Growth Mindset Assessment

Heb je je ooit afgevraagd welke overtuigingen jouw groei en prestaties beïnvloeden? Het Growth Mindset Assessment biedt inzicht in jouw denkwijze. Het helpt je te ontdekken of je neigt naar een growth mindset, waarbij je gelooft in ontwikkeling en veerkracht, of een fixed mindset, waarbij je overtuigd bent van vaststaande grenzen aan jouw capaciteiten.

Het omarmen van een growth mindset boven een fixed mindset is niet alleen gunstig in verschillende aspecten van het leven, maar is met name cruciaal binnen de dynamiek van de werkplek.

Een growth mindset omvat het benaderen van falen als een pad naar persoonlijke ontwikkeling, wat resulteert in een meer constructieve werkethiek. Deze mindset versterkt niet alleen het individuele zelfvertrouwen, maar stimuleert ook empathie, zowel intern als in teamverband.

Deze proactieve instelling biedt de mogelijkheid om uitdagingen met vastberadenheid aan te gaan, waarbij elke tegenslag wordt beschouwd als een kans om competenties te verfijnen en capaciteiten te vergroten.

Dit gratis assessment bestaat uit een reeks stellingen die je helpen je denkwijze te analyseren en te ontdekken of je neigt naar een growth mindset of een fixed mindset. Na het invullen van de stellingen ontvang je een uitslag die je meer inzicht geeft in jouw persoonlijke mindset. Als je geïnteresseerd bent in verdere ontwikkeling of persoonlijke begeleiding, kun je in gesprek gaan met een van onze Development Coaches. Dit kan een waardevolle stap zijn om jouw groeipotentieel verder te ontwikkelen en te benutten.