Driving change with high performance innovators.

Data overzichtelijk, inzichtelijk en inzetbaar. Als Data Expertisecentrum helpen wij organisaties het volledig potentieel van hun data te benutten om hun ambities te realiseren.

onze oplossingen.

 • Projecten en piekmomenten

  Met onze data professionals ben je altijd voorbereid, of het nu gaat om projecten, piekmomenten of afwezigheid door vakantie en ziekte. Wij nemen de werving, selectie, onboarding én opleiding voor onze rekening. Hiermee voorkom je onderbezetting en zorg je voor continue groei en innovatie.

 • Consultancy

  Een compleet team voor dataprojecten van A tot Z. Onze expertise omvat o.a. het implementeren van data-analyse tools, het optimaliseren van dataverwerking en -analyse, en het creëren van datavisualisaties om cruciale inzichten te onthullen.

 • Continuïteit

  Structurele capaciteit nodig? Your Professionals is de thuisbasis van hoogopgeleide data professionals. Door met ons samen te werken, geniet je van een ideale mix van stabiliteit en aanpasbaarheid, zodat je team altijd optimaal functioneert zonder overbelasting.

 • Learning & Development

  Je team gemotiveerd en vakinhoudelijk up-to-date te houden? Wij hebben een uitgebreid aanbod van opleidingsmogelijkheden, waaronder Incompany trainingen afgestemd op de specifieke behoeften van jouw afdeling en organisatie.

Onze expertises.

Benieuwd naar wat we in huis hebben? Hieronder vind je een selectie van onze expertises en hoe onze data specialisten jouw specifieke vraagstukken kunnen tackelen.
Data uit verschillende bronnen verzamelen, transformeren en opslaan in één centrale locatie. Onze experts helpen bij het ontwerpen en implementeren van gepersonaliseerde data warehouses, waardoor bedrijven waardevolle inzichten kunnen opdoen en betere beslissingen kunnen nemen op basis van hun data.
Op maat gemaakte dashboards en rapporten afgestemd op de unieke behoeften van jouw afdeling of organisatie. Ons team beschikt over de nodige expertise en kennis om de juiste KPI’s en informatie in het dashboard te integreren, wat resulteert in effectieve en efficiënte rapportage en datavisualisatie.
Gegevens op een duidelijke en georganiseerde manier opgeslagen, zodat deze makkelijker te vinden én te gebruiken zijn. Onze professionals zijn experts op het gebied van datamanagement en ontwikkelen op maat gemaakte datamodellen die gegevens consistent houden en kwalitatief verbeteren. Door het stroomlijnen van bedrijfsprocessen met behulp van onze geoptimaliseerde datamodellen, kunnen onze klanten zich concentreren op de belangrijke beslissingen om groei te realiseren.
Vanuit een data-gedreven aanpak, bedrijfsprocessen innoveren en stroomlijnen. Onze consultants identificeren risico’s, knelpunten en kansen om duurzame oplossingen te ontwikkelen en implementeren. Met brede kennis van methodieken binnen procesoptimalisatie en verandermanagement, vinden zij de balans tussen kwaliteit en effectiviteit, waardoor ruimte ontstaat voor groei.
waarom YOUR PROFESSIONALS

Data & Business Insights voor organisaties die topprestaties eisen.

Diepgaande Marktexpertise

Dankzij onze specialisatie begrijpen we de nuances, trends en uitdagingen die specifiek zijn voor deze sector, waardoor we optimaal kunnen inspelen op jouw specifieke behoeften.

Netwerk van Specialisten

Onze gerichte focus op Data & Business Insights heeft geleid tot een breed netwerk van data-experts. Dit stelt ons in staat om snel de juiste specialisten voor jouw projecten te vinden en in te zetten.

Gerichte Opleiding & Ontwikkeling

Wij bieden opleidings- en ontwikkelingsprogramma's die speciaal zijn ontworpen voor onze data consultants. Hierdoor zijn onze professionals altijd up-to-date met de nieuwste technieken en methodologieën, van Data Warehouse tot Procesoptimalisatie.

Risicobeheersing

Met onze expertise in Data & Business Insights kunnen we nauwkeurig bepalen welke vaardigheden en kennis cruciaal zijn voor specifieke data-gerelateerde rollen. Dit minimaliseert het risico op mismatches en zorgt voor een naadloze integratie van onze specialisten in jouw teams.

Flexibiliteit & Snelheid

Wij reageren snel op veranderende behoeften. Of je nu directe ondersteuning nodig hebt voor een specifiek dataproject of een gespecialiseerde rol wilt vervullen, wij handelen met snelheid en precisie.

onze data consultants.

Door continue training, diepgaande kennis en brede ervaring, zijn onze consultants in staat om complexe data-vraagstukken op te lossen en een drijvende kracht te zijn in het optimaliseren van de bedrijfsresultaten.

Een greep uit onze functies

onze beloften.

Kiezen voor Your Professionals als partner in groei betekent:

Heb je (tijdelijke) ondersteuning nodig?

