ze bekend met big data technologieën zoals Hadoop en Spark en zijn ze bedreven in data modellering, met een focus op Star Schema's en Snowflake schema's. Onze consultants zijn ook bedreven in het bouwen van ETL-pipelines in Azure met tools zoals Azure Databricks, Azure Data Factory en Azure Synapse, waardoor ze organisaties helpen bij het efficiënt en betrouwbaar verplaatsen en transformeren van data binnen hun cloudomgevingen.

Hoe werkt detachering en projectmatig inhuren?

Detacheren of projectmatig inhuren is een flexibel arbeidsmodel waarbij een consultant tijdelijk (6 tot 12 maanden) wordt ingezet. Dit biedt verschillende voordelen, zoals flexibiliteit in arbeidsorganisatie, toegang tot gespecialiseerde kennis en vaardigheden zonder langdurige contractuele verplichtingen, en de mogelijkheid om snel te schalen bij veranderende projectbehoeften. Detacheren vermindert ook de administratieve lasten en werkgeversverplichtingen, aangezien Your Professionals verantwoordelijk is voor werving, selectie, trainingen en opleidingen, salarisadministratie en arbeidsrechtelijke zaken, waardoor jij je kunt blijven richten op kerntaken en strategische doelstellingen.

Met ervaring in diverse branches, waaronder financiële dienstverlening, overheid, retail en e-commerce, productie en logistiek, evenals telecom en energie, kunnen wij consultants leveren die bekend zijn met de specifieke uitdagingen en vereisten van jouw sector.

Deze klanten kiezen voor Your Professionals
Wanneer is detachering of projectmatig inhuren een passende oplossing?

HR- en Recruitment Excellence Audit

Is jouw organisatie weerbaar als een sleutelfiguur de organisatie verlaat of wanneer er sprake is van langdurige ziekte? Heb je de benodigde maatregelen getroffen om snel specialistische kennis binnen te halen en door te gaan met lopende projecten? Kun je gemakkelijk opschalen tijdens piekmomenten? Onze gratis HR- en Recruitment Excellence Audit geeft inzage of je kansen laat liggen in je HR- en Recruitmentproces.

Doe de audit

Samenwerken met YP

Flexibiliteit

Schaal moeiteloos op en af. Profiteer van flexibiliteit bij het beheren van je personeelsbestand door onze aanpak van het aanpassen van personeelsinzet aan jouw projectbehoeften.

Groot netwerk

Directe toegang tot een breed scala aan hooggekwalificeerde data professionals met gespecialiseerde vaardigheden. Zo kun je snel experts inhuren zonder hoge investeringen in opleidingen.

Risicobeperking

Minimaliseer het risico op onvoorziene kosten en juridische complicaties. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor administratieve taken op ons, zodat jij je kunt richten op je bedrijfsdoelen.

Strategisch partner

We bieden niet alleen flexibiliteit op het gebied van personeelsbeheer, maar ook consultancy en learning & development. Onze consultants bieden strategisch advies en onze leerprogramma's versterken de vaardigheden voor optimale prestaties.

Innovatie

Je krijgt toegang tot nieuwe ideeën, innovatieve benaderingen en best practices die worden toegepast in verschillende projecten en sectoren. Dit stelt je in staat om te profiteren van frisse perspectieven en vooruitstrevende technologieën.

Ervaring en expertise

Ons team bestaat uit een diverse groep professionals, van consultants met minimaal twee jaar ervaring tot ervaren experts. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan jouw specifieke behoeften en situatie voldoen.

"Hun team van magische eenhoorns heeft mijn project naar ongekende hoogten gebracht. Ik ben dolblij met onze samenwerking!"

Voornaam Achternaam

onze werkwijze.

Telefonische Intake
We starten met een call om je behoeften en verwachtingen grondig te begrijpen en te definiëren.
Strategische Planning
Op basis van onze intake stellen we een doordachte strategie op, gericht op het vinden van de ideale consultants voor je organisatie.
Voorstellen Kandidaten
Na zorgvuldige selectie presenteren we je een lijst van gekwalificeerde kandidaten die perfect aansluiten bij je behoeften.
Succesvolle Match
We faciliteren een ontmoeting, zodat je persoonlijk kennis kunt maken met potentiële matches en hun expertise kunt beoordelen.
Kennismaking Kandidaten
Zodra er een wederzijdse klik is, zorgen we voor een soepele overgang om de gekozen consultant(s) in je team te integreren.
Onboarding
We ondersteunen de onboarding van de nieuwe consultant, zodat hij of zij snel en efficiënt kan bijdragen aan je organisatie.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter. Onze Business Unit Manager neemt binnen 24 uur contact met je op.

Driving change with high performance innovators.

Data overzichtelijk, inzichtelijk en inzetbaar. Als Data Expertisecentrum helpen wij organisaties het volledig potentieel van hun data te benutten om hun ambities te realiseren.

onze oplossingen.

