Innoveren, verbeteren en impact maken met Microsoft technologie.

CLOUD & INFRA

Your Professionals is een erkend Microsoft Kenniscentrum. We zijn early adopters van nieuwe technologieën en durven te experimenteren met innovatieve strategieën en solutions. Onze specialisaties zijn de expertises van onze professionals, waarmee zij organisaties ontzorgen bij complexe vraagstukken en de drijvende kracht zijn achter de digitale transformatie.

specialist in jouw vakgebied.

Your Professionals is voorloper op het gebied van Microsoft technologie en weet wat er speelt in het werkveld en welke vraagstukken er liggen. We leiden je gericht op, zodat jij de specialist wordt in jouw expertise. Als Cloud & Infra specialist ben jij de drijvende kracht achter de innovatie en continuïteit in een organisatie. Jouw expertise zorgt voor een goede workflow en soepel lopende processen.
Microsoft Intune is een cloudservice die gericht is op Mobile Device Management (MDM) en Mobile Application Management (MAM). Hiermee bepaal je hoe de apparaten in een organisatie worden gebruikt en maak je specifieke beleidsregels voor het beheer van toepassingen.
Windows PowerShell is een objectgeoriënteerde automatiseringsengine en scripttaal met een interactieve command-line shell. Het is ontwikkeld om IT’ers te helpen bij het configureren van systemen en het automatiseren van administratieve taken.
VMware was de eerste fabrikant die virtualisatie op het Intel-platform mogelijk maakte. Daarmee draaien meerdere virtuele machines op dezelfde fysieke machine. VMware bestaat uit drie productlijnen: vPlatform (virtualiseren van de IT-infrastructuur), vManage (beheer van de virtuele infrastructuur) en vTools (bestaande servers virtualiseren).
Hyper-V is een tool waarmee je een compleet systeem (virtuele machine) apart op je pc inricht. Met Windows als hostsysteem richt je andere besturingssystemen in als gastsysteem en laat je beide gelijktijdig draaien. Hyper-V kan de toestand van een virtuele machine opslaan en die later weer herstellen. De tool is veelzijdig, want het kan gebruikt worden voor de virtualisatie van volledige datacenters, maar ook voor kleinere omgevingen.
Met Microsoft Endpoint Manager beheer je alle apparaten binnen een organisatie. Hierin worden verschillende services gecombineerd, zoals Microsoft Intune, Desktop Analytics, co-management en Windows Autopilot. Remote werken is de laatste jaren steeds normaler geworden, waardoor het beheren van apparaten lastiger is. Endpoint Manager biedt een centraal overzicht, waardoor het mogelijk wordt om direct apparaten te vinden die niet aan het beleid voldoen.

groeien naar jouw 'STYP'.

Bij Your Professionals ga je niet alleen maar aan het werk. Je hebt een doel. Een “STYP” aan de horizon. Als je bij ons binnenkomt, kijken we waar je staat. We werken jouw carrièrepad samen uit, zodat jij de uitdagingen krijgt die jou laten groeien. Je wordt opgeleid tijdens je werk, dus je gaat direct aan de slag. Waar sta jij over een paar jaar?

wat we beloven.

TEAM CLOUD & INFRA

Analytisch werken, willen leren en ontwikkelen, maar niet plezier uit het oog verliezen. Daar staat team Cloud & Infra voor. We organiseren regelmatig uitjes en kennisevents met collega’s die bij verschillende opdrachtgevers werken. Zo leer je van elkaar, verbreed je jouw horizon en ontmoet je inspirerende like minded mensen.

Imran Aslam

Business Manager

Iris Meuffels

Development Coach

Kom met ons in contact.

Wil je meer weten over hoe wij werken in het excellence center Cloud & Infra? Of weet je nu al dat Your Professionals hét bedrijf voor jou is? Laat je gegevens achter en we bellen je.