Innoveren, verbeteren en impact maken als IT-specialist in de projectenwereld.

Binnen onze Cloud & Infra unit werk je als IT-specialist met de nieuwste Microsoft-technologieën en ga je aan de slag bij topwerkgevers in branches zoals de gezondheidszorg, financiële dienstverlening en e-commerce. Of je nu net start als Servicedesk Medewerker of al ervaring hebt als Technisch Applicatiebeheerder, bij ons kun je jouw carrière versnellen. Onder begeleiding van een ervaren team vergroot je je expertise, waardoor je een sleutelrol speelt in de technologische transformaties van morgen.

kies wat bij jou past.

Bij YP begrijpen we dat je op zoek bent naar nieuwe kansen om je carrière in de IT te versnellen, of je nu aan het begin staat of al ervaring hebt. Wij bieden je de mogelijkheid om met ons te werken bij diverse opdrachtgevers, waarbij je voortdurend blijft leren en je carrière naar nieuwe hoogten tilt.

Jouw pad als Interim IT Consultant bij YP.

Of je aan het begin van je carrière staat of al een ervaren IT-expert bent, bij Your Professionals ga jij jouw carrière in data versnellen. Je gaat aan de slag bij top 500 organisaties waar je impact kunt maken met data. Maar het gaat niet alleen om de opdrachten: wij begeleiden je actief naar jouw STYP aan de horizon. Met een persoonlijke Development Coach, variatie in IT-projecten en een focus op jouw groei, helpen we je om je professionele ambities in de IT-wereld te realiseren.

Junior
Als Junior in IT start je met functies zoals Junior Systeembeheerder of IT Support Specialist. Je begint met een DISC-analyse en ontvangt een gedetailleerd rapport om je voorkeuren en wensen beter te begrijpen. Samen met je persoonlijke Development Coach stippel je via regelmatige STYP-gesprekken je groeipad uit. Je volgt essentiële IT-gerelateerde trainingen en werkt aan IT-projecten bij diverse organisaties, variërend van startups tot multinationals, met een duur van 6 tot 12 maanden.
Medior
Als Medior in IT stap je in rollen zoals Werkplekbeheerder, DevOps Engineer of Junior Technisch Consultant. Je verdiept je kennis met geavanceerde IT-trainingen en blijft jezelf ontwikkelen door de STYP-gesprekken met je Development Coach. Je DISC-analyse helpt je bij het verfijnen van je communicatie en samenwerking binnen IT-teams. Je wordt uitgedaagd met IT-gerichte projecten bij een breed scala aan organisaties, waarbij je je netwerk en expertise op het gebied van technologie verder uitbreidt.
Senior
Als Senior in IT neem je specialistische rollen op je, zoals Lead Software Engineer, IT Solutions Architect of Hoofd IT Infrastructuur. Je bouwt voort op je ervaring en tilt je IT-vaardigheden naar een hoger niveau met gespecialiseerde trainingen. Je STYP-gesprekken worden strategischer van aard, gericht op lange termijn innovatie en groei in de technologiewereld. Met je DISC-analyse optimaliseer je je leiderschapsstijl binnen IT-teams. Je leidt uitdagende IT-projecten bij zowel nationale als internationale organisaties, waarbij je significante impact maakt en continu bijleert.
Partner
Als Partner in IT onderneem je met de zekerheid en ondersteuning van een vaste werkgever. Je bepaalt zelf hoeveel je werkt, welke rollen je bekleedt en kunt posities zoals IT Strategie Adviseur of interim Chief Information Officer vervullen. Je STYP-gesprekken richten zich op jouw legacy en impact in de technologiewereld. Je DISC-analyse dient als een kompas voor je leiderschapsreis binnen de IT-sector. Je begeleidt omvangrijke IT-projecten en inspireert de volgende generatie IT-professionals.

YP Partnermodel.

Verken de eindeloze mogelijkheden van zelfstandig ondernemen met de stabiliteit van een vast dienstverband. Het YP Partnership is interessant voor verschillende rollen binnen Finance, Data en IT.

Ontdek het yp partnermodel

Projecten bij topmerken in verschillende branches.

groeien naar jouw 'STYP'.

Je hebt een doel. Een STYP aan de horizon. Als je bij ons binnenkomt, krijg je een development coach en een buddy aangewezen. Samen met jouw development coach voer je een DISC gesprek. Tijdens het DISC gesprek bespreken we jouw gedrag- en communicatie stijl. Wat heeft jouw voorkeur en waar kom jij het beste uit de verf? Op basis van deze analyse en jouw STYP werken we jouw carrièrepad samen uit, zodat jij de uitdagingen krijgt die jou laten groeien. Waar sta jij over een paar jaar?

hr-cyclus.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Daarom hebben wij een HR-cyclus opgezet waarin we je persoonlijk begeleiden, coachen en voorzien van 360 graden feedback. Door middel van deze cyclus stomen we je klaar om groei te faciliteren bij onze klanten en ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professional vlak.

wat we beloven.

De wereld aan ontwikkelingsmogelijkheden, een carrièreversneller, oprechte aandacht voor jou en een leuke tijd bij Your Professionals

ons team.

Impact maken als IT’er in de projectenwereld? Ons team staat voor je klaar. Reageer op een van de openstaande vacatures of neem direct contact op met het team.

Lotfi klein 2 - DSC05404-1

Lotfi Elkaid

Business Manager
Iris-klein

Iris Meuffels

Development Coach

Ben je klaar om jouw carrière te versnellen in de projectenwereld?