 • Projecten en piekmomenten

  Met onze data professionals ben je altijd voorbereid, of het nu gaat om projecten, piekmomenten of afwezigheid door vakantie en ziekte. Wij nemen de werving, selectie, onboarding én opleiding voor onze rekening. Hiermee voorkom je onderbezetting en zorg je voor continue groei en innovatie.

 • Consultancy

  Een compleet team voor dataprojecten van A tot Z. Onze expertise omvat o.a. het implementeren van data-analyse tools, het optimaliseren van dataverwerking en -analyse, en het creëren van datavisualisaties om cruciale inzichten te onthullen.

 • Continuïteit

  Structurele capaciteit nodig? Your Professionals is de thuisbasis van hoogopgeleide data professionals. Door met ons samen te werken, geniet je van een ideale mix van stabiliteit en aanpasbaarheid, zodat je team altijd optimaal functioneert zonder overbelasting.

 • Learning & Development

  Je team gemotiveerd en vakinhoudelijk up-to-date te houden? Wij hebben een uitgebreid aanbod van opleidingsmogelijkheden, waaronder Incompany trainingen afgestemd op de specifieke behoeften van jouw afdeling en organisatie.

Onze expertises.

Benieuwd naar wat we in huis hebben? Hieronder vind je een selectie van onze expertises en hoe onze data specialisten jouw specifieke vraagstukken kunnen tackelen.
Data uit verschillende bronnen verzamelen, transformeren en opslaan in één centrale locatie. Onze experts helpen bij het ontwerpen en implementeren van gepersonaliseerde data warehouses, waardoor bedrijven waardevolle inzichten kunnen opdoen en betere beslissingen kunnen nemen op basis van hun data.
Op maat gemaakte dashboards en rapporten afgestemd op de unieke behoeften van jouw afdeling of organisatie. Ons team beschikt over de nodige expertise en kennis om de juiste KPI’s en informatie in het dashboard te integreren, wat resulteert in effectieve en efficiënte rapportage en datavisualisatie.
Gegevens op een duidelijke en georganiseerde manier opgeslagen, zodat deze makkelijker te vinden én te gebruiken zijn. Onze professionals zijn experts op het gebied van datamanagement en ontwikkelen op maat gemaakte datamodellen die gegevens consistent houden en kwalitatief verbeteren. Door het stroomlijnen van bedrijfsprocessen met behulp van onze geoptimaliseerde datamodellen, kunnen onze klanten zich concentreren op de belangrijke beslissingen om groei te realiseren.
Vanuit een data-gedreven aanpak, bedrijfsprocessen innoveren en stroomlijnen. Onze consultants identificeren risico’s, knelpunten en kansen om duurzame oplossingen te ontwikkelen en implementeren. Met brede kennis van methodieken binnen procesoptimalisatie en verandermanagement, vinden zij de balans tussen kwaliteit en effectiviteit, waardoor ruimte ontstaat voor groei.
waarom YOUR PROFESSIONALS

Data & Business Insights voor organisaties die topprestaties eisen.

Diepgaande Marktexpertise

Dankzij onze specialisatie begrijpen we de nuances, trends en uitdagingen die specifiek zijn voor deze sector, waardoor we optimaal kunnen inspelen op jouw specifieke behoeften.

Netwerk van Specialisten

Onze gerichte focus op Data & Business Insights heeft geleid tot een breed netwerk van data-experts. Dit stelt ons in staat om snel de juiste specialisten voor jouw projecten te vinden en in te zetten.

Gerichte Opleiding & Ontwikkeling

Wij bieden opleidings- en ontwikkelingsprogramma's die speciaal zijn ontworpen voor onze data consultants. Hierdoor zijn onze professionals altijd up-to-date met de nieuwste technieken en methodologieën, van Data Warehouse tot Procesoptimalisatie.

Risicobeheersing

Met onze expertise in Data & Business Insights kunnen we nauwkeurig bepalen welke vaardigheden en kennis cruciaal zijn voor specifieke data-gerelateerde rollen. Dit minimaliseert het risico op mismatches en zorgt voor een naadloze integratie van onze specialisten in jouw teams.

Flexibiliteit & Snelheid

Wij reageren snel op veranderende behoeften. Of je nu directe ondersteuning nodig hebt voor een specifiek dataproject of een gespecialiseerde rol wilt vervullen, wij handelen met snelheid en precisie.

onze data consultants.

Door continue training, diepgaande kennis en brede ervaring, zijn onze consultants in staat om complexe data-vraagstukken op te lossen en een drijvende kracht te zijn in het optimaliseren van de bedrijfsresultaten.

Een greep uit onze functies

onze beloften.

Kiezen voor Your Professionals als partner in groei betekent:

Heb je (tijdelijke) ondersteuning nodig?

Laat je gegevens achter. Onze Business Manager Imran Aslam neemt binnen 24 uur contact met je op.

Grenzeloos groeien als data specialist met interim projecten en consultancy.