Laat je gegevens achter. Onze Business Manager Imran Aslam neemt binnen 24 uur contact met je op.

Grenzeloos groeien als data specialist met interim projecten en consultancy.

Sta aan het front van datagedreven innovatie en geef je carrière een boost. Binnen onze Data & Business Insights unit ontrafel je complexe datasets en transformeer je deze naar waardevolle inzichten. Of je nu start als data-analist of al een ervaren datawetenschapper bent, er ligt een pad van continue groei voor je klaar. Met toegang tot toptrainingen en een royaal opleidingsbudget, werk je voor toonaangevende organisaties.

specialist in jouw vakgebied.

Reporting en dashboarding is data in één oogopslag duidelijk presenteren. Dit wordt vaak gebruikt om KPI’s te presenteren en een organisatie gegrond de juiste keuzes te laten maken. Je rapporteert data volgens richtlijnen die je bij ons leert, zodat je efficiënt en met goede dashboards inzicht geeft in de status van een bedrijf. Hiervoor werk je met o.a. Power BI.
Data analyse is beslissingen maken op basis van cijfers, in plaats van op onderbuikgevoel. Het is het voortraject van dashboarding. Je analyseert cijfers om tot presenteerbare conclusies te komen. Uit de analyse komen resultaten waarmee je onderzoeksvragen beantwoordt.
Data warehouses zijn de plekken waarin alle beschikbare data opgeslagen staat. Denk bijvoorbeeld aan klantgegevens en inkoopdata. De data analist gebruikt de informatie om tot data analyses en dashboarding te komen. Een van de carrièrepaden bij Your Professionals is richting data warehouses, waarbij je warehouses leert bouwen en herinrichten met SQL of Python.
Datamigratie is het verhuizen en omzetten van data van het ene naar het andere systeem. Bij het migreren van de data wordt veel data beter bruikbaar, omdat het tijdens de verhuizing gelijk opgeschoond wordt. Denk hierbij aan het verhuizen van data van een oud CRM-systeem naar een nieuw systeem. Datamigraties vragen bij grote bedrijven een goede samenwerking van verschillende teams. Bij Your Professionals word je in onze soft skill trainingen opgeleid om effectief samen te werken met collega’s bij opdrachtgevers.
Data integratie is het proces waarbij je data met ETL tools uit verschillende bronnen haalt, de data samenvoegt en alle gegevens opschoont. Dit wordt vaak tegelijkertijd gedaan om tijd te besparen. Na het samenvoegen werkt een bedrijf niet meer met verschillende data warehouses en is de data beter bruikbaar voor analyses.

groeien naar jouw 'STYP'.

Je hebt een doel. Een STYP aan de horizon. Als je bij ons binnenkomt, krijg je een development coach en een buddy aangewezen. Samen met jouw development coach voer je een DISC gesprek. Tijdens het DISC gesprek bespreken we jouw gedrag- en communicatie stijl. Wat heeft jouw voorkeur en waar kom jij het beste uit de verf? Op basis van deze analyse en jouw STYP werken we jouw carrièrepad samen uit, zodat jij de uitdagingen krijgt die jou laten groeien. Waar sta jij over een paar jaar?

hr-cyclus.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Daarom hebben wij een HR-cyclus opgezet waarin we je persoonlijk begeleiden, coachen en voorzien van 360 graden feedback. Door middel van deze cyclus stomen we je klaar om groei te faciliteren bij onze klanten en ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professional vlak.

jouw ontwikkeling.

Waar je nu ook staat, de mogelijkheden zijn eindeloos.
junior
Bij ons begin je ook als junior sterk. Samen leggen we de basis voor groei. Je werkt aan diverse, uitdagende projecten en zet je STYP helder aan de horizon. Ervaar een steile groeicurve in zowel functie als vaardigheden.
medior
Als medior krijg je meer verantwoordelijkheid en complexere projecten. Je blijft je ontwikkelen met ons brede scala aan trainingen. Houd je STYP in zicht en werk actief aan je vaardigheden en blijf groeien.
senior
Als senior ben je een expert in je vakgebied. Maar leren stopt nooit. Duik dieper in uitdagende projecten, verfijn je skills en houd je STYP scherp in beeld. Wij zorgen voor de tools en kansen om je groei te versnellen.
partner
Combineer het beste van ondernemerschap met de zekerheid van loondienst. Deel in de winst en werk aan toonaangevende projecten. Met je STYP voor ogen, blijf je jezelf ontwikkelen en groeien in impact.

wat we beloven.

De wereld aan ontwikkelingsmogelijkheden, een carrièreversneller, oprechte aandacht voor jou en een leuke tijd bij Your Professionals

ons team.

Impact maken als data professional in de projectenwereld? Ons team staat voor je klaar. Reageer op een van de openstaande vacatures of neem direct contact op met het team.

Imran Aslam

Imran Aslam

Business Manager
Iris-Meuffels

Iris Meuffels

Development Coach

Ben je klaar om jouw carrière te versnellen in de projectenwereld?