Vooroplopen met specialisten die blijven groeien en ontwikkelen.

Snel en flexibel inspelen op veranderingen en uitdagingen.

Medewerkers die blijven leren zijn onmisbaar, omdat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en kennis in hun vakgebied. Hierdoor kunnen ze snel en flexibel inspelen op veranderingen en uitdagingen in de markt en binnen de organisatie. Dit maakt hen beter in staat om de verwachtingen van klanten en de eisen van het bedrijf te overtreffen.

Met in-house kennis op pijl blijft een bedrijf scherp, wendbaar en toekomstbestendig. Bovendien is blijvende bijscholing faciliteren een teken van professionaliteit en toewijding richting je medewerkers: een belangrijke bijdrage aan een positieve werkcultuur en een betere reputatie.

yp academy en incompany solutions.

Als toonaangevend aanbieder van opleidingsoplossingen beschikken wij over een complete Academy en bieden Incompany Solutions. Ons aanbod bestaat uit een breed scala aan trainingen en programma’s: van standaard “out of the box” oplossingen tot op maat gemaakte trainingen en leerlijnen gericht op de specifieke behoeften van je organisatie.

Van starter tot senior management, met onze Learning & Development Solutions beschikken je teams over de strategische en hands-on vaardigheden die ze nodig hebben om te excelleren. We richten ons op zowel het ontwikkelen van hard skills, zoals technische expertise en strategisch denken, als op de verbetering van soft skills, zoals communicatie, leiderschap en teamwork.

Wij garanderen vakbekwame en gecertificeerde trainers die niet alleen de theorie overbrengen, maar er ook voor zorgen dat je teams de kennis in de praktijk kunnen toepassen.

maak kennis met ons learning & development team.

Saskia Torn Broers

Manager Learning & Development

Iris Meuffels

L&D Specialist
Data & Business Insights

Lisa Keizer

L&D Specialist
Banking & Insurance

Timo Kars

L&D Specialist
Engineering

“Onze Learning & Development Solutions stimuleren groei en innovatie door de continue versterking van vaardigheden, kennis en perspectieven.”

– Saskia Torn Boers

Kom met ons in contact.

Wil je weten hoe we met onze Learning & Development Solutions groei kunnen faciliteren voor jouw organisatie? Laat dan je gegevens achter. Onze manager Learning & Developement neemt binnen 24 uur contact met je op.