Sta aan het front van datagedreven innovatie en geef je carrière een boost. Binnen onze Data & Business Insights unit ontrafel je complexe datasets en transformeer je deze naar waardevolle inzichten. Of je nu start als data-analist of al een ervaren datawetenschapper bent, er ligt een pad van continue groei voor je klaar. Met toegang tot toptrainingen en een royaal opleidingsbudget, werk je voor toonaangevende organisaties.

specialist in jouw vakgebied.

Bij YP begrijpen we dat als ervaren data specialist, je op zoek bent naar nieuwe kansen om je carrière te versnellen. Wij bieden je de kans om via ons te werken bij diverse opdrachtgevers, waarbij je voortdurend blijft leren en je carrière naar nieuwe hoogten tilt.

Jouw pad als Interim Data Consultant bij YP.

Of je aan het begin van je carrière staat of al een ervaren data-expert bent, bij Your Professionals ga jij jouw carrière in data versnellen. Je gaat aan de slag bij top 500 organisaties waar je impact kunt maken met data. Maar het gaat niet alleen om de opdrachten: wij begeleiden je actief naar jouw STYP aan de horizon. Met een persoonlijke Development Coach, variatie in data-projecten en een focus op jouw groei, helpen we je om je professionele ambities in de datawereld te realiseren.
Junior
Als Junior in data start je met functies zoals Data Analist, Junior Data Scientist of Data Engineer. Je begint met een DISC-analyse en ontvangt een gedetailleerd rapport om je voorkeuren en wensen beter te begrijpen. Samen met je persoonlijke Development Coach stippel je via regelmatige STYP-gesprekken je groeipad uit. Je volgt essentiële data-gerelateerde trainingen en werkt aan data-projecten bij diverse organisaties, variërend van startups tot multinationals, met een duur van 6 tot 12 maanden.
Medior
Als Medior in data stap je in rollen zoals Data Scientist, Data Engineer of Business Intelligence Analist. Je verdiept je kennis met geavanceerde data-trainingen en blijft jezelf ontwikkelen door de STYP-gesprekken met je Development Coach. Je DISC-analyse helpt je bij het verfijnen van je communicatie en samenwerking binnen data-teams. Je wordt uitgedaagd met data-gerichte projecten bij een breed scala aan organisaties, waarbij je je netwerk en expertise op het gebied van data verder uitbreidt.
Senior
Als Senior in data neem je specialistische rollen op je, zoals Lead Data Scientist, Data Architect of Hoofd Data Strategie. Je bouwt voort op je ervaring en tilt je data-vaardigheden naar een hoger niveau met gespecialiseerde trainingen. Je STYP-gesprekken worden strategischer van aard, gericht op lange termijn innovatie en groei in de datawereld. Met je DISC-analyse optimaliseer je je leiderschapsstijl binnen datateams. Je leidt uitdagende data-projecten bij zowel nationale als internationale organisaties, waarbij je significante impact maakt en continu bijleert.
Partner
Als Partner in data onderneem je met de zekerheid en ondersteuning van een vaste werkgever. Je bepaalt zelf hoeveel je werkt, welke rollen je bekleedt en kunt posities zoals Data Strategie Adviseur of interim Chief Data Officer vervullen. Je STYP-gesprekken richten zich op jouw legacy en impact in de datawereld. Je DISC-analyse dient als een kompas voor je leiderschapsreis binnen de data-industrie. Je begeleidt omvangrijke data-projecten en inspireert de volgende generatie data professionals.

YP Partnermodel.

Verken de eindeloze mogelijkheden van zelfstandig ondernemen met de stabiliteit van een vast dienstverband. Het YP Partnership is interessant voor verschillende rollen binnen Finance, Data en IT.

Ontdek het yp partnermodel

Projecten bij topmerken in verschillende branches.

groeien naar jouw 'STYP'.

Je hebt een doel. Een STYP aan de horizon. Als je bij ons binnenkomt, krijg je een development coach en een buddy aangewezen. Samen met jouw development coach voer je een DISC gesprek waarin we jouw gedrag- en communicatie stijl bespreken. Wat heeft jouw voorkeur en waar kom jij het beste uit de verf? Op basis van deze analyse en jouw STYP werken we jouw carrièrepad samen uit, zodat jij de uitdagingen krijgt die jou laten groeien. Waar sta jij over een paar jaar?

hr-cyclus.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Daarom hebben wij een HR-cyclus opgezet waarin we je persoonlijk begeleiden, coachen en voorzien van 360 graden feedback. Door middel van deze cyclus stomen we je klaar om groei te faciliteren bij onze klanten en ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professional vlak.

wat we beloven.

De wereld aan ontwikkelingsmogelijkheden, een carrièreversneller, oprechte aandacht voor jou en een leuke tijd bij Your Professionals

ons team.

Impact maken als data professional in de projectenwereld? Ons team staat voor je klaar. Reageer op een van de openstaande vacatures of neem direct contact op met het team.

Imran4184-------------

Imran Aslam

Business Manager
Iris-klein

Iris Meuffels

Development Coach

Ben je klaar om jouw carrière te versnellen in de projectenwereld?

Aanvraag indienen

Geef je aanvraag door en onze Business Manager neemt binnen 24 uur contact met je op.