Innoveren, verbeteren en impact maken als IT-specialist in de projectenwereld.

Binnen onze Cloud & Infra unit werk je als IT-specialist met de nieuwste Microsoft-technologieën en ga je aan de slag bij topwerkgevers in branches zoals de gezondheidszorg, financiële dienstverlening en e-commerce. Of je nu net start als Servicedesk Medewerker of al ervaring hebt als Technisch Applicatiebeheerder, bij ons kun je jouw carrière versnellen. Onder begeleiding van een ervaren team vergroot je je expertise, waardoor je een sleutelrol speelt in de technologische transformaties van morgen.

specialist in jouw vakgebied.

Microsoft Intune is een cloudservice die gericht is op Mobile Device Management (MDM) en Mobile Application Management (MAM). Hiermee bepaal je hoe de apparaten in een organisatie worden gebruikt en maak je specifieke beleidsregels voor het beheer van toepassingen.
Windows PowerShell is een objectgeoriënteerde automatiseringsengine en scripttaal met een interactieve command-line shell. Het is ontwikkeld om IT’ers te helpen bij het configureren van systemen en het automatiseren van administratieve taken.
VMware was de eerste fabrikant die virtualisatie op het Intel-platform mogelijk maakte. Daarmee draaien meerdere virtuele machines op dezelfde fysieke machine. VMware bestaat uit drie productlijnen: vPlatform (virtualiseren van de IT-infrastructuur), vManage (beheer van de virtuele infrastructuur) en vTools (bestaande servers virtualiseren).
Hyper-V is een tool waarmee je een compleet systeem (virtuele machine) apart op je pc inricht. Met Windows als hostsysteem richt je andere besturingssystemen in als gastsysteem en laat je beide gelijktijdig draaien. Hyper-V kan de toestand van een virtuele machine opslaan en die later weer herstellen. De tool is veelzijdig, want het kan gebruikt worden voor de virtualisatie van volledige datacenters, maar ook voor kleinere omgevingen.
Met Microsoft Endpoint Manager beheer je alle apparaten binnen een organisatie. Hierin worden verschillende services gecombineerd, zoals Microsoft Intune, Desktop Analytics, co-management en Windows Autopilot. Remote werken is de laatste jaren steeds normaler geworden, waardoor het beheren van apparaten lastiger is. Endpoint Manager biedt een centraal overzicht, waardoor het mogelijk wordt om direct apparaten te vinden die niet aan het beleid voldoen.

Jouw pad als Interim IT Consultant bij YP.

Of je aan het begin van je carrière staat of al een ervaren IT-expert bent, bij Your Professionals ga jij jouw carrière in data versnellen. Je gaat aan de slag bij top 500 organisaties waar je impact kunt maken met data. Maar het gaat niet alleen om de opdrachten: wij begeleiden je actief naar jouw STYP aan de horizon. Met een persoonlijke Development Coach, variatie in IT-projecten en een focus op jouw groei, helpen we je om je professionele ambities in de IT-wereld te realiseren.

Junior
Als Junior in IT start je met functies zoals Junior Systeembeheerder of IT Support Specialist. Je begint met een DISC-analyse en ontvangt een gedetailleerd rapport om je voorkeuren en wensen beter te begrijpen. Samen met je persoonlijke Development Coach stippel je via regelmatige STYP-gesprekken je groeipad uit. Je volgt essentiële IT-gerelateerde trainingen en werkt aan IT-projecten bij diverse organisaties, variërend van startups tot multinationals, met een duur van 6 tot 12 maanden.
Medior
Als Medior in IT stap je in rollen zoals Werkplekbeheerder, DevOps Engineer of Junior Technisch Consultant. Je verdiept je kennis met geavanceerde IT-trainingen en blijft jezelf ontwikkelen door de STYP-gesprekken met je Development Coach. Je DISC-analyse helpt je bij het verfijnen van je communicatie en samenwerking binnen IT-teams. Je wordt uitgedaagd met IT-gerichte projecten bij een breed scala aan organisaties, waarbij je je netwerk en expertise op het gebied van technologie verder uitbreidt.
Senior
Als Senior in IT neem je specialistische rollen op je, zoals Lead Software Engineer, IT Solutions Architect of Hoofd IT Infrastructuur. Je bouwt voort op je ervaring en tilt je IT-vaardigheden naar een hoger niveau met gespecialiseerde trainingen. Je STYP-gesprekken worden strategischer van aard, gericht op lange termijn innovatie en groei in de technologiewereld. Met je DISC-analyse optimaliseer je je leiderschapsstijl binnen IT-teams. Je leidt uitdagende IT-projecten bij zowel nationale als internationale organisaties, waarbij je significante impact maakt en continu bijleert.
Partner
Als Partner in IT onderneem je met de zekerheid en ondersteuning van een vaste werkgever. Je bepaalt zelf hoeveel je werkt, welke rollen je bekleedt en kunt posities zoals IT Strategie Adviseur of interim Chief Information Officer vervullen. Je STYP-gesprekken richten zich op jouw legacy en impact in de technologiewereld. Je DISC-analyse dient als een kompas voor je leiderschapsreis binnen de IT-sector. Je begeleidt omvangrijke IT-projecten en inspireert de volgende generatie IT-professionals.

Versnelde groei: Detachering en de projectenwereld herzien.

Ontdek de voordelen van de projectenwereld

Projecten bij topmerken in verschillende branches.

groeien naar jouw 'STYP'.

Je hebt een doel. Een STYP aan de horizon. Als je bij ons binnenkomt, krijg je een development coach en een buddy aangewezen. Samen met jouw development coach voer je een DISC gesprek. Tijdens het DISC gesprek bespreken we jouw gedrag- en communicatie stijl. Wat heeft jouw voorkeur en waar kom jij het beste uit de verf? Op basis van deze analyse en jouw STYP werken we jouw carrièrepad samen uit, zodat jij de uitdagingen krijgt die jou laten groeien. Waar sta jij over een paar jaar?

hr-cyclus.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Daarom hebben wij een HR-cyclus opgezet waarin we je persoonlijk begeleiden, coachen en voorzien van 360 graden feedback. Door middel van deze cyclus stomen we je klaar om groei te faciliteren bij onze klanten en ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professional vlak.

wat we beloven.

De wereld aan ontwikkelingsmogelijkheden, een carrièreversneller, oprechte aandacht voor jou en een leuke tijd bij Your Professionals

ons team.

Impact maken als IT’er in de projectenwereld? Ons team staat voor je klaar. Reageer op een van de openstaande vacatures of neem direct contact op met het team.

G Verkouteren

Gwenda Verkouteren

Business Unit Manager
Iris-klein

Iris Meuffels

Development Coach

Ben je klaar om jouw carrière te versnellen in de projectenwereld?