LEAN TRAININGEN.

Ontdek de kracht van Lean, een managementfilosofie die professionals en organisaties wereldwijd helpt om slimmer en efficiënter te werken. Met onze praktijkgerichte leertrajecten, ondersteunen wij organisaties en individuen bij het begrijpen en toepassen van Lean methodiek. Minimaliseer verspillingen, verhoog de waarde in je processen en realiseer duurzame verbeteringen voor optimale resultaten. 

VAN BEGINNER TOT EXPERT.

Binnen Lean worden verschillende niveaus van expertise onderscheiden, ook wel bekend als Lean Belts. Elk niveau heeft zijn eigen verantwoordelijkheden en capaciteiten om de implementatie van Lean en procesverbetering te realiseren. Vind hieronder het overzicht van al onze Lean Trainingen, waarbij voor elke training incompany en maatwerk mogelijk is.  

lean yellow belt.

Deze 1-daagse training biedt een solide introductie tot de Lean methodiek. De ideale start voor iedereen die de voordelen van Lean wil verkennen voor zowel individu, team als organisatie.

Bekijk Training

lean orange belt.

Deze 3-daagse training richt zich op praktische toepassing: je verwerft niet alleen theoretische kennis, maar leert ook de implementatie van Lean in je eigen werkomgeving. Ideaal voor professionals die meer betrokkenheid bij Lean-initiatieven ambiëren en zelfstandig kleine verbetertrajecten willen opzetten.

Bekijk Training

lean green belt.

Leer geavanceerde Lean-methoden en -tools toepassen om complexe problemen aan te pakken en efficiëntie te vergroten. De training is vooral interessant voor professionals die een belangrijke rol (willen) spelen bij kwaliteitsmanagement, operations en een cultuur van continue verbetering.

Bekijk Training

lean green belt +.

Tijdens het + traject werk je naast de vaste Green Belt materie aan een individuele praktijkopdracht, begeleid door een persoonlijke coach. Je kiest een procesuitdaging binnen je team, past de Lean methodiek toe en ontwikkelt een onderbouwd plan om deze aan te pakken.

Bekijk Training

Kom met ons in contact.

Wil je weten hoe we met onze Lean leertrajecten groei kunnen faciliteren? Laat dan je gegevens achter. Onze manager Learning & Developement neemt binnen 24 uur contact met je op.